Коледни базари отварят врати в София

Започна периодът на коледните базари в София. Първият, който отвори, е Немският коледен пазар, който ще продължи до 20 декември.

Обратно в новината

Коментари - Коледни базари отварят врати в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо нито един коледен базар не носи българско име?

А да знаете този базар по Коледа в НДК от кого се прави-Ваня Щерева.Тя като жабата дето видяла, че подковават коня и та вдигнала крак.До там ли я докара, мила Ванче - пуста алчност!Със всеки следващ базар таксите все по-нагора-кога лампите светели повече, кога нови маси купувал...А нашата Ваня като "дялан камък"-където я сложиш все става...Във всяка манда - меродийка...То базари прави, то бижута твори, та и поетеса...какво ли не.Успех!

страшно ме кефи: коуъркинг пространство, хенд мейд фест, и кво беше там - имаше нещо завързано - абе хора, пишат ви, че нацията застарява, значи трябва да се съобразявате с това. на опълченска стрийт има един магазин за сирене - чийз хаус и още тъпотии изписани на фирмата - влизам и питам: колко англичани посетиха вашия магазин, щото пред магазина само бабки ходят??? те ме гледат с английско-презрителни погледи, ама гледам, че май ще се затварят ....... фалиргат, де

"Хенд мейд фест "Аман от тази парвенющина.Защото , ако го напишеш на български няма това загадъчно звучене за българските "елити".Смях.Изстъргал калта и сламата от цървулите и вече е салонен лъв.Алеко Константинов нещо такова е споменал за Бай Ганьо и фрака.Много ме забавляват разни "момета" в някое предаване ,които не могат да се отърват от "Е"-то и странното гъгниво "ульъ"

На Красно село е пълна идиотщина по плочника с тези къщурки и без това там е натоварено движението.Трябва да стане нещо и тогава да викаме олеле.

Миналата година цените на немския коледен базар бяха непосилни.

и тази година цените са като за немски туристи- ядеш и плачеш

Българино! Знай своя род и език!

Това, последното, е трудно - пълен и кратък член, запетаи и т.н. Ужас!