Учениците в Русе искат дървена ваканция

Ученици в Русе атакуваха сайта на Регионалния инспекторат по образованието и опитаха да обявят ваканция.

Обратно в новината

Коментари - Учениците в Русе искат дървена ваканция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

искат, ама големите ще се гледат сами в къщи, а на малките родителите трябва да си пуснат отпуска, ако им дадат.

А дърво по гърбината искат ли?

Искам бе! Кажи къде и идвам. И дървото ще донеса.

Гламав, по-гламав, най-гламав, Райнов!

тези келеши само искат, те и без това не влизат в час и са по кръчмите, какъв им е проблема - не иска да учат, пушат като комини, дрогират се,неграмотни са, нагли и безочливи, въобще ужасно поколение...,добре би било да им се каже и за задълженията им,за да имат все пак представа какво ги очаква.....

...съм се питал, какво означава "ай сиктир?"

Мдаа. За грамотност взел да говори :) Ти да видиш :)

поне да намалят часовете и да започват в 8 часа-СОУЕЕ започват в 7,30часа-тези деца ,които живеят в Дружба и Чародейка в колко часа трябва да тръгнат за да стигнат навреме, Отговора е от г-н Райнов,,,

това ще е само една седмица. То докато разберат кога им почват часовете, ще свърши студа.

Сутринта, от 6 съм на спирката срещу Космос. Тая на Борисова. Ходи се. Ама с около 10 метра за 10 минути. Студ. Спирките на лафката са едни навеси, които не ти осигуряват защита от полъх дори. Хлапета до мен. Броят си стотинките ... слушам ги " Аз имам един и петдесет, другото имало левче" ... правят планове за кооперация за такси. Ама то и таксита нямаше. Да ви ега и училищата и чудото ако детето ми трябва да мръзне така.

ами ако живееш на село, кога детенцето ти ще отиде на училище, не се оправдавайте със зимата, защото е инцидентно,виж отсъствията на детенцето ти, за зимните проблеми никой няма да пише отсъствия, но пък другите от къде са....

Искат дърво-че те са в дървена ваканция още от 1990г насам. Няма да ходят да правят снежни човеци,в библиотеките и четат книжки,а ще човъркат фейсбук и други пикантни сайтове на компютри и мобилни телефони. По-големите ще си купуват водка и бира и правят партита с неизвестен край.

Даскале, не чета книжки, щото са отживелица. Докато ти ровиш из прашните книжа за зрънце информация, аз получавам цялото знание на света. Птеродактилите са измрели, щото се оказали непригодни. Не съм го научил от тебе. Щото това, което ми преподаваш е от 60-те на миналия век. Уважавам те, ама някак с леко съжаление. Щото имаш под 10% от моите умения. Пълнил си си кратуната със знания, които вече не са актуални. И нито грам идея да се научиш на изкуството на ТЪРСЕНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ. Не на помнене. Няма да ме разбереш. И мамутите някога не са разбирали.

Много си тъп Тийнчо!?

щом можеш да четеш значи имаш напредък. още малко ти остава да започнеш и да разсъждаваш :-)

Книгите били отживелица... Как пък не! Знам, че повечето като нас предпочитат компютрите и смартфоните си, но аз си предпочитам книгите! Ако беше чел нещо друго освен клюкарските глупости във фейсбука щеше да знаеш, че от книгите можеш да научиш много неща, стига да знаеш как да търсиш! А в момента България сме на това ниво, заради такива кратуни като теб, които говорят глупости!

Искат дърво ли ? Ти ли ще го раздаваш ? После хлапетата били виновни, защото видиотени преподаватели раздавали дърво. Как пък не съм ти бил ученик. Един Мануков имаше. Боксьор бил, после цигулар, после преподавател по музика. Точно един път ме шибна с ключове по главата и вечерта го метнах в един изкоп. Сега е подлез срещу земеделския колеж.

малко те е "учил", иначе щеше да ти личи, че си научил нещичко....срамно е да не знаеш