Русенец спечели телевизор от лотарията на НАП

Георги Георгиев от Русе е поредният печеливш в лотарията на НАП и МФ. С касова бележка за 79 ст. той спечели втората месечната награда - 40-инчов 3D телевизор.

Обратно в новината

Коментари - Русенец спечели телевизор от лотарията на НАП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кауфланд ще ви оправи вас, гаражаджии - дребни мошеници!

Някой може и да се пука от яд, че си искаме касови бележки. Но да прави като вятъра, търгаши-мошеници. Фалит за вас.

Дали е пенсионер или не няма никакво значение . ТОЙ ПРОСТО Е ЕДИН МЪРЗЕЛИВ, ЗАВИСТЛИВ И НЕКАДЪРЕН БЪЛГАРИН ! С такива отрепки е пълна цяла България . Той няма да протестира срещу боклуци като Пеевски, които с далавери обират страната, но ще гледа в канчето на съседа си, който с ежедневен труд се опитва да осигури нещо по-добро за себе си и за хората наоколо.Иска всички наоколо да живеят в мизерна смрад и лайна от завист като него. БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

Как бързо и с лека ръка бързаш да лепиш етикети... Сигурно съм такъв, сигурно съм онакъв.... Може пък, сигурно, и ти да си....

Печелят, пчелят.... хич на ги мислете. Търгаши гадни, фалит за вас.

И колко ли печели един търговец в Русе? След като си плати данъци, лицензи, тротоарно право, проект за тротоарното право, данъци, такси, наем, ток, вода, отопление, счетоводни услуги, обслужване на касов апарат, договор за мобилни услуги към НАП, осигуровки, кредити /за да зареди стока/, адвокатски хонорари /за защита срещу простотиите на общински чантаджии/, транспортни разходи, заплати на персонал, режийни за обслужване на хладилни витрини и техника ... колко ли ?

Щом работи, значи пИчели. Или сигурно са добрите самаряни и работят за хубавите ми очи?

Пенсионер сте, нали? Няма друго обяснение за тази злоба и завист.

Що не спреш да пазаруваш за да не печели търговеца"търгаш"? Влизай в градинката пред панелката да пасеш......ама там няма касови бележки!? Мноооого си тъп Саше!

Горкичките те, свети мъченици.

"Всички търговци, издали печелившите касови бележки, ще бъдат щателно проверени, обещават също от НАП." Та ти приседне скапания телевизор дано

Търгаш, да ти разровят кирливите ризи дано!

Дай боже да си моя хал. Ама наистина дай боже!