16 месеца затвор за варненец, убил котка

Районният съд във Варна осъди на 1 година и 4 месеца затвор 34-годишен мъж за убийството на котка. Подсъдимият трябва да плати и 2000 лв глоба.

Обратно в новината

Коментари - 16 месеца затвор за варненец, убил котка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Chefo77

Това, ако не се лъжа, е случая, за който даваха репортажи по "Господарите". Гледах кадрите само веднъж ... и ми се прииска аз да го смачкам. А съм спокоен човек. Такава злоба, такава агресия, не може да се опише - тя трябва да се види. Бяха писали, че г-на не е добре с главата и действията му точно така изглеждат. Дали няма да го ооправдаят на втора инстанция?

Като чета коментарите лошо ми става 70% от вас са нещастни, злобни и жестоки до н-та степен подобия на личности, които само чакат удобен момент, да си изплюят отровата срещу някой или нещо. Държавата, премиера, беззаконието, ниските заплати, емигрантите, гейовете, всичко и всички. Кво ви става бе хора. Не разбирате ли че със омраза, злоба и писане по разни форуми няма да стане. За всичко сме виновни ние, не някой друг. За престъпниците по улиците, бездомните хора и животни, лайняният живот в България. Никой, никой друг. А по това как реагирате и с каква злоба поощрявате насилието, независимо дали към животни или хора ми казва само, че сме обречени и никога няма да се оправим. А тоя изрод си е получил заслуженото. Точка.

Лъки, ти си геврек.

Ето начин да се вкарат рецидивистите в затвора. Трябва да ги обвинят в убийство на животно. Защото за убийство на човек - не става.

ко искате уе изяла е на пенсионера обяда?!!! Както пише един по долу повсеместна кастрация на бездомни котки, кучета и ятаци ... от дъно! На наща улица има две психично-болни дето ги хранят ама кога ли ще фана пушката цялата градина са усрали смърди не се трае!

Загубена държава-калпави закони.Като е рецидивист да го осъдят за престъпленията които е извършил,а за котката да го наградят.

Комплескар скапан. Бахти жестоките и безчувствени хора има в тая държава, само с насилие не става баце, требе и акъл и човещина, било то към хора или животни, без значение.

Избирателното или случайно, непоследователното прилагане на санкцията на закона е беззаконие. На фона на цялостната ни Мара, дето всичко е втасала, такава съдба на този човек ми се вижда крайно несправедлива.

Този гнусен вулгарски варварин лично бих пуснал в клетката на голями котки.

ВарнЯнец пише се голЕми от голям, както и хляб , но не и хлЯбарница!!!

Абе хора, явно не разбирате ситуацията. Едно е да убиеш животното, щото решило пресича пред колата ти, друго е да тръгнеш със злоба да го блъскаш. Ей тези отклонения в поведението на тоя индивид подсказват, че утре вдругиден ще вземе да изпитва садистично удоволствие да трепе и някое безащитно детенце. Те садистите почват от птички и доверчиви животинки, а после стигат до хората. Това показва изчанчен до н-та степен акъл, тъй че си е за затвор, доколкото това може да го спре да посегне по-нататък и на човек. А че някой прегазил котка без да иска, щото видите ли тъпото животинче незнае как да пресича, не е нещо притеснително.

Казвам се Мяу Пис Хам. Обичам котките,но истински.Заедно с пуловерчетата и каишките им.Излиза,че аз не трябва да излизам от затвора така ли?Свобода за г-н "Трепача"Затвор за всички,които убиват прасета и пилета!Аама ха я.И госпожите,имащи необходимост от гальовност,да спрат да се търкат в котенцата-моята храна!

Странно, но по-долу се развива дискусия имат ли права да живеят животните или нямат. В случая новината е, че има закон и той е приложен. Без да претендирам за достоверност това сигурно е първия случай на присъда за убито безстопанствено животно от времето на Аспарух до ден днешен. Днес видях поне 10 шофьора, които си изхвърлиха фасовете от колите директно на улицата. Знам, че по закон подлежат на глоба а също знам, че няма нито един глобен. Затова радвайте се хора, че тук там се среща някой санкциониран от закона.

затвор и за тия дето ги хранят! И кастарция!

Агонията трае месеци и е доста мъчителна между другото

Ако тази котка не е собственост на някого, то всеки може да я убие (Не е препоръчително, но все пак). Ако някой иска котки, да си ги взима в къщи. Уличните котки пренасят само Зарази. Бездомните котик, кучета, БРЪМБАРИ, Мравки, ПАЯЦИ, Плъхове, Скакалци, Змии НЯМАТ ПРАВА. А също и разни Мюсюлмани- пришълци, без Документи, минали НЕЛЕГАЛНО границата. Всеки може да ги убива такива. А, за последните, дори и ще се радваме !!!

Правата на животните не произтичат от законите на човеците, а от статуса им на живи същества. Алтернативно, ако така ти допада повече, щом ти на своя глава решаваш, че нямат права и всеки скот може да ги измъчва до смърт, аз пък решавам, че имат, и ако те спипам да измъчваш котка или куче или каквото там те възбужда, ще ти натроша ребрата като на тая измъчвана до смърт котка заради това, че нарушаваш дадените от мен права. Също и защото си садистичен, жесток, ограничен плиткоумник, макар и това да е само страничен ефект от правата ти.

а ако и ти си бездомен и към теб ли да се отнасят така?

Ако всички мрънкащи тук бяха прочели, че "Янчо Янчев е осъждан многократно", щаха и да разберат защо присъдата е ефективна, 16 месеца и т.н. Относно пържолите - само с черено вино!

Да, ама то за това се изисква да не си първосигнален български скот, дето вика "а ти месо ядеш ли" и "те хората умират, тоя за котката го осъдили", за да оправдаят изрода, дето за кеф с крак мачкал и ритал котка, докато на животинката всички органи и кости се начупят и издъхне.

Всички котки на ... Сатурн !

Истински се радвам, ако наистина го тикнат в затвора. Само че повечко години му трябват на такьв изверг. Щом е способен на такьв садизьм с животно, значи е способен на сьщото и с човек. Дано сьдбата го накаже сьс сьщите мьки, бял ден да не види!

А пъжолки хапваш ли? Те не са от убити животни, хапвай, хапвай.

Не бе, те пържолите са от магазина...

Не, не хапвам пьржолки и никакво месо от 10 години насам. Решението ми е, обаче по-скоро по здравни сьображения. Не смятам, че хората ядящи "пьржолки" са садисти като този, който е убил котката за удоволствие.

Plamen

Точно така.Само вегетариянците имат право да се възмущават.Погледай филмчета за промишлените кланици.Сигурен съм,че след това ще си по-тиха и непървосигнална.

Аз хапвам. Да взема по тоя повод да си хапна и от теб? Нали няма проблем, щом като ядеш месо?

Че са го осъдили - добре.. Ама не е ли малко смешно, да убиеш животно и да идеш в затвора за 16 месеца и от другата страна убиеш човек и получиш условна присъда.. смях в залата

не е смешно,много трагично е дори.

Справедливост му казвам аз на това, всички да са равни в таз демократична държава. На всеки депутат прост, дето е мислил закона, по 3 години затвор, на него на майка му, за всяко заколено прасе, кошока и квато и гадинка там е имало из селският двор. Другарят с намазаната филия мас, да вземе да види връзката, че въпросното прасенце, е било заклато, доброзорно е дало своята масчица, за да може, той консуматура му с консуматор, да порасне такъв голям пожарникар. Срам за съда, срам за творците на закони, че са толкова късогледи и често дори прости. Системата изисква да се появи труд, примерно 50 часа почистване на градинки, за кончината на този котка, а не да даваме хиляди левове, тоз чиляк нещастен да го хрантутим у затвора.

Индовида има купчина други "регистрации", провинения и условни присъди. Дошъл му е реда. Ще му се смеят пандизчиите сега.

Малко му е! Всички убийци на котки заслужават смъртна присъда!

Това едва ли е случайна котка, сигурно е нечия ... :)

Влезте в схемата, в глобалният план да ви превърнат на глупаци, да се душите един друг, за всяко нещо. В по-мащабната картина, депутати хапват кюфтета от "неумъртвена свиня", на дневна база, а други му от простолюдието, биват в година и нещо в панделата, за умъртвяване на котка. Така е нужно, на тези дето искат да разцепят народа, че все пак да не забвравим че варненският съд бидейки един от най-корумпираният, няма осъден съдия ... Не бъдете дребнави, да дирите справедливост в жалките постъпки на дребните човечета. Търсете защо сме в това положение, защо сме принизени до тези дела.

Ничие положение, Ганьо, не оправдава убийство с особена жестокост. Всичко останало са празни приказки. Това, че няма осъден съдия не означава, че други престъпления трябва да остават ненаказани и ако толкова ти е мило за "народа", трябва да адвокатстваш да има осъдени корумпирани съдии, а не да оправдаваш някой, който е извършил убийство по особено жесток начин.

Браво на независимия български съд, който отсъжда винаги бързо, точно, честно, справедливо и без никаква корупция. Само че, защо за котката делото приключва бързо-бързо, а за всякакви крадци, убийци, корупмирани депутати, кметове и съветници няма съд? Защо, драги съдии, прокурори и следователи? Поне за стотина от тези богопомазани личности има достатъчно доказателства, но нито ще влязат в затвора, нито ще спрат да крадат. Остава да ги уличим в убийство на котка, за да ги осъдим!!!

АААА здравейте драги ми зевзеци и Вииии съдийчета. Га ша вземете да да осъдите некой продажен министар от миналото или от настоящетоо. А Вииии будните гражданчета га ша земете на изпратите на господари на ефира некое филмче де месною велможа крадне и вилнеее като бей. А ВИЕ КЪДЕТО СИПЕТЕ КОМЕНТАРИ ОТ ДОЛУ НА СТАТИЙКАТА ЩО НЕ ВЗЕМЕТЕ ДА СЕ .....

Например щото не даваме пет пари за желанията на неграмотен неудачник като теб?

Крайно време беше! От убийството и гаврата спрямо животно има много тънка граница до убийството на човешко същество.

Няма нужда да се аргументира наказването на жестокост спрямо животни с евентуална жестокост и към човеци! Котката също я боли като я ритнеш, и се мъчи и агонизира, като скачаш отгоре ѝ, докато умре, а това е повече от достатъчно основание!

chavdarlk

А този какво прави изобщо извън затвора?!?

Малко са му на изрода. За такова садистично умъртвяване в НК се приписва "по особено жесток начин". Такива болни мозъци трябва да бъдат изкарвани от обществото завинаги.

Само така - мъчение за всеки, убил животно, независимо по какъв начин.Защото от жестокост към животните се преминава в жестокост към хората...