Коментари - Грип ”Соломон” ще ни тормози зимата | dnes.dir.bg
назад

Грип ”Соломон” ще ни тормози зимата

Очаква се тази година в страната ни да върлува грипът "Соломон".

Обратно в новината

Коментари - Грип ”Соломон” ще ни тормози зимата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак започнаха страховите истерии! Ама нали има ваксини за продаване и трябва бизнес да се прави, влачи народееее

Ето и моята рецепта. В една каца с пресни лайна разбити с топла вода се топите до шията по 3 пъти на ден. Така шоково се стимулира имунната система. А организма се загрява приятно. Ако нямате възможност за процедурата само си го помислете колкото се може по образно.Пак помага. Помага най-вече срещу наднормено тегло.

Точно така, напипали сте истината приятели: Значи лекарството се приема по следната схема 1) Сутрин на гладно - 200гр греяна ракия, позволено е да се разрежда със зелев сок щото има витамини и 1 скилидка чесън обезателно!! 2) На обед - дебела и мазна пържола, гарнитура -лютика с много чесън, но не повече от 300 грама 50 градусова ракия и ока, до ока и половина червено вино 3) Вечеря - до половин кило от същата ракия, 400-450 грама пръжки с чесън и вино колкото поемеш Така до 3-4 дни не само жена ти ще те напусне - (помага на кръвното) но и селския коч ще почне да бега от тебе....да не говорим за някакъв си вирус....Ба! 3)

септември е много лош месец за българите, всеки трябва да се пази да не настине защото през цялата зима не може да се отърве от разни соломонки

как пък знаят и името и кога ще ни сполети, това ако не е разработка на фармацефтични фирми, здраве му кажи

Не си давайте парите за ваксини. Мъжете всяка вечер да пият по 200 мл. ракия, жените по 100, десата от 5 до 18 години по 50, а малките, те просто си имат имунитет.

vaksinite za grip sa mnogo vredni za horata i prekrasni za firmite moshenizi

ДА,РАКИЯТА УБИВА ВСИЧКИ БАКТЕРИИ АМА СЬЩО ТАКА УБИВА И ОРГАНИЗМА КАТО ЦЯЛО.НАЙ ВЕЧЕ МОЗЬКА.

Не се ваксинираме, не пием никакви хапчета и сме здрави - да чукнем на дърво. Определено си зависи от организма и имунитета на индивида.

Най-обичам да се друсам със бацили. Тия вируси се произвеждат от фармацефтичните компании за да могат да си продават ваксините и лекарствата. Е може да се случи и някой неуспешен експеримент и тогава работа за Дядо Поп. Целувки!!!

РЕСПИВАКС, bullshit! zasilvaite si immuniteta s cherveno vino bre sersemi.

И аз препоръчвам РЕСПИВАКС взема се по схема - 20 дни се пие - 10 дни се почива - пак 20 дни се пие 10 се почива - така 3 месеца. Много добре действа.

е, браво че ще е само соломон, без паси...

Ваксинирахме се цялата фамилия от 2 до 42 години със швейцарската ваксина през октомври.Нямахме никакви проблеми с грип.

прав е хаджи Генчо майката му е в ракията ! аз от доста време не съм боледувала (не защото пия ракия), но от старите знам , че ракията убива всички бактерии в организма

ОТ НЯКОЛКО ГОДИНИ ПОЛЗВАМЕ РЕСПИВАКС НА ТАБЛЕТКИ.ПИЕ СЕ ТРИ МЕСЕЦА,КАТО СЕ ЗАПОЧВА ОТ ОКТОМВРИ.ПРОБЛЕМИ С ГРИП НЕ СМЕ ИМАЛИ ДО СЕГА.ПОСЬВЕТВАЙТЕ СЕ С ВАШИТЕ ДЖИПИТА И ОПИТАЙТЕ И ВИЕ.

Аз пък отпърво си помислих, че Паси нещо ...

чудя се тези ваксини до колко помагат...явно си е от организма на едни е с по-силен имунитет на други с по-слаб. Аз всяка зима поне веднъж хващам якия грип и вече ми е писнало да съм компот.Някой би ли дал съвет до каква степен помагат ваксините?

greana rakiika, cherveno, debeli mezeta i nema grip. Chelovek pridobiva immunitet.

прав е хаджи Генчо майката му е в ракията ! аз от доста време не съм боледувала (не защото пия ракия), но от старите знам , че ракията убива всички бактерии в организма

прав е хаджи Генчо майката му е в ракията ! аз от доста време не съм боледувала (не защото пия ракия), но от старите знам , че ракията убива всички бактерии в организма