”Юрая Хийп” изнася концерт в Русе през май

Рокгрупата "Юрая Хийп" ще изнесе концерт в зала "Булстрад Арена" в Русе на 7 май тази година, ден след празника на града.

Обратно в новината

Коментари - ”Юрая Хийп” изнася концерт в Русе през май | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стари лачени чанти!Ами поканете Азис,младите него искат!И стига вече с тоя английски!Който идва в България да говори и пее на български!

От Легендата е останал само Мик Бокс. Но легендарните Песни си остават. В този си състав Юрая Хийп може да изпълни на Сносно ниво тези песни. В последните години има активизиране на концертната им дейност и представянето им е на Много добро ниво и посещаемост. Жалко, че при нас може би няма да има Гости като Хенсли или Лоутън. Както практикуват. Но и без тях "стават". Могат да изпеят и изсвирят хитовете от времето на Байрън - това го провят повече от 20 години - още от времето на Лондонското парти за Рожденния ден на Магьосника. Струва си да се видят. Че сигурно ще да е за последно.

Истината е, че Юрая Хийп сега няма нищо общо с групата от средата на 70-те.

Предния път ме разочароваха. Едната тон колана(Звукова стена) много гъгнеше. Концерта беше на стадион Дунав.Много голям почитател съм им. Пазя билетите все още.

sanches1

А защо не каже колко са разходите за последните 6 месеца, хехехехе...:). Пълни глупости приказват тия смешковци. Средно по 2 000 души на представление, да не забравяме че имаше и безплатно такова, което беше най-посетено.

Точно под тази новина ли намери да критикуваш?! Разходите може да са големи и т.н., но това е ДРУГА ТЕМА. Юрая Хийп в Русе е голяма новина и чест за нашия град! Може да са стари, но са класика в рока.

Е, нормално, Русе ще е последен пристан за всяка една велика група! Жалко, че доста стари изпълнители се споминаха...инак и те можеше да дойдат!

sanches1

Затова нашите комуняги проспаха и едва на следващия ден след празника ще свирят в Русе, а на 06.05. пак са в Каварна!

Прави си твоите сметки, не техните. Навсякъде пълно с умници, чешат си пръстчетата тук, а държавата фалирала. Упражнявайте се на по-значими места.