Над 70 компании в ”Дни на кариерата” в УНСС

Форумът "Дни на кариерата" ще се състои на 3 декември в Университета за национално и световно стопанство /УНСС/, съобщиха организаторите.

Обратно в новината

Коментари - Над 70 компании в ”Дни на кариерата” в УНСС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Икономика", "Финанси", "Човешки ресурси", "Маркетинг" и "Обслужване на клиенти". - и къде са техническите и инженерните длъжности. В тази държава все повече липсват такива кадри, виждайки как с месеци седят обяви за фирми, за които съм работил. Преди 2 години има ли обява, то ще я видиш в периода октомври-декември и април-май. Вече по всяко време има обяви, включитено и през мъртвия сезон - август. По- показателно от това няма. Явно в тази държава мислещи хора не са нужни вече, само езици и бутононатискватели ...

Ами това събитие е в УНСС - те готвят кадри за икономика, финанси, човешки ресурси... Техническите кадри са от други университети, надявам се.

Доколкото разбирам УНСС са само примник на събитието, така както беше в Арена Армеец преди години. Но като се сетя и тогава фирмите бяха пердимно насочени в икономически насоки, само няколко с техническа.