Таксиджии укрили данъци за 1 600 000 лева

Таксиметрови шофьори и техни съучастници застават пред съда. След проверка през март са образувани две досъдебни производства за укриване на данъци.

Обратно в новината

Коментари - Таксиджии укрили данъци за 1 600 000 лева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а така Майна, ей тъй се става богаташ,няма само премиера да е богат, а таксиджиите що да не са, бравос Майни.....дерзайте

Ох ... Като гледам новините ми се повръща! Една хубава няма!

ЗА КОКОШКА НЯМА ПРОШКА А ЗА КОН НЯМА ЗАКОН кАКВО ПЛАЧЕТЕ ЗА МИЛИОНИ КАТО ИЗПУСКАТЕ МИЛИАРДИ

И к'во викате, Юбер били нелоялни и нелегални, пък тези дето се жалват от хилядите лицензи и проверки, през които минават, бая парички са задигнали от държавата

Дали не е случайно, че тази "новина" се изкарва в момент за протест срещу цената на данък-винетка?

ЗАТОВА ВСИЧКИ ВОДАЧИ НА ТАКСИТА НА ТРУДОВ ДОГОВОР - И ЩЕ МИ УКРИВАТ ДЕДОВИЯ ТОГАВА АМА 15 ГОДИНИ ГИ ОСТАВИХА ДА ПЪЛНЯТ ЧЕРНИ КАСИ .......

за 3 години са спечелили 16 млн лв ,та им търсят 1,6 млн лв скрит данък - я дай пак ,че не вдявам тия какъв бизнес въртят!?

През 2007г. събрали 750000 патентен данък и като минали на корпоративен събрали за 2014г. 26000. Е НАП спали ли са 8 години?

при 1700 таксита обслужващи Пловдив излиза,че на 20-25 човека се пада по един автомобил,нещо много ми се вижда

Аре някой друг да коментира математиката на байКоста, че ме мързи... ;)

Той явно е на 150 години за това така смята. Макар,че Пловдив и тогава е бил със сигурност повече от 42500 жители.

Сравнение с Лукойл тия бакшиши са големи данъкоплатци .

Да видим кой рева срещу Uber , която фирма не може по никакъв начин да скрие доходи, защото всички поръчки минават през софтуера....което и беше болката на бакшишите. И тук става въпрос, че някой не се е отчел "Горе". А колко ли е завлечена хазната от прилежно платени "такса спокойствие" на партийни черни каси?!

Ай стига с тоя Юбер ! Тука излиза че 30 процента от такситата не плащали данъци, ще се борим с престъпниците с някакво приложение което не плаща 100 процента.Като си свърже Юбер софтуера с НАП тогава го давайте за пример. То по вашата логика ще борим сивата икономика в такситата с приложение работещо в черната.

тъпанар :)

е тарикатг и ШМЕКЕР, така че да се търси някаква вина в различните слоейве е безрезултатна. Станало е като спорт - всеки да е по умният.

Има огромна разлика между умен и хитър.