Лъжите за Европа, които разказват в България

Вълна от антиевропейска дезинформация залива българската публика. И никой не казва, че става дума за лъжи и измислици.

Обратно в новината

Коментари - Лъжите за Европа, които разказват в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами добре дошли в света на социалните мрежи като източник на информация. И всяка глупост се тиражира безкрайно. И за глупостта на журналистите е вярно. Например, статиите в ДИРа са неграмотно написани. Какво повече?

Няма такова нещо! Брюксел се н а с р а!

ай стига тъпа пропаганда от продажни соросоиди и европеиди истината е че в ЕС и НАТО ни замъкнаха, никой не е питал българския народ за нищо! и къде е разликата със соцлагера??? май няма такава, действа се от позицията на силата и се налага една североатлантическа и европейска икономическа и военна окупация и колонизация? убиха ни икономиката със идиотските си евроизисквания които реално затвориха хиляди малки и средни предприятия и занулиха десетки хиляди български(!!!) работни места, обезлюдиха провинцията и убиха селото ни добрите европейци и сега пискат от пропагандата!!! каква пропагадна бе, то всеки който има отворени очи вижда къде отиват европейските пари - не отиват за развитие а за крадене и "усвояване" - ЕС го вижда но се прави че не забелязва защото имат сметка да приберат всичко читаво, а освободените територии да управляват по свое усмотрение не им трябват православни славяни тука защото Западът добре знае за отношението на основна част от българите към Русия и русофили не им трябват тук - искат да ни потурчат и да ни оциганят но в никакъв случай българщината да се запази

БЪЛГАРИЯ е избрала ?! Ъъ... Вярно бе, на референдума!

Съвременна България е съставна част от робството на глобализма. Ние сме сред онези 95 на сто от 7-милиардното човечество, които ще бъдат през целия си живот под робството на мизерните си доходи. Ние сме част от тези 6,5 милиарда съвременни роби.

Така е. Тези от Брюксел са пълни кретени.

НАЙ-ГОЛЯМАТА ЛЪЖА Е ЧЕ ИМА ЕВРОПА!!! ИМА ЕДИН КОНТИНЕТ ,ВАСАЛ НА АМЕРИКА- ТОВА Е ТЪЙ НАРЕЧЕНАТА ЕВРОПА...

Дезинфармацията се състои в това,че няма информация за вълната от митинги в Европа срещу маймуните ,унищожаващи цивилизацията!

Източна Европа има доста разумни претенции и идеи към ЕС и не виждам Бедров да се задълбочи в тази тема. Западната надменност и менторски тон вече досадиха, а и не работят. Нищо лошо няма в това да се подобрява ЕС и да бъде по- полезен за членовете си.

лъжи и пропаганда, пътникопотока на млади хора от България към Запада не спира, а към болшевишкия рай никой ??? Европа е пълна и с млади руснаци, които си изкарват прехраната като улични музиканти, а също и с рашкинчета практикуващи най-древната професия.

Тоя пътникопоток, показва до каква мизерия ни докараха западните капиталисти. И този поток изобщо не е за хвалене, напротив трагично е, защото българския народ бавно , но сигурно се унищожава.

Този пътникопоток е именно средството ,с което бавно,но сигурно ни унищожават.Държавата се разрушава,в страната се създават непоносими условия за живот и по-младите,по-работоспособните,по-образованите се примамват в метрополията с добрите условия на живот.Останалите в страната колониалните туземци се подлагат на различни допълнителни "терапии" с цел да станат колкото може по-малко и евентуално да се разреди чрез внос на друго още по-лесно манипулируемо население!

Интересно е до какво ще доведе тая политика на ЕС на извращаване и изопачаване на истината не само за България и за цяла Източна Европа и за т.н .православен свят.Преди много години един изследовател -геополитик Варлам Едрихин е стигнал до следното заключение -"Кое е по-лошо от това да имаш непрекъснато враждебни отношения с англосаксонците?Само едно нещо-приятелски отношения!"

ОТ ЕВРОПА ИДВА ЕДИН СИГНАЛ ЧЕ ЕВРОПА ПРАВИ ПОКАЗНО САМОУБИЙСТВО.ТОВА ЛЪЖА ЛИ Е?

само не и Иван Бедров пак. ма всъщност що не. Иване искрено ме забавляваш с тъпотата си, както и с готовността да напишеш всеки боклук само за някакви жълти стотинки. продължавай.

БРЦК

Я да видим сега с какви 'лъжи' ни заливат! Нападнати и Изнасилени над 700 жени в центъра на Европа за 1 ден. А 'милицията' се опитва да прикрие извършителите. ТОВА ЛИ СА ЛЪЖИТЕ ?

Дойче Зеле и г-н Бедров очевидно считат българите за глупаци,за хора ,които не могат да разсъждават самостоятелно и се хващат на всяка клюка.Но както е казал Линкълн -"Може да лъжеш един народ за кратко време,може да лъжеш част от народа дълго време но не можеш да лъжеш целия народ дълго време"Точно това се получава сега и с лидерите на ЕС,и с Дойче Веле ,и г-н Бедров -даже ако са подпомагани от платени или доброволни пропагандисти!

НЯКОЙ ВЕЖДАЛ ЛИ Е КАКВО СТАВА В ПОЛША,ГЕРМАНИЯ ,ШВЕЦИЯ,ФИНЛАНДИЯ ПО НАШИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ...НЕ! ЛАЙНАТА В ЕВРОПА СЕ КРИЯТ ОТ НАС...ПРЕКРАСНАТА ЕВРОПА ОТИДЕ НА КИНО - ПРОДАДЕНА НА АМЕРИКАНЦИТЕ И ПЪЛНА С МАЙМУНИ..НЯМАМЕ РАБОТА ТАМ!

Ами след месеци на рус$фобска информационна политика. Накрая стрелката застана по-средата, и това е нормалното й място... А DW изрязава едно от многото мнения. Свобода на печата!

Бедров продажно за парички "журналистче". Българските медии обслужиха българския честен преход.

ТОВА разбира се не е от вчера. Кремъл имал над 120 активни агенти в България и със сигурност медийни собственици и политици. Все пак абсурдността на твърденията изумява:1.Твърди се че да живееш в демокрация е лошо, но да живееш под ботуша на ЕвраАзииски диктатор е добро. 2-Твърди се че да си част от най богатите и демократични държави е лошо, но да си в орбита на една голяма като територия но с БВП като на Италия е добро 3.Твърди се че ако купуваш петрол и газ (сякаш живота е само петрол и газ) от Русия на 100% -ще е евтино,, но ако купуваш от много доставчици скъпо (практиката показва точно обратното-България свали цените чак като почна да се оглежда за други доставичици) 4. -45години бяхме под Руски комунистически ботуш, мрачен и срамен период и тия малоумници искат пак там да ни върнат.. Що за маргинализирани лумпен пролетариати, мамка му???

стадото си търси султан. Поради някаква причина в науката е известно като стокхолмски синдром, въпреки че в България се наблюдава от поне 200 години.

КГБ-ста, тези 45 години, когато бяхме с братска Русия, бяха най-добрите години от живота на българския народ. И преди тези 45год. и сега след тях, народа тъне в страшна мизерия.

Стига с тези простотии бе, бате! Кой се е затичал да те връща където и да било, кога си видял колелото на историята да се върти назад? Айде спрете се, че много изглупяхте. А защо не ви хрумва, че хората не са щастливи от това, което става сега, че има още мнооого такива, които могат да направят сравнение с тоталитаризма пред 25 години и тоталитаризма сега!? Ами не ви харесвам точно толкова, колкото и предишните маниаци за светло бъдеще на цялото човечество!

Пълна клевета! Децата си сме кръщавали, внуците също и правнуците ще си кръстим в Българска църква. Тайно или явно! Ние знаем как!

Само да направим едно уточнение. Колкото комунизмът е български толкова и християнството. Древна България е съществувала и е била по-силна преди христянсвтото. А то заедно с исляма, но и комунизма са с едни и същи идеолози.

Във века на бързите комуникации фактите се разпространяват бързо и истината става ясна по-бързо и на много повече хора. Лъжите на България за Европа отсъстват, докато лъжите на Европа за България са голями- от ичезването на траките, от присвояването на българската история от различни европейски народи, от непризнаването на приноса на България за цяла Европа до съзнателното поддържане на страната ни в материална нищета и произвеждането на ежедневни лоши новини. А това, че силата и бъдещето е на страната на славянството, това става все по-ясно и неоспоримо.

Опровержението за решението на ЕСПЧ по отношение на християнския ритуал кръщавани звучи успокояващо,но йезуитския подход ,който много често е прилаган от него,дава основание и за друго подозрение-че може би те са взели/подготвили такова решение ,но под натиска/възмущението на общественото мнение сега дават заден ход!?Ако искат да им се вярва-да не лъжат и фарисействат!Една от причините за разпадане на соцлагера беше именно лъжата!Честността е най-добрата политика!

вземи прочети повече по случая. Тази "новина" е с първоизточник друг жълт парцал дето го продават за вестник. И отново е изсмукана от контекста.

Статията е вярна.В България наследниците на комунистическите кланове,които разсипаха икономиката на страната ни,сега скучаят-те си раздадоха имотите и предприятията България през 90-те години по цял ден са в интернет и изразяват носталгията се по комунизма.От русия българоговорящи на заплата също им прегласят.

Имотите и предприятията ги раздаде Костов няколко години по-късно

Костов ги раздаде на наши, верни млади комсомолци, които ги ликвидираха вместо да ги съживят, каквато беше целта. Като дойде моментът да им се потърси сметка властта вече беше друга и минаха метър.

А бре Иване, отвори американското Yahoo да видиш че всеки ден там има статии за руското оръжие.Значи ли че и те са проводник на тази руска пропаганда?Че Yahoo-то в САЩ вече е станало за подбив даже и от американците, така се оливат с антируската пропаганда и в опитите да сплашат населението по всички възможни начини. Жалка работа сте всички пропагандни и дезинформиращи нещастници!

Какво да очакваш от "мурзилките",само лъжи,породени от собствените си неудачи.Жалко за самите руснаци,те така и не разбраха,че ги съжаляваме,все омраза имат в сърцата.

Не бих повярвал и дума на Иван Бедров, но му желая здраве и успех в работата му за пропагандната централа Дойче Веле!Не е дорасъл да ми дава насоки в мисленето, все едно в посока Европа, Русия или Америка!Да живеят дезинформаторите като него!

Абе българи. Не разбрахте ли че ЗАКОНИТЕ, ГРАНИЦИТЕ, ПОЛИТИКАТА, ИКОНОМИКАТА, СВОБОДАТА и всичко за което се дърляме анонимно по говорилнята наречена интернет се решават от ПОБЕДИТЕЛИТЕ в определения исторически момент??? Независимо в каква война - икономическа или конвенционална. Погледнете картите на Европа за последните 120 - 150 години. Вижте кога и кой променя държавните граници? След Втората световна война границите на Европа са определени по договорка между Сталин и Чърчил. Каква е договорил Горбачов - ще разберем след време. Ако ние сме хора нека първо мислим, а после да се псуваме.

Статията по неизвестни причини съдържа скрита клевета срещу Русия. А иначе чисто български лобистки кругове тиражираха поредица от лъжи за европейското право: че е забранено да се продава шкембе чорба; че е задължително суджуците, луканките и пр. да са във вакуумна опаковка; Колко ли още скрити лъжи има.

...ЩАСТЛИВИТЕ КОКОШКИ И БОДРИТЕ ПРАСЕТА ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ...

Тази статия засили антиевропейската ми позиция.

Сам едно знам.Уж немската "Дойче веле" ненавижда всичко българско.Доказателствата са хиляди и са явни.

Уж немската Дойче Веле, всъщност се издържа от САЩ, още от време оно.Ама Иван Бедров няма да ти го каже, въпреки че го знае и редовно си прибира хонорарите за писанията си!

ЕТО ГО И ОТГОВОРА НА ВЪПРОСА, защо в България се засилват антиевропейските настроения: Задайте в Гугъл! "Я хочу закрыть эту фабрику лжи" Там ще научите повече за Руските Тролове за пропаганда, които са активни и в българските социални медии Экс-сотрудница петербургской фабрики интернет-троллей (формально "Агентства интернет-исследований", а юридически ООО "Главсеть") Людмила Савчук судится со своими бывшими работодателями. "Агентство интернет-исследований" (АИИ) А сколько людей там работают? Чем они заняты? О структуре работы "АИИ" можете рассказать? Около 400 человек. В здании на улице Савушкина четыре этажа, длинные коридоры, много кабинетов. В каждом кабинете работает много людей это разные отделы. Задайте в Гугъл! Безумие кремлевских троллей 21.03.2015 19:30 "Бывший сотрудник "Министерства правды" рассказывает о работе платных комментаторов в интернете Значительную часть постов и комментариев на Интернет-форумах, посвященных политике, оставляют профессиональные тролли, получающие за участие в дискуссиях зарплату. Фальшивых аккаунтов в "Твиттере", "Фейсбуке", ЖЖ, "ВКонтакте" тысячи, а благодаря российско-украинскому конфликту их становится все больше и больше. "Кремлевские тролли" пасутся на русскоязычных либеральных форумах, комментируют сайты международных СМИ, в том числе Радио Свобода. Российские модераторы худо-бедно научились их вычислять, а на Западе потоки (как правило, безграмотных) комментариев в поддержку Путина до сих пор вызывают оторопь".

http://www.theguardian.com/technology/2011/mar/17/us-spy-operation-social-networks Американско гражданство раздават за 5 годишен про-американски троллинг в интернет Така че твоите лъжи .........не вървят))))))))))))))) поради простата причина, че руснаците нямат НПО и руски бази извън територията на Русия с изкл на Сирия, Азербайджан и Транзнистрия/Приднестровие

Васил Иванов Кунчев-Левски Русия внимателно е наблюдавала и се е опитвала да контролира българските революционери като многократно е внедрявала агентурата си измежду тях. Голямата част от българските революционери не са си правили никаква илюзия за грабителските мераци на Русия. Левски споменава за личните си неприятности с руските агенти (шантанлъци): "С факти имам да докажа, че с руски агенти съм имал да работя, без да знам, в 1869 г., единия препоръчан от одеските българи, пък не излезе така. Уловихме няколко шартанлъци и хайде - отдето е дошъл. Кога стане нужда, ще го кажем с всичките му работи."

Ех, а пък Англия бомбардират София, а Турция ни заробва за 500 години, пък гледай сега- с Англия и с Турция може да сме "първи дружки" (така си мислим ние), а с Русия- не може?

Мит 1: София е разрушена от лошите американци, а червената армия е армия освободителка! На 13 декември 1941 г. България, в качеството си на съюзник на Германия, символично обявява война на Великобритания и САЩ, в отговор на което САЩ обявяват война на Царство България на 5 юни 1942 г. Заради това София е бомбардирана! На 5 септември 1944 г. СССР прекъсва дипломатическите си отношения с България и й обявява война въпреки ясно изразения от София неутралитет 10 дни по-рано. Константин Муравиев прави опит да предотврати обявяването на война от Съветския съюз на България. За седмицата, през която е на власт, България прекъсва дипломатическите си отношения с Германия, иска примирие от САЩ и Великобритания и започва изтеглянето на българските войски от Югославия. На 5 септември правителството на Муравиев обсъжда решение за обявяване война на Германия. Обнародването му обаче е отложено за 72 часа от военния министър генерал Иван Маринов. В действителност ген. Маринов вече е бил съгласувал своите действия с Отечествения фронт за отлагане обявяването на войната, за да се даде възможност на СССР да обвини правителството в неискреност и да обяви война на България. Когато на 8 септември се обнародва решението, страната се озовава в необичайна ситуация: намира се във война едновременно от една страна със САЩ, Великобритания, СССР, и от друга страна с Германия. След 9 септември 1944 се извършва безпрецедентната разправа с народните представители от ХХV Народно събрание и всички невинно осъдени от така наречения "Народен съд". B първите месеци след 9 септември са избити или "безследно изчезнали" близо 30 000 души

Просто не са учили история Мислят си, че могат само с емоционален спам да манипулират

Не е истина. Васил Иванов Кунчев, както и всички революционери от Бг преди Освобождението, са били вербувани с малки изключения от МАСОНИТЕ на Великобритания и УСА https://en.wikipedia.org/wiki/Ivan_Vedar Иван Ведър е организирал всичките възстания в България и затоа неговите останки се пазят в пантеона на Възрождеците в Русе Левски е работел за пари като революционер. Ако си в България, иди д Русе, да видиш погребани всички знатни масони, работещи за интересите на Великобритания Бенковски не е сред тях и затова е предаден от захари стоянов на турците

Значи аз винаги снимам и поствам снимков материал Това, че в Германия носят плакати с Merkel Raus - PUtin Rein (Меркъл вънка, да вкараме Путин за управник!) е ФАКТ. Има го на видео Хората скандират всеки ден при митинг срещу правителството Та, въпросът ми е, койе инициаторът на лъжливата статия, че не било вярно, че европеецът иска сближаване с Русияи се оповава на Путин да г спаси от лицемерието на демократичния режим.

http://prikachi.com/images/234/8598234N.jpg С моя син бяхме на футболните квалификации на 15.11.2014 Österreich gegen Russland Бяхме на Ernst-Happel-Stadion във Виена и австрийци на входа ни раздадоха такива флайери Та..... защо лъжат, че европейците вярват на антируската пропаганда? Европейците, немци и австрийци, си имат изградена собствена система в науката и индустрията, която е много по-добра от англосаксонската. Кой нормален еврпееец би вярвал на англосаксонска пропаганда, след като те знаят какви отрепки са англосаксонците

https://www.youtube.com/watch?v=fqjQhC9LscE И това ли е лъжа?

а лъжа ли е ако кажа, че по 99% от телевизиите у нас всяка вечер се дават по 2-3 американски филма или сериали, в промеждутъците се вливат турски сериали? А събота и неделя по БТВ, Нова и филмовите им канали почти цял ден се дънят американски филми - особено онези колежанските и пробивно-спортните им филми направо са от жанра - гледай, дъвчи и тъпей... Казах ли сега американска лъжовна пропаганда?

Ами аз престанах да гледам българска ТВ. След нацисткия преврат в Киев през м.февруари 2014г. започнах да се интересувам от събитията там и по света и да сравнявам информацията от различните световни медии У нас ТВ лъжат досущ като западните, така че да ги гледам е загуба на време. Информация черпя най-вече от западните алтернативни медии, като сравнвам с официозите и си правя изводи.

Това отдавна съм го разбрала и вече не ми прави впечатление. Веднъж загубено доверие трудно се връща.Ние вече сме си в Европа - другата пропаганда не е важна. Всеки е свободен да си говори каквото си иска. Важното е, че българите бягат към Европа.

Като сме в Европа, що бягат към Европа!?

Изобщо не ни трябват "лъжи" за европедерастката крадлива ЕК и ЕС.И без тези "лъжи" сами се убедихме дали тези в ЕК са криминални престъпници или не.Убедихме се и дали Меркел е ръководител на демократична страна или долен аген на ЦРУ,която покани всички арабски терористи да буйстват в Европа.

симо

Явно това ще е новият директор на БНР или БНТ,Може и на СЕМ.Този боклук има по добри показатели по идиотизъм от Янкулов и Лозанов.Те с какво да се похвалят- едно свалено предаване и смяна на програмните директори.Слабо,слабо-казва новият посланик-аз война ще водя а вие се ослушвате , а!!!!!!!!!

Бензинът се срива, Жужьето заг(н)ива, а скоро с рублите от надника, няма да можеш да си обършеш ...ника.

Едно време такива като теб драскаха в кенефите подобна поезия с телефони за връзка.

да се разпространяват, хората са НАЯСНО, какво е в ФРГ, Великобритания, Франция, Швеция и т.н. и отиват да работят в ЕС, отиват да учат в ЕС, после остават ТАМ и раждат децата си пак ТАМ, защото в ЕС имат сигурност, уважение, добро заплащане, переспективи... Всяка година са над 20 хиляди. Впрочем в Русия е същото, защото и двете "братски"държави се управляват по еден и същ ченгеджийско-мутренско-мафиотски начин. Тук царуват корупцията, беззаконието, слагачеството, слугинажа. И никой не отива да учи или работи в Москва, Санкт-Петербург или Владиводсток. И нека журналистите да пишат неверни статии, нека кумоноидни пенсионери и платени тролове да пишат глупости по форумите, нека лаят. Желязната завеса я няма и той керванът си върви. Докато не ги стигнем... австрийците или аборигените.

Ти или си малоумен, или си дете. А най-вероятно не си и българин.

2. Това са фактите. Вие самият не сте в час. Или скоро не сте говорили с някой, който е на възраст между 12 и 52 години и родителите му не са мутри, фолк звезди, политици или митничари. 3. Обърнете МАЛКО внимание на граматиката на РОДНИЯ си език. Специално на пунктуацията!

Кога последно си карал руска кола? Кога последно си ял добра руска храна? Кога последно си използвал руска електроника? Кога последно си използвал руски патент? Това, което си написал тук на руски компютър ли си го писал? Кога последно си чел интересна руска книга? Кога последно някой те спря на улицата и ти поиска помощ на руски език? Кога последно си бил в Русия? И последен въпрос. Знаеш ли, че само на 8 километра от Москва започват селата без улици, канализация и каквато и да било друга инфраструктура и така е в 65% от страната?

Някакъв продажен соросоид,нали?Баща му и майка му са крали цял живот и сега то продължава.

Моля не обиждайте пенсионерите. Горенаписаното от Теменужка Иванова - това съм аз на 66,5 години. Всички пенсионери,които познавам гласуват за европейско развитие. За отминалият социализъм гласуват една малка част от пенсионерите, които съвсем са изостанали и агентите на ДС.

Вероятно не съм се изразил съвсем правилно. УВАЖАВАМ по-възрастните хора и съвсем не смятам, че ВСИЧКИ или повечето са "запленени" от тоталитарния социализъм, но определено има и такива. Думата ми беше за тях. Те са живели в друго време и са като коне с капаци. НЕ ги обвинявам. Стремя се да ги разбера. Още един път приемете извиненията ми.

които споделят, че тайната цел на Европа и Америка винаги е била да умъртвят Русия. Не е тайна но явна цел,да се наложи пазарен капитализъм, при който броя на свръх богатите индивиди НАМАЛЯВА , а на бедните се увеличава в глобален мащаб!

интересно да разберем какви са "мечтите" на Запада за Русия. Може би не са да я разпарчетосат като Югославия?Или може би не са да я поограбят? Та нали направо се каза, че не е "честно" само Русия да притежава природните си богатства на собствената си територия?

Защо този родоотстъпник ни нарича "публика"? Ние не сме зрители, а живи участници в историческите процеси. А медии като "Дойче веле" отдавна са доказали своята некомпетентност, втълпявайки една-единствена гледна точка - тази на управляващите с белите якички, която отдавна не съвпада с тази на повечето европейци.

Всяка крива, успоредна на Априлската линия, е права! И всяка права, която не съвпада с Априлската линия, е крива! Та и ти така, само замени Априлската с Путинската

Бедров, как, макар и от снимка, гледаш хората в очите? кому служиш? Единствено бабичките от най-задънените селца могат да повярват на безпардонните внушения! Ние слушаме радио, гледаме чуждестранни тв-канали, ходим в Европа-та, че и по-далеч, четем чуждестранни източници, можем сами да преценаяваме кое, как е. НЕ СЕ НУЖДАЕМ ОТ ПОСРЕДНИЦИ. Но ти живееш с навиците от соц-а, когато източникът беше един, правата дума беше единствено на ЦК на БКП, всички трябваше да слушаме и да повтаряме "да, да, ура". Разбери най-после, сега е друго време. Ние сами можем да гледаме и да разбираме. Ясно ни е, че някои "месии" предварително искат да се харесат на бъдещия нов посланик у нас на една воюваща за световно господство държава, който още кон не яхнал, крака размахал - с изявлението си пред Конгреса, че ще води агресивна война с руската пропаганда в България! Какъв дипломатизъм, да му завидиш. Но ние имаме опит - един такъв, който се мислеше за губернатор на България, вече вилнееше из България, така глупаво и явно, че самата държава предсрочно го отзова - излагаше я. Абе оставете ни ние сами да се оправяме в нещата, това е съвсем лесно - те са толкова очевидни, че е невъзможно да не разбереш, кой кой е, и какво иска и печели от нас! Не могат на всички да платят в долари. Затова някои бързат да изпреварят другите себеподобни залягащи.

Аз пък мисля, че и "бабичките от най-задънените селца" не ще вярват на този нагъл лъжец!

само не и Иван Бедров пак. ма всъщност що не. Иване искрено ме забавляваш с тъпотата си, както и с готовността да напишеш всеки боклук само за някакви жълти стотинки. продължавай.

Е, то и тази статия е манипулация, щото новината за това че всяко кръщене може да бъде обявено за незаконно е вярна... друг е въпросът как е интерпретирана от колегите на Бедров, айретен че споменатата студентката не е изнасилена в НБУ а е учила в НБУ през 2012 когато правещия се на бежанец у нас сириец я е изнасилил. За 3 минути всеки в интернет може да се запознае с изказаните твърдения и да прецени кога журналистите хиперболизират за да спечелят lвниманието на аудиторията и кога лъжат откровено;)

Какво баламосване е тази статия,та ние не сме прости и слепи да не виждаме какво правят еврогейците с България,станахме най- долната им колония,Това с кръщаването може да е виц, но то преля чашата на търпението.Нима някой ми влияе,та аз гласувах за некадърника Плевенлиев, а сега гася телевизора, когато се явява

Дойче Веле в една от статиите си преди време ни уверяваше, че историята с изнасиленото 13годишно руско-езично дете в Германия е измислица и руска дезинформация.

са минусите. Статията е факт и може да се намери. Не е конкретно за случая но в нея се споменава и той, със съответното категоризиране като руска дезинформация. Даже имаше коментар, че след прикриването на случаите от Кьолн, не може да се вярва на отричането. МОРАЛНО ЛИ Е да се избягва истината, когато е неудобна?

Дали повечето от коментиращите не са далтонисти??? Хора, няма черно-бял свят! И Европа и Русия и всички страни и съюзи си имат и добрите и лошите страни. Повече обективност ни е нужна. Но затова трябва разбиране :) А не комплексарщина :)

подобни лъжи се произвеждат и разпространяват именно от троловете на системта. Целта е всичко друго, което е банална истина да попада в категорията спам наравно с изфабрикуваните лъжи. Това е доказан ефект върху възприятието на читателят. Точно с такова паралелно производство на лъжи, меркелистиците се опитаха да заличат случай с цветно изнасилване на 13-годишно. И сега, когато случката изплува, толерастите обвиняват жертвата... мегабоклуци!

Бягай да си купиш нови наколенки, тези вече съвсем се продупчиха, ще ти се разсървавят коленете, ще хванеш тетанус от залягане. Какво раболепие - "великани"???!!! Роденият да пълзи не може да лети - ти си от тази категория, такива като теб продадоха Българиоя на "великаните". Великани, които избиват от самолети мирно население, включително и българско, великани, които са богати, защото векове са смучели кръвта на роби от колониализираните от тях страни в Африка, Азия, Латинска Америка, а сега са разтворили смърдлива паст да погълнат и Русия, но тя им е като рибена кост в гърлото - руснак земята си не дава, с много руска кръв я е защитил. Великани, които непрекъснато палят междудържавни войни и вътрешни унищожителни, кървави междуособици. Великани, които унищожиха нашата икономика и ни обрекоха на мизерно, безкултурно съществуване... И ти ще ми говориш за великани.

Статията ви е ярък пример, за това, което говорите.........!

Иван Бедров е един жалък соросоид-продажник. Пътувам из Европа и виждам - мръсни германски и френски градове, омърсени от азиатски и африкански мърляви отрепки. Виждам германски егоисти, които прескачат случайно падналия на улицата човек, дори и без да го попитат добре ли е ! Виждам ограничени европейски тъпоумници с огромно самочувствие, но в същото време с умствен багаж не повече от 10% от нашия такъв. Виждам лумпени с огромни заплати, роботи, които дори не осъзнават защо живеят. Виждам гей-паради, където отвратителни извратеняци надменно парадират със своята извратеност. И всичко това активно се пренася от соросоидите като модел и в милата ни Родина ! Това ли е "привлекателната" Европа, която трябва да е наш пример за подражание ??? НЕ НА ТАКАВА европа !

всеки сам си избира гетото, в което да живее.

Бронкс? -"Голяма част от гетата са с висока концентрация на престъпления, като убийства, грабежи, наркотрафик, рекет, проституция и др" Харлем? "Харлем се състои основно от чернокожи разделени в 3 групи: безработни, които наемат квартири с парите от социалните помощи,бездомници-клошари и гангстери" цитат Wikipedia "В някои от тези области безработицата и бедността са много високи. Голяма част от тях са рискови зони с висок процент на престъпност. Доста често ниското ниво на образование на голяма част от жителите на гетата не позволява тяхната интеграция в обществото, расовата дискриминация оказвана срещу тях има също голямо значение. По този начин много от младите се присъединяват към организирани локални банди, които им дават възможност да печелят пари, занимавайки се с всевъзможни престъпления. " -цитат Wikipedia A може да избираш и Хънтърс Пойнт в Сан Франциско, кв. Либърти в Питсбърг и още други, в каквито успешно превърнаха и цивилизована от СССР България, страна от Европа, със самочувствие и просперитет до 1989 г.

Така е в Русия.Глупако

В пРусия е така, не в Русия.

Не само ти виждаш това, което пишеш. Само слепец може да не го вижда, още повече тук, на място. Но има и окати, които срещу няколко цента си затварят очите, докато убиват майка им, изнасилват сестра им... Такива хора, не очаквай да кажат "Виждам". По скоро дядо Йоцо би видял истината, отколкото такъв продажник. А на точно такива извратеняци, паралията -господар, плаща за да бълват лъжите и пропагандата си сред набелязаните за роби. И за съжаление, безропотната безволева маса, спокойно и безвсякакъв размисъл приема. Просто е по лесно да се правиш на непукист, отколкото да рискуваш спокойствието си в интерес на някакви виртуални ползи, изискващи при това, много усилия и жертви. Трудно ще събудиш стадото от обеден сън под дебелата сянка. Какво като от там го водят право в кланицата?!