15 са кандидатите за главен архитект на София

Станаха ясни имената на кандидатите за главен архитект на столицата. В рамките на една седмица комисията по избора ще провери подадените 15 кандидатури.

Обратно в новината

Коментари - 15 са кандидатите за главен архитект на София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз ще съм, обещавам да не ме хванат когато "прибирам", както досега :))))

за три дни бяха показани много по-вече коментари от наличните в момента. Имаше и доста интелигентни мнения. Учудващо е че са оставени за четене и коментар само заядливи и не добронамерени. Господа от Дира, не крийте гражданската позиция - без нея решенията на чиновниците ще затъват в блатото на грешките.

Влади Калинож или Иван Шишков???

Защо триете неудобните истини ?

Няма да е Ярамлъков (или Ярмалъков), който ходи с пищов на кръста и клюкарства, когато кани на интервю... Това, че се е написал, че е от СДС ... изобщо не му помага, а му вреди и го прави смешен и жалък. :) Някой от другите играчи ще да е, а ако СО иска нормален главен архитект, би трябвало да заложи на чист човек. Това е моето мнение по въпроса. :) Дано от между всичките, изберат нормалният и некорумпиран човек! Желая им успех! :) София заслужава да бъде красива!

15 НОВИ КАНДИДАТ - КРАДЦИ

Ще спечели този който плати най-добре на останалата пасмина разбира се.

Този Влади Калинов е такава шушумига,готов е на всичко за.....пари.А и е архитект на книга.

до вчера са писали, че няма желаещи, а днес, изведнъж! цели 15 кандидати... А дано да има истински архитект, а не като онзи алчен, на който трябва да му скъсат дипломата, че е направил София като селски двор с хиляди кокошарници

Ще изберат някой техен си човек,а някой,който си разбира от работата!

Ха на бас, че ще е номер 6! Нищо лично - СДС винаги е било акроним на "стани да седна"