Факелно шествие ”изгори” Ньойския договор

Факелно шествие под наслов "Български марш" организира в петък вечер ВМРО-БНД в Русе по повод на 96 години от подписването на Ньойския мирен договор.

Обратно в новината

Коментари - Факелно шествие ”изгори” Ньойския договор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едва ли партията на Искрен Мацолов и каракачанката агент Иван може да поведе и един здраво мислещ българин.

Много внимателно трябва да се прочете този договор! Югославия, която заграбва Западните покрайнини, НЕ Е ЮРИДИЧЕСКИ ПРИЕМНИК на Кралство Сърбия и това никъде НЕ ГО ПИШЕ В ДОГОВОРА, моля.

Днешни изедници бол. Ньой, въобще не е на дневен ред. Май има много по-важни неща които се случват в момента за които си струва да се протестира

който не се учи от историята, няма да прокопса в бъдещето

Простотиите на псевдопатриотите няма край

Ньойският!- ами то Берлинският трябва да изгорят ,който все още действа за Б-я и балканите- питайте Ердоган,може и президенту. Ами натовският договор кога ще го горят въпреки че едва ли е публикуван за четене-особено тайните клаузи.

Да питат Ердоган,това е ясно.Но да питат и Путин. Защото на Берлинския конгрес руските представители са се правили на разсеяни и са си бъркали в носа и хич не им е пукало за съдбата на българите. Ще попиташ,защо,Върбане.Ами защото преди войната от 1877-78 година има т.н. БУДАПЕЩИНСКО СПОРАЗУМЕНИЕ между Австро-Унгария и Русия.А там двете Велики сили са се разбрали за ненамеса на Австро-Унгария,но да не се създава голяма българска държава на Балканите. Прочети малко история и после пиши!

Ма те руснаците са виновни на Ганю , той вина никога няма! Те там Англия, Франция, Германия и АвстроУнгария за доброто на българите се събрами !Само руснаците си бъркали в носа, вместо да воюват с горепосочените и Турция за благото на Ганю! Абе Вие четете ли като пишете?

Лошото е,че го правят ВМРО,които се компрометирани исторически и политически и отблъскват гражданите от проявата

Активистите от "Екогласност" по време оно, бяха по -смели и по-ефективни от днешните полусънливи българи, които чакат да минат 25 г. та да се решат да излязат на улицата по някакъв важен политически или социален повод:((

Добре е, че някой още отбелазва този ден. Историята трябва да се помни, за да не се повтарят грешки. А и да се еважават живелите преди нас.

И това с какво ще помогне на Русе!? Или някой си няма работа,че си намери развлечение!?

Ето поведение на един промит нихилистичен мозък ,който доказва обречеността на България ,човек на света !!!!

Стефчо... когато си първосигнален, малко са нещата които могат да ти помогнат....

Добра инициатива наистина. Жалко, че нищо не остана от едновремешния дух на Русе. Тук останаха само изгладнели и оскотели хора от минималните заплати и несправедливостта на управата.

мълчат.

БГ-политиците заслужават да им драснем клечката както са се сгушили в хранилката-Народното събрание-анблок, та да се отървем с един масраф от най-Големите Престъпници, Лъжци и Демагози в България!! Отврат!

И какво очекваш да стане след това? Ще цъфнеш и ще вържеш ли?