Коментари - 6 години след 11.9. Ал Кайда готви нов удар | dnes.dir.bg
назад

6 години след 11.9. Ал Кайда готви нов удар

Шест години след 11 септември Осама бин Ладен все още има невероятна способност да привлича вниманието към себе си, а терористичната мрежа „Ал Кайда“ обезкървява американската армия в Ирак и готви нов удар върху САЩ.

Обратно в новината

Коментари - 6 години след 11.9. Ал Кайда готви нов удар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

айде, давай си координатите, пиклив пъзльо !

Ako iskash da ti dam koordinatite si,da vidim kakvo shte napravish.No vnimavay da ne stanesh porednata jertva na djihata!

do murat. slushai, vse shte te otkria bokluk takav.aman ot takiva deto ste iali hliaba na BALGARIA za da se izuchite... shte te nameria. togava shte te vidia kelesh takav.

Prav si pich,za vseki ubit nevernik Allah obeshtava po edna devica v raya.Az lichno za sega sim zaslujil dve tri duzini.Osven tova si yaj dyunerite spokoyno,nie kato trepim ili vzrivyavame ili naoravo kolim,otrovata ne e nash stil.

amerikancite sa dosta samonadeqni i Osama gi vra6ta kam realnostta.Te sa si vinovni za vsi4ko.I filmite sa im edni izmisleni i nerealni.Moje li edin ubiva 150 i ostava jiv neka go prilojat na praktika de nemogat.Neka si gledat tqxnata darjava i da prestanat da se pravqt na omirotvoritel.Jalko za jertvite ama amerikanskata politika si e vinovna.

За мюсюлманина е гарантирано влизането им в рая ако убият неверник. Така, много от тях копнеят да са до Алах и не му мислят много. Аз специално не ям дюнери щото тия малоумници може да сипят зараза.Колко му е на 11.09 да им дадат по едно шишенце и да им кажат в името на Алах. Те имат само по една гънка в мозъкът си, гънката на подчинението.

Аллах ал акбар!

А този техният Аллах на това ли ги учи да убиват и рушат. Нали уж проповядвал само добро? В повечето ислямски страни се водят някакви войни в името на нещо, което е неприсъщо на корана!

predi 6 godini,napravixa ne6to fenomenalno...ne e qsno kakvo sa namislili sega..amerika,deto sa nai mo6tnata darjava v sveta,ne mogat da se opraqt s edin dqdka

ФБР размахва това плашило вече 6-та година. Честват hf като извънземен. Да платят някой и друг милион на родната мафия и те го открият за нула време. Ще му вземат зелника за минути. Стига с тоя цирк г-да американци!

Никога и никъде не бива да се подценява религиозн противопоставяне! Т е бомба със закъснител... Освен това ,терористите най-лесно постигат целта си в държави с разграден двор,каквато междувпрочем е и нашата ... Бог да ни закриля!

Всички Американски президенти с изключение на 2-3(Кенеди например) са били Масони. Известно ли ви е какъв е плана на масоните за бъдещето на замята или така наречения Нов Световен Ред? Поровете се малко в интернет, преди да правите наивни изказвания. Колкото до 11.09.2001, най-вероятно е бил инсцениран от Американските тайни служби. Поне много от фактите водят натам. А Бин Laden е бивш(най-вероятно и настоящ) Американски agent. Използват го за да създадат и подклаждат така нареченета Война срещу Тероризма. Не забравяйте как е започнала Втората Световна Война - с провокация от страна на Нациска Германия, атаката на Пърл Харбър - тайните служби на САЩ са знаели 3-4 преди това. Войната във Виетнам е започнала с Американска Провокация. Войната в Кувейт, е също маниполирана от САЩ. Войната в Ирак е започната без никакви сериозни доказателства за притежание на оръжие за масово унищожение. И въпреки, че в последните няколко седмици преди нападението Ирак, беше съгласен да допусне всякакви инспектори за проверка. Изводът - тъй като повечето обикновени хора искат мир, през повечето време, когато държави като САЩ и Нациска Германия искат да нападнат някого, то сценария е винаги един и същ - ПРОВОКАЦИЯ. Тези които се интересуват от проблема, могат да се поровят в Интернет с ключови думи като Илюминати, The Great Conspiracy, zei

тва, че готвят нов удар го слушам всяка година няма ли да го сготвят най-накрая?

Darzava kato Balgaria dava podslon i vazmoznost za razvitie na terorizma! Sprete bezzakonieto i vazmoznostite za finansirane na teroristite, za da otsecete kotena na terorizma!!! Ako iskate i ako Vi puka! ako li ne iznosa na terorizam ste se podrahnva ot bezzakonieto! Tova e krag koito trqbva da se pesece. Ako iskate! Ako nqkoi Vi plasta za tova i na nikoi ne mu pravi vpecatlenie ste si iznasiame ne cervena revolucia a terorizam. Nasluka

Терористите са луди и не знаят какво значи човешко щастие.

Абе мене ако питате пуснете Бате Бойко той че ги опрай за 0 време ) Иначе не е шега работа ма тоя американски народ бая има да си пати за всичкото си високомерие и надменни постъпки. Моите съболезнования на близките на починалите от 11 септември 2001г.

Най-мощната държава в света и нейното разузнаване не могат да намерят и очистят един тъпак с чалма?Ми да поискат помощ от Бригадир Аспарухов и българската мафия,нали сме съюзници?

Tova e samata istina, no mai nie stanahme po glupovi ot samite amerikantsi..

Хилъри е същата безскрупулна мафиотка, както и останалите и ще изпълнява само нарежданията отгоре! Защо се самозаблуждавате?! Президентите на САЩ с малки изключения, които са били своевременно ликвидирани, винаги са изпълнявали поръчките на банкерско-индустриал мафия, включително оръжейната!

торористите са в България- хамериканците ги използват за статисти, по време на учения за обезвреждане на торористи... наште торористи са най- мургавите торрористи на света, па и им плащат шукар! сиганското торрист е най- торристите! американското морско пехотинец- обича българското мангасар.. за мишена- тип торрист! да има повече дружба между нашто народи!

На всички е ясно вече ,че Осама е на служба в ЦРУ.Или по-скоро американците му плащат за да прави цирка с терористичните заплахи,което е същото.По голям цирк от това няма.Обзалагам се,че до месец ще има ново представление.Мирише ми на петрол.

ае колкото пъти вляза в тоя сайт и все излизам депресирана ... нищо хубаво ли не се случва на тоя свят. Майка ми е журналист и ми е казвала, че добрата новина не е новина. Тия тука май се ръководят от това

6 години след 11.9. Ал Кайда готви нов удар - да бе, точно пък ако готвят ще разправят наляво и надясно, колкото през 2001.

Ако Бушито им каже, ще направят. Иначе се съмнявам.

НЕЩАСТНИЦИ СА ТИЯ ТЕРОРИСТИ !

цели 6 години бяха в отпуска?? нищо че хамериканците разказаха играта на две държави.. интересно защо се събуждат чак сега?

Американците си го снимат всяка година за да могат да си оправдаят скапаните войни които водят. Нещастници, дано поне като Хилари дойде на власт да разкара тия войски от всякъде та да мирясаме най-после!

da ne dava gospod da napadat otnovo da ima mir

Значи да разбираме, че високопоставените бандити в САЩ готвят нов удар срещу отдавна липсващата демокрация в САЩ и по света!

ал кайда се финансира от ЦРУ за да има от кого американците да се страхуват за да могат да ги щавят стопаните им. атентатите от 9.11 бяха операция на самите американци за да може президента да оглави не демокрация а полицейска държава. авганистан беше завзет за да се контролира опиума а не заради демокрация или други глупости. атентатите в Ирак се извършват от нещастници с промити от ЦРУ мозъци за да има повод америка да е в ирак и да точи нефта. не ви ли стана ясно всичко това или чакате да стане ядрена война при спукването на балона САЩ за да се освестите. Не виждате ли че долара е на най ниското си ниво от 15 години насам, американската икономика е пред фалит а дълга на САЩ е число с многооооо нули отзад-единственото спасение е войната-както 2-рата световна война е започнала не за друго ами защото Хитлер е довел германия до фалит и само ресурсите на чехия и полша са го спасили, така ако няма война САЩ ги чака огромна депресия и гражданска война. Вече започнаха и провокациите на Израел към Сирия-според мен до няколко месеца ще започнат военни действия там, а повода ще е голям атентат извършен от Сирийци и Иранци-да речеме когато захладее ще има пробив е енергетиката на САЩ, ще умрът няколко болни, ще измръзнат няколко бебета и ето повод за нова война-а на нас-дупе да ни е яко...

s tolkova brada i mustaci, po televiziata mogat da izkarat i Sindi Krauford maskirana kato Osama i da kajat, che nebeto e kafiavo. Koi shte razbere.

Така е американци !!Като сте поели една политика за защита на всяко живо същество ,макар и изрод !Не знам какво е това ,някаква секта световна ли ни владее!Какво ви пречи да унищожите тази цигания която превзема света?.Ами като гледам чернилките в Америка ,те стават повече от белите хора и цивилизацията си отива.Вярно!използва ги като пушечно месо във войните!Както властниците и богаташите в България -циганите за справяне с неудобните ,чрез кражби и тормоз и за запазване на власта и богатството си.Боже пази този свят!!

да го духат

AZ NE ZNAIA DALI IMA PO-GOLEMI TERORISTI OT AMERIKANCITE.KYDE LI NE SE NAMESEHA

Така е американци !!Като сте поели една политика за защита на всяко живо същество ,макар и изрод !Не знам какво е това ,някаква секта световна ли ни владее!Какво ви пречи да унищожите тази цигания която превзема света?.Ами като гледам чернилките в америка стават повече от белите хора и цивилизацията си отива.Вярно!използва ги като пушечно месо във войните!Както властниците и богаташите в България циганите за за справяне с неудобните ,

Samo B.B. moje da hvane BEN GLADEN

Мдам намирисва ми на огромна държавна поръчка за оръжие и други необходими неща за войната с тероризма

e te nali iskaha da napadnat germaniq ama ne uspqha?

Така разправят всяка година!

murat...shte te nameria kelesh...koordinatit na maika ti...