Съдът потвърди избора на Иван Портних за кмет

Административният съд във Варна потвърди решението на общинската избирателна комисия, с което Иван Портних бе обявен за кмет на града, съобщиха от съда.

Обратно в новината

Коментари - Съдът потвърди избора на Иван Портних за кмет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ами то може и да не си изкара мазното нагласено мандатче - от варненци зависи ....

А НЯКОЙ СМЯТАЛ ЛИ Е , ЧЕ "НЕЗАВИСИМИЯТ" СЪД ЩЕ ОТСЪДИ НЕЩО ДРУГО. ФАКТА, ЧЕ РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ПЪРВИЯ ОТ ГЕРБ И ВТОРИЯ Е ПОВЕЧЕ ОТ 50% , НЕЗАВИСИМО ВТОРИЯ ОТ КОЯ ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА Е И НЕЗАВИСИМО ЗА КОЙ ГОЛЯМ ГРАД СЕ ОТНАСЯ , ГОВОРИ ЗА ТАКАВА ДАЛАВЕРА И ФАЛШИФИКАЦИЯ, ЧЕ ЦЯЛ МЕСЕЦ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ТРЯБВАШЕ ДА СМЕ НА УЛИЦАТА С ВЪПРОСА "КОЙ" ПОРЪЧА И КОЙ ИЗПЪЛНИ ТОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. НА КОГО ДА СЕ СЪРДИМ?

Може ли наистина една "независима" съдебна система, чиито служители са купени със заплато от по няколко хиляди лв месечно, да опраска Иванча? Ми, то си е наше момче, нищо че му личи че е миджитурка!

Сорри другарю,ама парашутчето ти,пак не се отвори!Сега можеш,да се оплачеш и на др.Клисарова!

Писнало ми от такива недоносчета като теб! Ти или си просто един мазохист, дето му е кеф да го крадат и онождат бандитите, или самият си проста мутра! Ходи си ръкопляскай на партийни събрания и гледай от време на време да лапваш по някоя трохичка от трапезата на Иванушка и сие!

Е, друго не сме и очаквали!