Петима осъдени в Русе за отвличане

Петима души са осъдени от Окръжния съд в Русе за отвличане на 36-годишна жена и искане на откуп от 20 000 лева от съпруга й.

Обратно в новината

Коментари - Петима осъдени в Русе за отвличане | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дори да става дума за най-големия престъпник на света ,недопустимо е да има самоуправство - 21 век сме, имаме институции, добри или лоши те са тези,които имат правото да раздават правосъдие .Тези ,които "раздават" по този начин правосъдие е по-добре да направят предложение за промяна на законите, а не с действията си да предизвиква страх и терор , а дали не се цели нещо повече ,само Господ знае.

Това са присъди за общества като в Норвегия. При днешните обстоятелства в България, при подобно престъпление, трябва смъртни присъди.

Чак смъртни не, но би било хубаво, ако затворът е наистина гадно място и се издържа сам! Всеки затвор трябва да развива дейност (и без това затворниците реват, че нямат работа за да си намалят присъдите). Ако сметките в края на месеца излязат, нека да има бонуси за служителите на затвора, а за затворниците - по-добри условия. Ако ли не - пазвантите да стоят с 500 лв. заплата, а пандизчиите да карат само на хляб и сол! Другото е сегашното състояние на затворите, които са по-скоро място за почивка на бай мангал - ядене има, на топло е, че и полов живот води!!! К`во му трябва повече на едно цигле! А цената я плащаме ние - жертвите!