Новият зоопарк в Пловдив ще е готов до юли

До края на юни ще завърши строителство на новия зоопарк в Пловдив. До тогава за над 50-те вида животни ще бъдат изградени 22 хабитата, съобщи кметът Иван Тотев.

Обратно в новината

Коментари - Новият зоопарк в Пловдив ще е готов до юли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хората мрат в мизерия, те зоопарк направили - некадърници

''Koko'', ти след като си кадърен какво ще направиш?! Ти имаш ли въобще представа как се прави зоопарк! Хайде марш в клетка, където ти е мястото!

аз драги казвам че къде, къде има по-голяма нужда от друго в Пловдив. Има нужда от социални услуги. Има нужда от ремонт на улици, паркове, междублокови пространства. Повече зеленина, повече пространство. Аз не оценям строежа и проекта. Добре ще е като казваш марш в клетката да се огледаш и да видиш че ти още не си излезнал от клетката. И дори плашат децата с теб! Хахах проста герберска орка!

Тоя зоопарк изобщо не му е мястото там. Гребната е зона за спорт. Ако се разходите по света ще видите, че всички големи зоопаркове са извън града, на големи места, където има достатъчно място за паркиране. За какво изсякоха сумати дървета, да си направи кмета хотел, после зоопарк за забавление на гостите.

Сегашните пловдивски "управници" нямат никаква Зелена стратегия за града. Еко-измерението тотално липсва в практиката им. Зелените площи в Пловдив прогресивно се свиват. През парка на Гребната база вече минава и бул. 6ти септември, който от ден не ден става все по-натоварен. Липсват заграждения и каквито и да е мерки за сигурност. Кой ви каза, че там е мястото и на грандомански зоопарк? Много по-добре би било да се изнесе в покрайнините на града, в яката на Родопите например. Защо толкова време не се погрижихте за района около хижа Здравец - номер едно уикенд дестинация за пловдивчани. Там цялата инфраструктура е отреди 50 години. Пътищата са дупка до дупка, няма нормален паркинг, няма еко пътеки, заведенията са отблъскващи, ловци се разхождат с пушки из гората...ама, то това не било под управлението на Община Пловдив, пак благодарение на вас.

изисквания, ако се разболеят животните от опасна заразна болест означава ли че ще спрем да ходим на гребната?

на кой му е нужен зоопарка ? А Тотев булевард 6-ти Септември дето минава край зоологическата кога ще бъде напълно ремонтиран? Него ще ще оправим ли? На този булевард сме все едно на слалум, всеки ден нова дупка се отваря. Кога бе Тотев, ко сатав с велотъпните за цял ден 10-15 велосипедисти минават хаха и за какво беше тоз цирк? НИЩО НЕ СТАВА У НАШАТА РОДИНА ДОКАТО ПРОСТИЯ БЪЛГАРИН СТОИ И МЪЛЧИ!

НА КАКВО ОСНОВАНИЕ СА ОТСЕЧЕНИ 40 ДЕКАРА ГОРА В ПАРК,КАК ЗАПРЯНОВИ СА ИЗПЪЛНИТЕЛИ БЕЗ КОНКУРС,ЗАЩО ПАРИТЕ НЯМА ДА СТИГНАТ И ЩЕ СЕ ВДИГА ЦЕНАТА.ТОТЕВ В АНГЛИЯ ПРИ СТУДЕНТИТЕ ЛИ ТРЯБВА ДА ИДЕ ТА ДА МУ СЕ ЗАДАДАТ ТЕЗИ ВЪПРОСИ

А ЗАЩО НЯМА НИЩО ЗАКОННО В ЗООПАРКА,ЗАЩО ПРОКУРАТУРАТА МЪЛЧИ,КОЛКО ИМ ПЛАЩА КМЕТА С ПАРИ КОЙТО Е ОТКРАДНАЛ ОТ НАС ТА ДА МЪЛЧИ ,ПРОКУРАТУРАТА.МАФИЯТА Е НА ВЛАСТ.НЕ Е СЛУЧАЙНО ЧЕ ЕДНИ ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ВЛОЖИТЕЛИ В КТБ СА ПРОКУРОРИ И СЪДИИ

Тотев дървосекача, изсече гората, за да усвои едни пари и да построи никому ненужна зоологическа градина, защото в Стара Загора имали... А дупките по пътищата кога...?

Стига с тия. Градини животните само се мъчат не се гледат както трябва.....))))