Русенци пътуват вече с електронни карти

От днес започна таксуването с електронни карти в превозните средства на масовия обществен градски транспорт в Русе.

Обратно в новината

Коментари - Русенци пътуват вече с електронни карти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нормално,но удря взятките на шофьора и кондуктора- иначе не дават билетче на всеки трети, а пътниците с удоволствие отказват хартийката в тих протест срещу всичко в Б-я!

Русе изпусна парите по европрограмите за обновяване на транспорта и пак духа супата. В Плевен и Търново обновиха всички тролеи и автобуси, а ние още десетки години ще сме последната дупка на кавала.

Русе вече е по-малък град от Плевен и Търново,така че може би е нормално те да са по-приоритетни за централната власт от наш Русчук.

Вижте какво, не сме нито Лондон, нито Лос Анджелис. Аз живея до ЛВЗ-то, а работя до Централна гара. И си ходя пеша. И не са ми паднали краката още.

Като остарееш, друга песен ще запееш.

Разбирам, сутрин тръгваш рано, за нощна смяна:)

До тук добре, но кога на този интегриран транспорт ще сменят автобусите???КОГА???? Или ще се возим като интегрирани копърки в тези зелени аквариумчита -автобусчита с по 10-11 места за сядане.До кога господаааааааааа????????

Да попитам: Тази високо "технологична система" дава ли шанс обикновен пътник да знае колко още пари/билети има на разположение в картата си? И ако да - как?

Цитирам: "При електронна карта, доближена до валидатора, се извежда наличната стойност в картата и възможността за електронен билет, който може да бъде закупен. " След като знаеш наличната стойност и цената на билета можеш да разбереш колко патувания ти остават. Панимаеш?

Понимаю. Обаче валидатора е в превозното средство. Понимаеш? Алгоритъм?