РИОСВ-Пловдив спечели делото за мръсния въздух

Екоинспекцията в Пловдив спечели делото за мръсния въздух на града на тепетата, което бе гледано в окръжния съд в Смолян.

Обратно в новината

Коментари - РИОСВ-Пловдив спечели делото за мръсния въздух | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това съдилища ли са или кочини ? Водата в Пловдив е каптажна от район с карстови образования и има неясно в колко пъти наднормено съдържание на варовик, и не само .Знаете ли ли това как действа на бъбреците, на целия стомашно-чревен тракт ? Има голям проект за снабдявае с нормална вода от Родопите, на гравитачен принцип. Така както е имало акведукт още преди почти две хиляди години. Но крадливите корумпирани управляващи не са измислили още как да откраднат поне 400 % . Както сме им позволили!

Затова ли Розиния избяга в Белащица, щото и той взе да плюе кафяво... от неговите фирмички мангалски идва половината проблем...

Няма такава държава измислена, хората буквално умират от ифаркти и инсулти, заради отвратително мръсния и затлачен въздух в Пловдив, копат и мажат като мангали на всеки ъгъл, не мият, метат една педя пръст с метли и въобще нещата отдавна са извън контрол, сега Тотиния щял да им намаля данъците на масларките...трябва да ги вдигне с 500 % и да смени всеки един автобус на градския транспорт......!!!!

Един ден, когато и децата на въпросните съдии се разболеят от белодробни болести ще се сетят какво са направили. Днес спечелиха пари, но изпратиха жителите на Пловдив на гибел.

Правосъдие в български съд не се раздава особено ако се води дело срещу монополисти, направо се раздава кривосъдие гарантирано от БГ съдийте.

ми сега директно в европеискиa съд.

Нека уважаемия съдия не забравя, че и той диша този въздух!

не дишат простосмъртен въздух. Ако в БГ то съдиите отсъждаха правилно до сега щеше поне няколко да има убити, ама нема.

Това си го знаем - че всичко си е наред в града на тепетата! А нещо за снощния протест няма ли да напишете, неуважаеми Дир-ници?!