И кметът на Девня си намали заплатата

Новоизбраният кмет на Девня Свилен Шитов ще получава наполовина по-ниска заплата от предшественика си Атанас Кузев.

Обратно в новината

Коментари - И кметът на Девня си намали заплатата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И в Гурково е увеличена

ИСКАМЕ И КМЕТА НА ВЪЛЧИ ДОЛ ДА СИ НАМАЛИ ЗАПЛАТАТА ............НАЛИ РАЗПРАВЯШЕ ЧЕ ЩЕ ИЗРОВИ ЗЕМЯТА ЗА ДА ПРЕОБРАЗИ ОБЩИНАТА .......ЕТО ДА ЗАПОЧНЕ С ТОВА

А наглите депутати кога ще си намалят възнагражденията? И без това полза от тях почти никаква, само седят и се угояват на народния гръб. Да не говорим колко крадат и прибират ей така, а с цялото си дебелоочие/ като съдиите/ искат у величение- извинете, актуализиране на заплатите?

ПРОЧЕТОХ КОМЕНТАРИИТЕ И СЕ ЧУДЯ КАК МОЖЕ ДА ИМА ТОЛКОВА ОЗЛОБЕНИ ГРАЖДАНИ В ДЕВНЯ КОИТО СА ГОТОВИ ДА ТЕ ОПЛЮЯТ КОГАТО НАПРАВИШ НЕЩО ДОБРО.

Името ти нещо не е българско, ясно е колко милееш за родното! А добра ли е постъпката на кмета ще се оцени, когато хората започнат да живеят по-добре и по-спокойно, т.е. когато властта си е свършила работата! Затова твоята "загриженоост" и твоите поздравления за кмета звучат неискрено и подмазвачески, г-н "Стефчов"!

Е как ще издържа имението си в гората? Ааааа сигурно тъста ще помага! Смешник!

крадене ще е...

Нищо популистко не виждам, със спестените пари дано успее да се справи донякъде с проблемите. Достойно!

А защо разните ястреби и пернати не се намаляват заплатите?

Кметът на Суворово също е намалил заплатата си

Смешен популизъм.По-добре кметът да взима 3000 но да знаеш че е честен отколкото да си направи заплатата 600 лв а да точи общината.

Браво има и съзнателни хора в БГ!Поучително е за всички!А какво да кажем за дипломати ,министри и депутати?Те кога ще ни покажат съзнание и размисъл?Те са без срам и свян!Купиха си нови мерцедеси и си увеличиха заплатите,срам за пенсионерите при 40г трудов стаж с 150лв!Какво ще кажете на тях господа??

Той ще я избий многократно от друго място!

това е похвално. не говориме за далаверите, все пак е някаква положителна стъпка. а и изказването е точно: рестрикциите трябва да започнат от управляващите, а не от народа, който и без това изнемогва.

Кое му е похвалното? Кой добър специалист би отговарял за десетки милиони бюджет за 1100 лева? Очевидно е, че ще си навакса заплатата стократно от далавери. Щеше да е похвално, ако си беше гласувал 6000 лева заплата, то беше спрял всякакви измами и злоупотреби. Другото е популизъм за наивници.

За да си кмет трябва да си и с бизнес и с нормална професия. Вуйчо ми е бил няколко пъти кмет без заплата. Дори след преврата на 9.09.44 не са го разстреляли. Ако имаха и най-малък повод комунистите щяха да избият цялото ни семейство. Взели са ни всичкко- магазините, заводите - но това е друга тема

Поредната демагогия: кметовете не чакат на заплатите си, те живеят от подкупите и далаверите, още повече че комисионните са узаконена форма на кражба!!11!

Не знаех, че кметските заплати са толкова високи. Нищо чудно, че борбата на изборите е голяма.

Както казва горският....Заплатата малка но...гората голяма...

Можело значи, браво!

Това дали го четат депутатите,че и те да си намалят заплатите --- да ама не