Могат да закрият психодиспансера в Русе

Закриване грози стационарите на специализираните психиатрични диспансери в цялата страна, съобщи директорът на русенския психодиспансер д-р Теменужка Матева.

Обратно в новината

Коментари - Могат да закрият психодиспансера в Русе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да го преместят в т.н. хирургически блок,ще се запълни до дупка,хем ще има от къде да скачат от високо.Цялата българия е един огромен психодиспансер,вкл. и парламента.Всеки който не е съгласен с власта и е антиевроатлантик го обявяват за луд. В уса психиатрите и психолозите вече повече печелят и от адвокатите.

То без да е закрито психото луди колкото щеш по улиците на града

Тази схема е отдавна изпитана по света. Няма държавни психиатрии, а частни. Закриват държавната, после се появява частна, и хоп-вече парите се плащат на частна фирма. Още един метод за точене на държавна пара. Договор с касата, фиктивни болни, процедури и лечения. малоумщината в БГ няма край. Нещо като ТЕЛК. Човек без един крак трябва да ходи периодично на комисия, която да установи дали не му е пораснал крак.

Интересно, ако започне процедура по закриване на дейности в Общината и Областта, които не са в тежест на бюджета и носят само ползи на хората,същите тези мижитурки - кмет, областен и цялата кохорта мравки - дали щяха да мълчат, да приемат чиновническото малоумие "отгоре" или щяха да застанат за интересите на града ? На чуждия гръб е лесно да се правиш на мъж, ама хайде сега да те видим ... Едва ли - нямат сърце, душа и смелост да бранят нещо постигнато и работещо с цената да се опълчиш срещу безумието хората да не бъдат лекувани. Аз лично този "кмет" няма да го запомня с нещо значимо, а по-скоро с слабостта му да бъде човекът на града. А вие ?

у малоумно правителство?!?

Да му мислят управляващите!!!Ще имат голяма конкуренция от депутати и министри,който ще излезнат от стационара.

Закриха кожното сега психиатричното утре ... А къде да се лекуваме след това?

Здрав разум в идиотите от ГЕРБ??? Те точно за това искат да го закрият - за да няма кой и къде да ги прибере. Впрочем, никой не обяснява какво ще стане с парите от икономиите по закриването ? Пълна тоталитарна държава - никой на никого нищо не обяснява. И къде сега са рейтинговите агенции , та да ни обяснят колко добре управляват нихилистите от ПП ГРОБ за България? Къде е големият мъж кметът, та да защити барем веднъж града и хората си? Защо мълчат като гугутки тия подлеци и страхливци? Жалка, презряна герберска сган, убиваща всичко, до което се докосне!!!

И тук бих задал въпроса - защо плащаме осигуровки тогава? За да се закриват болници?