Промени в движението заради 3-ия лъч на метрото

От 20 януари започва строителството на нови 7 метростанции от първия етап на третата линия на метрото, съобщи кметът на София Йорданка Фандъкова.

Обратно в новината

Коментари - Промени в движението заради 3-ия лъч на метрото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако организацията на строителството е както при ремонта на НДК.....жална ни майка.....браво на фъндъка...а за качеството ние си знаем ...най лошото за най-много пари ......справка ....магистралите , околовръсното и др. велики постижение на ГЕРБ

Въпреки ,че петролът пада искат да вдигат цената на градския траянспорт... Изедниците знаят само да дерат кожите на хората! От както е ГЕРБ на власт само дране за народа,само се вдигат такси,билети,сметки,данъци и какво ли не,без заплатите разбира се! предния път паднаха от власт точно заради това,сега отново ще паднат,но този път с гръм и трясък и повече няма да видят власт!!!! 6 години управление на ГЕРБ и 6 години топене на доходите ни,тотална мизерия!

За гладната кокошка и просото нали си чувал селски.....намалете си слюнкоотделянето,че ще ви трява още дълго време и може да се дехидратирате :)))))

Защо говорите глупости? Повтарям: пълни глупости!

Ако 500 хил. души ще ползват третия лъч защо не се започна от него? А докато дойде метрото Овча Купел ще се задръсти тотално!

А няма ли да се премахне синята зона по Патриарха за да се използва целия габарит?