Кола помете двама пешеходци в София

Двама пешеходци - майка и син, са били блъснати от лек автомобил тази сутрин в столичния жк “Надежда“, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Кола помете двама пешеходци в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тестове за наркотици не се ли правят задължително в такива случаи?

вече карат по агресивно и безпардонно от младите мъже. Лично попаднах в такава ситуация на пешеходната пътека на Раковска след спирката на тролей 9, и само рефлексът ми ме спаси от счупване на крайници, като колата, карана от девойка, леко ожули рамото ми. Девойката спря и започна да ми се извинява, че помислила, че ще успее да мине без да спира, и затова дала газ. Теглих й една, тръшнах врата й си заминах. Дори и да имаше полицай, какво щеше да последва?

Става дума за спиката на високото с/у храм-паметника 'Ал. Невски."

Затвор, затвор следва! Кога ще има присъди за тези, които карат без да мислят и отнемат човешки животи? Омръзна ми да живея в тази държава.

Сигурно е правила Сви... , докато е "управлявала" автомобила! Ей няма да се научат да карат тия жени!

А блъснатите от древноиндийския етнос ли са? Заради такива "инциденти" си сложих камера в колата. Не, че ще помогне пред КАТ, но поне ще мога да разпространя истината в медиите ако ме сполети подобно нещо...

Какво значение има етноса, като са били на пешеходен остров, а на на пътното платно?

Е те тФа за пешеОднио остров де го прочете? в "новината" такова нещо нЕма...

Мдаа... "заради хлъзгава настилка"... Настилките в момента са адски лигави, не може да се тръгне, да не говорим за спиране... Иначе това за древноиндийците го написах, защото в Надежда доста пъти са ми излизали внезапно между паркиралите отстрани коли, без пешеходна пътека или светофар. Не споря, че и шоферите на паркираните коли са виновни за ситуацията, но това да се метнеш на пътното платно при положение, че не виждаш дали идва автомобил е по-скоро в графата "самоубийци" отколкото пешеходци. За съжаление този случай не е такъв и хората са пострадали от шофьор(ка), който(която) си е повярвал(а), че много става.