Коментари - Сидеров съзря конспирация за псувните на Чуколов | dnes.dir.bg
назад

Сидеров съзря конспирация за псувните на Чуколов

Лидерът на „Атака” Волен Сидеров отправи пет въпроса в открито писмо до главния прокурор Борис Велчев във връзка с инцидента с депутата от партията Десислав Чуколов.

Обратно в новината

Коментари - Сидеров съзря конспирация за псувните на Чуколов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Митко, много си зле момчето...? Щом не правиш разлика между агентите Гоце... и т.н. и злощастните фалшиви националисти от АТАКА.....явно имаш много да учиш в живота. Върви и вярвай на Сидеровци....нека сам се опариш!!! А за гласуването - от 1990 не съм гласувал за тях...???

Казахме му,че е мишок,ама той -не! Трябва да го доказва ежедневно.... Льольо....

niakoi znae li neshto po veche za tozi chukolov? Vazrast, obrazovanie, profesionalna kariera itn?

Един призрак броди в съзнанието на Волен -призракът на конспирацията !

Като стане въпрос за Атака, винаги се сещам за онези речи от филма Господин за един ден- ...и аз, който съм излязъл от народните низини и съм закърмен с вашите мъки и неволи, ви заявявам най-отговорно: нашата партия ще предприеме най-решителни мерки за да може да излеземе от това тежко положение, в което се намирате и да спре най-сетне вашето тегло. Защото вие сте тези, които работите и плащате данъци за да ни издържате нас, управниците, министрите, войската и дори него царя. СЛУГИ СА НУЖНИ НА НАРОДА, НЕ ГОСПОДАРИ! :-))))

правилно дай власт на простия полицай и му гледай сейра.

Продължавайте да вярвате на нашите глупости и не 20г ами още 200г. ще сте на това дереже . НАИВНИЦИ . ХЕМ БЕДНИ , ХЕМ ЗЛОБНИ , А И НАИВНИ .

абе, ама какво стана със побойника хванаха ли го

Значи, какво излиза ... Изват полицаите, и вместо да се съсредоточат върху извършеното посегателство, те започват да провокират и създават напрежение на г-на евродепотата. Ха ха ха Всичкото е театър, да го изкарат смешен. Явно АТАКА не е удобна на власта в пакет. Всичко е добре скроена постановка ... и естествено са избрали за цел най-младия от Атака. Грозен компромат. Да ме бият в дискотеката, да дойдат полицаите и да се гаврят с мен след това. Е ... остава и да почна да йм благодаря и ... букет цветя сигурно ще трябва да йм подаря ... Господа Българи ... ... ... колко лесно ви манипулират ... Колко е лесно ..

Продължавайте да вярвате на нашите глупости и не 20г ами още 200г. ще сте на това дереже . НАИВНИЦИ . ХЕМ БЕДНИ , ХЕМ ЗЛОБНИ , А И НАИВНИ .

ПОХВАЛА ЗА ТОВА ЧЕ СИ ГЛАСУВАЛ ЗА ХОРА КАТО АГЕНТ гоце и румен пикльото . ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ БЪЛГАРИЯ Е НАЙ-БЕДАТА В ЕВРОПА . ПОХВАЛА ЗА ТЕБ -ЧУВСТВАЙ СЕ ГОРД .

РАЯ ДКОГА ЩЕ ВЯВАТЕ НА ПРАВОКАЦИИ. ЗАРАДИ ТАКИВА ПРАВОКАЦИИ СМЕ СТИГНАЛИ ДО ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ - ЦИГАНИТЕ ДА ВИКАТ СМЪРТ НА БЪЛГАРИТЕ ОТ ДАНЪЦИТЕ НА КОИТО ПОЛУЧАВАТ СОЦ. ПОМОЩИ . Да е здрв гътба на Раята , като и е слаб акъла .

В древността, дамите от хайлайфа във Венеция носели със себе си маймунки та в сравнение с тях да изглеждат по-красиви... Г-н Сидеров вие за това ли се обграждате с дебили като Чукалов за да изглеждате нормален? Неуспешно Волене! Неуспешно Сидеров...

Дори и да е провокиран,което не е възможно като се знае какво представлява г-н Евродупутата,и каква стока е,трябва ли да псува на майка.Да бе то за вас е нормално депутатите да стрелят по магистралите,нали няма убит,да катастрофират пияни,пак няма убит,да псуват,да се бият по улиците,абе цирк

Какви СРС го гонят Сидеров.Абсолютно всеки разговор с полицията се записва на компютър,дата час и т. н.Той и самия полицай от записа си го казва на Дежурния офицер че му докладва затова по GSM-а,за да няма спекулаций после.

Срам за всички БЪЛГАРИ е съществуванието на такива като Чуколов и неговите приятелчета. Срам Срам Срам. То бива бива нагло подло същество, ама чак толкова....чак не е за вярване че може БЪЛГАРИН да е такова долно животно. Сега се оплаква че върху него се е изляла помия.....ами да вземе да се замисли малко пък дали не е от него тази помия.....просто сама да си излиза от него...тя помията явно си е в него???

За сведение на господин Сидеров всички разговори осъществени с дежурните части на МВР се записват. Нека той се позамисли защо е така, ако има желание и възможност за това.

Работата е като бял ден. Чуколов се начукал като чук и оттам всичко останало. Колкото до дежурния кажете на този пиян чук че всички разговори в дежгурни диспечерни се записват денонощно по закон-това са полиции, Барза помощ, ГО и разни други там.

Не е луд Сидеров ,луди са тия ,които му вярват!Взима си парички , той и сина му.Продава депутатски и евродепутатски места на псевдо архонти.Лумпените си мислят,че отмъщават на обществото,като гласуват за него,но така тямат да си помогнат изобщо!

Всъщност записаният разговор е между двамата полицаи. За фона си е отговорен псуващият. Мисля, че няма какво повече да бъде казано

защо случая добива популярност два месеца след като е станал??? И дир , разбирам че ви е платено да агитирате за герб.мерб и други , но не бъдете толкова анти-атака. Какъв беше проблема да се напише ' Сидеров задава 5 въпроса на Главътъ ' И все пак колко взимате за едно очерняне на ден сигурно е добър хонорара...И на Вас ще ви се потърси сметка един ден...

V TAZI STRANA KADETO VSEKI PSUVA I ZA WSICHKO I NAWSIKADE???MOETO UVAJENIE KAM POLICIIATA NO TIAHNOTO E NAISTENA NARUSHAVANE NA CHOVESHKITE PRAVA.HA KAJETE SEGA KADE SA DPS DA SE ZASTAPIAT ZA PRAVATA I SVOBODATA???

Алоооооооо, овциииииии, глупави ли сте или сте цигани? Не всички де! Размърдайте си малко тимбериците де!!! Помислете ако можете - как така установяват едновременно че не е провокиран псуващия и че е псувал?!?! Че полицаите или са си траели на провокацията и са се намесили след нея когото са почнали псувните или не са били там по време на провокацията и няма от къде да знаят имало ли я е или не?!?!? Май е второто - и не ти трябва много ум да разбереш че са взели страна на другата страна а не на провокираната страна, сиреч - верваме на феса а на този няма да верваме защото за него не ни се полага награда и медийна популярност!!!! И Видовден, алооооооооооооо!!!

Абе защо хората са го избрали тоя малоумник? И единия и другия! Какви СРС? Ми да доведат двама свидетели - и те ли ще са СРС за селския дис ЧУКолов?

Tozi komik mai se vazpriema seriozno!

Сидеров е прав. Турско-комуноидната власт се занимава само с патриотите. Защо не доведоха докрай четирите дела срещу Румен Путков?

Жестока снимка:)

Вкарват убиеца с лъка в психиатрия, струва ми се,4е и показаният на снимката е за там

Абе Сидеров - смешник смотан. В другите държави с камери записват такива като вас!!!А тоя селяндур Чуколов ли е там, травестит ли е, що не вземе да се завре някъде и да се гръмне от срам? Ама да, забравих, че вие срам нямате!!!! То накрая нали знаеш, кой какво си е надробил, такова....

Какъв лидер на партия може да бъде този Сидеров.Че той е луд.Всичко каквото върши до момента, граничи с неадекватност, а врявата, която вдига по митингите е празнословно перчене.Това е характерно за хората със супер болна психика.

Сидеров ,Сидеров кой те излъга?

Не е важно дали са има ли право да го запишат или не. Важното е, че един депутат се е държал като каруцар и пианде погазващ грубо законите. Депутата трябва да са пример, а не нарицателно за просташко държание.

От снимката,публикувана в Дир-а не ви ли се струва, че от нея ви гледа психар? Всички лекари вече са наясно с диагнозата, а вие?

Болен сиктеров пак измисли конспирация а не е конспирация да краде и да вкарва онва заекващо дебилче в европарламента нали е много честен и поради тази причина си направи семейна партия .защо не кажеш на хората какви далавери въртиш и колко открадна откакто си в парламента.?.?.?

ВСЕКИ МОЖЕ ДА ПОСЕЩАВА ДИСКОТЕКА,НО НИКОЙ ПОЛИЦАЙ НЯМА ПРАВО ДА ТЕ ШАНТАЖИРА ,ПРОВОКИРА И ЗАЕМА СТРАНА,В СЛУЧАЯ НА ТУРЦИ

АЗ СЬМ ИСТИНАТА И ПЬТЯТ И ЖИВОТЬТ. СЛЕДВАЙТЕ МЕ. ВЯРВАЙТЕ МИ. НЯМА ДА ВИ ПОДВЕДА. ВСИЧКИ ЗАЕДНО ЩЕ БЬДЕМ ПО СИЛНИ. ДА СЛОЖИМЕ КРАЙ НА ЦИГАНСКОТУРСКАТА МАФИЯ.

Каква работа има депутат в нощен клуб - среща с избиратели?

волене ти наистина си болен,4-ти километър е близо

Сидеров, и аз гласувах за Атака! Вместо да го скриеш това нещастно пианде за 2-3 месеца докато отмине ажиотажа, ти - конспирация ,та конспирация!

Вижте му лицето, то говори повече от диагнозата на всеки психиатър.

Ако този компромат е най-доброто което успяха да измислят срещу Атака преди изборите, според мен там всички са паднали ангели :)

То е ясно кой стои зад конспирацията... Костов е виновен!!!111

Абе ей! Какво значение има дали са имали право да го записват... Факт е, че този кретен Чуколов е турбо-селянин! Как може да е депутат и как г-н Сидеров нв го е срам да се застъпва за него??? Вероятно е нагласена работа, но никой не го е принудил да си показва грозния селски манталитет!!!

В интерес на партия Атака е на тези избори да спечелят подставените партии като Герб, ВМРО и др. и тогава гласоподавателите ще разберат може би за последно, че са измамени като глупави овци. На по-следващите избори Атака ще спечели сигурно 80% но ще я има ли още България?

ХАЙЛ - ХИТЛЕР аман от малумни фашисти