Столичен училищен директор стана зам.-министър в МОН

Министър-председателят Бойко Борисов назначи Диян Стаматов за заместник-министър на образованието и науката, съобщиха от пресслужбата на Министерския съвет.

Обратно в новината

Коментари - Столичен училищен директор стана зам.-министър в МОН | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Типична комунститска изцепка-ръст от долу нагоре, ама става ли за това, не става ли-няма значение!! Важното е да е предан на партията, да гледа с кучешка вярност водача, да му служи вярно, робски, и с цената на живота си да го прани, при нужда!! Да краде и да плаща на лидера, защото как иначе той ще купува къщи за милиони на курвите си!?!

ДА !!!Това е училището на Делян Пеевски!!!!

И на още доста хора... Предпочитано училище е поради доброто образование, с което излизаш от там. Смело мога да твърдя, че знанията, придобити там, са доста повече от тези, придобити в другите СОУ в София.

то не беше пиар то не бяха репортажи в стил отвори хладилинка и виж боко ...де шо училище в България все 119...така се6 гради баджанащината при ГРЕБ)))))

Не знам какви са успехите на 119, освен че с референдум са решили да пеят химна. Демократи. Аз като кандидатствам за работа не са ме питали за химна. Ето ви и решението. Събирайте пари за частно образование. Там комплексарите от МОН ги няма.

Пак връзкарство! Затова няма и да се оправим, а ще ни оправят! Нищо лично към горепосочения господин, но медиите акцентираха в последните месеци върху него и училището, което представляваше. И това в България не е случайно! Просто няма нищо случайно!

нищо не е случайно! Докато едни работят, други дрънкат глупости по форумите.

ами да, явно си от тези, които не приемат истината. Боли, нали?!Ама си е така! Всички са от кюпа, миризливия!

Изглежда симпатичен. Само това мога да кажа, защото журналистът не си е направил труда да напише нито ред за идеите му, за това, с каква програма идва. Образованието ни беше унищожено преди повече от 10 години. Всякакви реформи в този сектор ще са изключително болезнени за населението, защото то изпростя до неузнаваемост и едни реални учебни програми означават 60-70% от учениците да стигат максимум до 8-ми клас. Спомнете си какво стана с учителят по физика Тео, който се опита да въведе реални критерии за оценка.

наш човек, на кръстовището...

Виждал ли си 119 то училище? Въобще виждал ли си каквото и да е училище ?

виждал съм виждал съм и 73 съм виждал)))) и дупки по улиците на балканската"Виена" съм виждал, а ти си лизач смешников май))))

нещо там, пак същите се консултират, нещо уж се раздвижва или така изглежда, има гжелание, набелязват се срокове, но това е като тайната вечеря на Седмаците, нищо не достига навън и до реалното място за реформи и иновации - самото училище и живите хора, наричани за по-кратко учители и ученици. Назначава се професионалист, за да помага на неопитния си шеф, така се виждат нещата отстрани. Живи и здрави, както е казал народът, преди да прекрати дебата и да се захване с належащите си истински задачи.

С това темпо, към 3855-та може даже да изберат и редови учител, който ежедневно се пече буквално на огъня на образованието, ако дотогава още го има......Хайде сега да видим, какво толкова имаше иновационно в това 119-то. Е-ех, какъв напредък само ни чака, хей, живот, здравей! Между нас да си остане, Атанасов от 51-о беше по-сполучлив вариант, но нейсе, нека експериментите продължат. Ако пък се искаше визия и рекламно лице, щяха да вземат тази на 19-то, не че щеше да свърши бог знае колко, но така, само да стои и да се усмихва, става. Сериозно, крайно време е мъдрите глави от СУ да започнат да готвят специални кадри за ръководители в образованието - това се учи, не е меню за лаици. Щом не признават готовите вече, все едно не са се квалифицирали в най-реномирани центрове по света... Но да видим този път от храста какъв заек ще изскочи.

Александров искате да кажете. Винаги можете да проверите , преди да пишете.