”Топлофикация София” въвежда редица промени

“Топлофикация София“ въвежда от днес редица промени с намерение да подобри работата с клиентите и комуникацията с тях.

Обратно в новината

Коментари - ”Топлофикация София” въвежда редица промени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нас дават на съд тия престъпници от топлофикация понеже трябва да си избият окрадените пари от Вальо топлото и загробените умишлено в КТБ!!!! Дано им се върне тъпкано!!!!!

просто не си спирайте парното и няма да имате проблеми, в най студения месец имам 140 лв парно ,като всичко работи на мах.

Благодаря на Мая Манолова че се захвана с тази престъпна топлофикация. Тя има знания,сила и доблест да постигне нещо за нас обраните граждани. Вече като платиме за ТЕЦа децата ни гладуват,а за нас да не говориме. Дано доживееме да видиме краха на тази най-омразна грпабителска фирма. Живея в същото жилище от врмето на соца.Плащах 12.00 лв. за парно,а сега 300 лева. Е, в какво общество живеем? А после имало носталгия по социализъма, ами ще има. Има носталгия и за почивното дело и за сигурността и за безплатното здравеопазване и още и още. Сега каво е гарантирано? Банковите сметки на магистратитеБог да ги убие.

искам да знам защо трябва да ПЛАЩАМ НЕЩО КОЕТО НЕ ИЗПОЛЗВАМ да ЛЕЖА В ЗАТВОРА ЗА ТОВА 4Е ИСКАМ ПРОСТО СПРАВЕДЛИВОСТ? МОЖЕ ЛИ НЯКОИ ДА СПРЕ НАЙ ПОСЛЕ ТЕЗИ МАФИОТИ..

кога топлофикациа ше ми плати за това 4е през моя собственост (апартамент) минават тръби за затопляне на останалите апартаменти? като минават тръби на газопровод през българя ние българите ли плащаме на собственика на тръбите?

А случайно да те топлят тези тръби??? А дали не ги изстудяваш и на съседите да им е по студено??

Много си неграмотна. Първо - тръбите са твои и на съседите. Те са част от общите части на сградата. Топлофикация доставя топлината до абонатната станция. От там до жилищата ви - ако искаш през изградената ВАША инсталация, ако искаш - с кофи, а като ги гледам акъла - можеш и с шепи да си пренасяш топлото... Ама ще ти дам един жокер - има кабели и водопреносна инсталация, които също минават през жилището ти - можеш да искаш наем и за тях ;)

боколуко лайнер, що не си обновявате данните всяка година. Що нямате връзка с имотен регистър, община. Пример: един си е купил апартамент от друг, регистрирал си го е в общината и имотния регистър, но не е сменена партидата. Новия собственик години наред не плаща / 10 год./ - хиляди лева, а на края само последните три години и пей сърце. После на останалите им е ... ., а вие си си всимате паричките. И по ефективно събиране от ваша страна и няма да сте толкова на "загуба". Относно тръбите в тоалетни, бани - съм категорично против да се събират такси - те били ЛИРИ и за това - дайте определение за ЛИРА. Лирата е разширителен съд, а не голи тръби.

Не съм абонат на Топлофикация-имам удоволствието да не съм и РОБ!!!-но, смятам, че робите-абонати ТРЯБВА ДА ВЪСТАНАТ И ДА ИСКАТ РЕФЕРЕНДУМ И СЪД ЗА РОБОВЛАДЕЛЦИТЕ ОТ ТОПЛОФИКАЦИЯ!!! И ДА ЗАПОЧНАТ С ОСЪЖДАНЕТО НА КОМУНЯГАТА Р.ОВЧ.-НЕ БЕЗ ИЗВЕСТНИЯТ ЧЕРВЕН ИЗРОД, КОЙТО ОТКРИТО СЕ БИЕШЕ В ГЪРДИТЕ , МИСЛЯ, ЧЕ ПО 1 КАНАЛ В ЕДНО ПРЕДИЗБОРНО ШОУ, ЧЕ ТОЙ ПОСМЯЛ ПЪРВИ ДА ОСВОБОДИ ЦЕНИТЕ НА ПАРНОТО-ЗНАЧИ ДА ИМ РАЗВЪРЖЕ РЪЦЕТЕ, И Е ПОМОГНАТ ЗА ЗАРОБВАНЕТО НА ГРАЖДАНИЕ.ТЕ, КОИТО НЕ ПЛАЩАТ ИСТИНСКОТО СИ ПОТРЕБЛЕНИЕ, А ЗАГУБИТЕ НА ТОПЛОФИКАЦИЯ ПО ТРАСЕТАТА ДО ДОМОВЕТЕ ИМ!! НАШАТА ТОПЛОФИКАЦИЯ Е ИЗГРАДЕНА ПО СЪВЕТСКИ ОБРАЗ И ПОДОБИЕ-ЗНАЧИ ТОВА Е НЕЩО НЕНОРМАЛНО, ТАМ НОРМОЛНИ НЕЩА НЯМА И НЯМА НИКОГА ДА ИМА!! ПАРНОТО -Е АНГЛИЙСКО ИЗОБРЕТЕНИЕ ЗА ОТОПЛЕНИЕ С ПАРА!!! КОЙТО НЕ ВЯРВА -ДА ПРОУЧИ ВЪПРОСА САМ!! ОТОПЛЕНИЕТО С ПАРА Е СЪВСЕМ РАЗЛИЧНО ОТ РУСКОТО ПАРНО С ПОДГРЯТА ВОДА, КОЯТО ПО ТРАСЕТО ИЗСТИВА, НЕЗАВИСИМО ОТ ИЗОЛАЦИИТЕ!! ТЕЗИ ЗАГУБИ "ДРУЖЕСТВОТО" КАЛКУЛИРА НАЙ-ВЕЧЕ В СМЕТКИТЕ И ТЕ СВАТА ЗВЕЗДНИ ВЕЛИЧИНИ-НЕ МОЖЕ НИКОЙ ДА СЕ ОТКАЖЕ ОТ "УСЛУГИТЕ" НА КРАДЦИТЕ-ТАКА ЛОБИТО ИМ В ПАРЛАМЕНТА Е ИЗКОВАЛО ЗАКОНА. ЕДИНСТВЕНО ЛИКВИДИРАНЕТОНА РОБСТВОТО МОЖЕ ДА ПРОМЕНИ НЕЩАТА! НЕ СЕ МАЙТЕ-ДЕЙСТВАЙТЕ!!!

да си съобщавам номера на мобилния си телефон? А ако нямам? А ако реша всеки месец да си го сменям? Ако има повече от един? Само се чудят какво да измислят! Ще има ли защита на подобни данни или телефонният номер ще се размята насам-натам?

-Да ви е-а майката!

Недей мамата, че ще се развъдят още топлофикацийки /цицайки/.

Хора-абонати на Дружеството, защо не си поискаме от Топлофикация парите затова, че тяхното "гориво" минава през нашите тръби за изграждането на които те не са давали нито стотинка, т.е. ТАКСА ЗА ТРАНСПОРТИРАНЕ НА ГОРИВО. При условие, че не съществуват тръбите, как ще стига горивото до всички абонати? Г-жа Манолова да пледира за такава такса, която да бъде заплащана на абонатите от Топлофикация и ако това не става да се начислява и лихва. За тока и за газта искат такава такса, защо не и за топло?!

Искал съм ги, но тогава друга песен пеят и не искат да плащат мръсниците нагли.

Няма нужда да си искаш парите от тях, а решавате на общо събрание да не ползвате отопление и/или и топла вода, и те нека си снабдяват абонатната, но няма да имат основание да ти начислят нищо, защото ще се отказали. Като пример - все едно някой идва да ти продава дини и стои пред теб, но ти не му я купуваш и той накрая или се разкарва, или фалира и пак се маха, или ти продава друга стока, която вече си съгласен да купиш на предложената цена.

Етажната собственост е колективен орган за управление на много заинтересовани а НЕ САМО ЕДИН КЛИЕНТ И ЕДИН ПРОДАВАЧ!!! Схващаш ли разликата? НЕ МОЖЕШ ДА НАЛАГАШ ЛИЧНО МНЕНИЕ , АКО СИ ИЗБРАЛ ДА ЖИВЕЕШ В ЕТАЖНА СОБСТВЕНОСТ, ПРОЕКТИРАНА , ПОСТРОЕНА И РАЗРЕШЕНА ЗА ОБИТАВАНЕ С ПАРНО ОТОПЛЕНИЕ. ЗАКОННО Е ЕДИНСТВЕНО РЕШЕНИЕТО НА ЕТАЖНАТА СОБСТВЕНОСТ!!!!!! Като не ти изнася, продаваш жилището и отиваш да си живуркаш в гората, ако имаш средства да си я купиш - там ще живееш "свободен"...Ако и това не ти харесва потърси си селище със затихващи функции - в страната колкото щеш - даже някой може да ти подари имот само за да му го поддържаш.

Писнало ми е от топлофикация, съдии, депутати, политици, прокурори, милиционери......чакате от мен деца за да ги грабите пожизнено2 Чакате данъци? Чакате патриотизъм? Чакате инициативност? Чакате да ви избирам? Чакайте ще ви покажа среден пръст!!!

Б О К Л У Ц И

Tani4ka69

Какво значи за суми под 300лв.А ако са по-високи пак да грабите по 30лв за тъпите ви юрисконсулти които за на заплата.Аман от вас разбойници.А Фандъкова да не си мълчи че вече 8 години си трае като бълха в гащи.

Разбойници.

по-големи дебили не съм срещала защо усложняват всичко? Май плащат на някого да въведе тази глупост, посел делят парите. Иначе, нормални хора, няма да го правят така. Всеки един човек има ЕГН, това е достатъчно за всякакви там измислици.

а повечето олигофрени "Андрешковци" върхът на сладоледа е да не плащат сградна инсталация и да се греят от тръбите и съседите. Истинската битка трябва да е за прозрачност и реални сметки за да може всеки да си плаща.

Май ти си олигофрен щом мислиш че от тръбите може да се стопли човек. Като си толкова гявол спри си радиаторите като падне под нулата и виж колко топло ще ти бъде от тръбите.Между другото и аз не ги искам тръбите след като не ползвам парно ама топлофикация не си ги маха а ме изнудва да плащам по 40-50 лв. на месец за тях !

Забравих да те питам ти като не си Андрешко ще ми поемеш ли част от тока за отопление? Като пусна при мен климатика май тоя над мен ще бъде на аванта!

Ей, не разбрахте, че тръбите в жилищата не са на Топлофикация а на етажната собственост, ама карай....

Tani4ka69

Ало.....умният ела у нас.Нямаме тръби,блока е тухлен и те са в стените.Нямаме радиатори и сме краен апартамент...тоест съседите не ме топлят.За какво да плащам???? Да не би съседите ми да ми плащат че ги топля с климатика.Аман от разбирачи.

ако имате няколко месеца за плащане и платите само част първо ви погасяват най скорощаната за да могат да ви трупат лихви МОШЕНИЦИ!!!!

Да се премахнат високите лихви, които събират за просрочване на плащане!

Основен лихвен процент + 10 пункта!!! Това ли е висока лихва, че нещо на разбрах!? Ами банките, бе, ами малките кредити??!! Я пак си помисли преди да пишеш!!!

Фандъкова, аре у лево.

аз си платих по изипеи сметката на тополто а фактура още няма за декември .фалит за социалистическата топлофикацияМАМИ ЛЪЖЕ КРАДЕ

Абонирай се за електронна фактура - редовни са и знаеш, че ще получиш такава.

ИНТЕРЕСНО МИ Е АКО ХРИСТО БИСЕРОВ ИМА ЗАДЪЛЖЕНИЕ ЗА НЕПЛАТЕНИ СМЕТКИ КАКВО СТАВА?

Той не може да има задължения. Той има права! Задълженията са за простосмъртните.

Ще го осъдим! Знаете ли колко ВИП персони, журналисти и други са осъдени и се молят само да не се разчуе, че ще бъде "неудобно"! Но не свенят да поучават фирмата и обществото от екрана и от вестнииците!

Съдиите дето не си плащат осъдихте ли ги? Нали са ви клиенти и в домовете си и в служебните си помещения...... или сте комбина в грабежа по точно казано организирана престъпна група с имунитет.