Убиецът от Девня лежал в затвора за грабеж

Задържаният за убийството в събота в девненския квартал "Повеляново" 33-годишен Виктор Панайотов от днес е с постоянна мярка "задържане под стража".

Обратно в новината

Коментари - Убиецът от Девня лежал в затвора за грабеж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

,,Виктор е нанесъл множество прободни рани по тялото на Мартин Тодоров, като последната - в областта на сърцето...'' как, кой и по какъв начин разбра, че точно последното пробождане е било в сърдечната област? Да разбирам ли, че обвиняемия вече си е признал с подробности деянието..?

Може би тук става въпрос за нещо много по-дълбоко и с по-голям интерес: наркотици, влияние и т. н. Все пак един мъж, който ще се жени след седмица какво дири в 6 часа на дискотека, а не е при бременната си приятелка като готвят сватба. Що се отнася до убиеца - каквото и да е направило убитото момче, факт е, че той млад ще лежи в гроба, едно дете ще отрасне без баща, а една жена ще си гледа самичка детето /дори иподкрепена от роднини, близки, приятели/, а това е тъжно. Нека убиеца получи справедлива присъда, но нека бъдем обективни и да бъдем обективни самите ние.

Странно, защо има прорезни рани на ръцете си - от кого са тези прорезни рани: самонараняване и/или и убития или другия ранен също са имали хладно оръжие. Нещо не се вързва. Факт е, че убитото момче обаче е мъртво, но доколко и то има вина - нека прокуратурата каже, а не да е под натиска на общественото мнение и поговорката: за мъртвия или добро или нищо.

Казва се "порезни рани", а не прорезни. Внимавай повече като четеш.

сега боклукът трябва да прекара остатъка от мизерния си живот в затвора. грабеж,кражби, наркотици, убоийство...алоуууууу ко стааа тука бре.

Що за в кочина трябва да живееш в която изобщо се дискурира възможно освобождаване при обвинения за подобно убийство и наказанието да бъде маскимално за 20 година. Що за недоразвит човекоподобен трябва ди си за да си гласувал такова неадекватно наказание за пидобно зверско престъпление. Уууууууи, продажници!!!

Какви 10 - 20 години? В урановите мини докато оцелее, поне да има полза от него!

Съгласен (сложих +), само с едно уточнение - "докато пукне"!