Млад мъж получи 17-а присъда за кражба

В Русе 27-годишен мъж, който вече е осъждан 16 пъти, получи година затвор при строг режим за поредна кражба. Това съобщиха от ррокуратурата.

Обратно в новината

Коментари - Млад мъж получи 17-а присъда за кражба | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

съд и престъпник са едно-покриват се

ама колко? Сигурно 2 дни-в Б-я така се отсъжда-нищо,но ,ако не е разбойник ,ще го осъдят,съд и престъпници са в БГ

Ехее, този герой има време да стигне и до 100 присъди. У нас, за съжаление, независимият съд си играе с хората, съди ги, и ги пуска веднага, или въобще не ги съди, а те пак, и пак, и пак правят престъпления.

Е, сега за "добро поведение" ще го пуснат предсрочно... Така де - млад е! Има още мноооого да краде!

че през април 2010 г. в Русе откраднал велосипед - сега сме 2016 каква бързина на съдебната система!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

И това им е съкратената процедура. А каква ли е обикновената?

Утре и тоя ще каже че е репресиран от властта.

След втората кражба ако бяха му резнали зелката повече нямаше да пипа

ами дано следващия път хване грешната жица,и да се приключи...друг начин няма.

Корумпирани изроди с тоги,рецидивист го "съдите" 1година,вместо да лежи 20!

лошото е,че в затвора е на наша издръжка, най-добре му кастрирайте крадливите ръце, но присъединете към него и останалите забогатели от кражби за милиони, от приватизации, от ДДС, от НЗОК и от къде ли не, обединете ги и ще видите контраста с този нещастник с 27 присъдички,вкарайте в Белене бивши и настоящи управляващи за НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА И НЕКАДЪРНОСТ,за да кажем БРАВО, ТУК ИМА ЗАКОН И ВЛАСТ!!!!!!!!!!!

Въобще ли не се сещаш, че всичкото това, което искаш да стане, никой няма да се хване да направи, само за да кажеш ти браво?! Толкова години си минаха ей така, поради грешна мотивация... Методът е само един - да ги принудим да направят това, което е нормално да се направи отдавна! За целта трябва сериозна организация и активност на всички. Защото накрая като излязат само 50 човека означава, че останалите са адски доволни от положението.

Вярно че метода е само един, като не може държавата да се справи да обяви една наградка от 10000лв. за пребит мангал и толкова.

....Та как беше онази песен за кокошката и за прошката ?... Трябвало е да открадне нещо поне за 20 - 30 милиона. Не , че одобрявам тази му постъпка , ама тези дето крадат в ОГРОМНИ размери защо така все нищо не им се случва ? Питам само ...

Ами чакайте, да го осъдят поне 30 пъти, пък тогава го вкарайте в затвора!!

Защото няма какво да даде , човека. То тези пари дето е взел от продажбата за кого по напред-адвокат и т.н.Преди време имаше един осъден за кражба на колело. Пък после собственика на колелото май го намерили в апартамента , ама вече нямал нужда от колело а от ковчег.

За бабата на село кокошката е по важна от милиона от европроекти.