Нова велоалея свързва центъра с Морска градина

Нова близо километрова велоалея ще свърже центъра на Варна с Морската градина.

Обратно в новината

Коментари - Нова велоалея свързва центъра с Морска градина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя колоездач трябваше да е на колело с една гума..:))

Е как да се направи свястна велоалея като крадливия кмет краде и носи процент в София на крадливата Тиква.

Ама отдавна не съм се смял така от сърце на картинки, на коментари.... Пускайте такива екстри....

10 милиона за тая смешка на картинката ли бе. Дайте ги на мен тия пари, магистрала щях да ви опъна...:)))

ВИЕ КАКВО СИ МИСЛИТЕ КАТО ТРИЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ , ЧЕ ХОРАТА НЕ МИСЛЯТ ЛИ ИЛИ СА МАЙМУНИ ПАК ДА ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ

така, така и мен изтриха щото оприличих кмета на педал ама не на велосипед

Тая работа е много калпава. Срам за вас.

Пълна простотия.Само за да усвоят(откраднат)едни пари половината град стана за велосипедисти.Всеки ден ходя на басейн приморски и виждам една празна заключена стоянка за велосипеди а хората се оплакват,че няма къде да паркират колите си.Така е като едни тъпи мутри управляват държавата.Излъгах се ама за последно да гласувам за тях.А между другото Боко беше като насран в Лондон.

Obshtinata triabva da plati obeshhtetenie na vsichki magazini ,naemateli ,koito 4 meseza sa zagubili oborotite si ,ne sa mogli da si platiat naemite si a te xich ne sa malki sumite.

Iskam da pitam goliama Obshina kato se pravi takav krupen remont ,ne se li razdavat saobswhtenia na naematelite ,che 4 meseza shte ima remonti,i che KOI shte plashta naemite na magazinite ,sled kato jiva dusha niama na uliza

TIM да не са решили живеят здравословно и да карат колела?

Ще ползвам стоянките само ако колелото е собственост на общината :) Или ако Стоянка (комшийката) лично ги пази :)

хахах къв тоя конец ве, тези в цирка ли са тренирали всичките...

Пълна тъпня - всички вървят по велоалеите - майки с колички най-вече и трябва да спирам и да се напрягам да не цапардосам някой, а ако бързам - абсурд да стигна навреме.Предпочитам да си карам по улицата.Издухани на вятъра пари.

Някой знае ли, дали ще е изцяло пешеходна или ще правят синя зона за паркиране на коли в отсечката от бившата Валентина (New Yorker сега) до турския ресторант?

е усвоиха варненските олигарси едни пари

Да им имам велоалеите на Варна - велосипедистите трябва да са циркаджийски акробати, за да си ги ползват.

предлагам вело алеите да се правят само с бордюри.

Вчера по Сливница ( в района на затвора ) гледах как т.н. "велоалея" заобикаля един забравен стълб на Енергото от годините на соца По него отдавна няма нищо, но е бетонен пустия и не ще да изгние и падне, а и за "джилязо" не го приемат...

Ако това, което виждаме на снимката - завойчета, ширина на алеята е верно, то проектантите и изпълнителите са ГЕНИИ, каквито светът не е виждал, а УСТА КОЛЮ ФИЧЕТО ще се обърне в гроба. Честито варненци!

Проектантското бюро е в София. Туй го дискутирахме преди 2 месеца. Парите също са отишли в София. За варненци остават сакътъците.

Заобикалянето на рекламна табела със сигурност не е проектирано от софиянци, а някаква местна глупост на изпълнителя. А и проектите се правят според поръчката и се преработват според заданието и желанията на възложителя

С тези зиг-зази на велоалеите от левия край на тротоара до десния освен някой велосипедист да претрепе пешеходец друго няма да се получи. Баби и деца знаят ли, че като настъпят велоалеята нямат предимство. Останалите дали ще се съобразяват с криволичещата пътека Велосипедистите пък да не хвърлят боб и да знаят кой кога ще кривне. Сега освен напред пешеходците трябва да се обръщат и назад, за да виждат дали идва велосипед преди да пресекат диагонално алеите.

А велосипедистите знаят ли че нямат право да карат по тротоарите и пешеходните зони. Ако до сега имаха оправдание, то сега вече нямат. Друг е въпроса, че на Севастопол по тротоара и по велоалеята има маси на кръчмите....

За какво ще служат велостоянките по автобусните спирки?

Да си оставиш колелото и да хванеш рейса. Вършиш си работата хващаш рейса взимаш си коле....А оппа колелото го няма няма няма... Ами сега? А ,а,а,а манго го взел за скрап.

а къде ще се си паркират хората колите, как ще се снабдяват магазините, как ще се извършва товарно-разтоварни работи, къде ще спират лъскавите си возила мутрите от ГЕРБ пред клуба им? Цяло улично платно се бастиса.