Местна архитектка проектира Музей на водата във Варна

Музей на водата да бъде изграден във Варна. Това предложение отправя местната архитектка Валентина Ганева, която е разработила грандиозен проект.

Обратно в новината

Коментари - Местна архитектка проектира Музей на водата във Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТИМ пак се обадиха, Алея 1 отново излиза на мода! Осраха хубавия плаж, отровиха морето, сега ще леят бетонен "музей" на водата! Ами да сложат най-отгоре и статуи на тримата тимаджия и верните им слуги-кметове Киро и Иванушка!

Не щем грандиозни проекти.

Шокъровия канал от двете страни е надупчен като швейцарско сирене от сонда. Обаче плочките са потрошени и разместени дупките са, а да падне някоя котка или детско краче. Е може ли да се толкова тъпи и да не им турят капачки на тези дупки. Ще стане някой съкатлък рано или късно.

"Според Ганева най-подходящо място за атракциона е скатът на Крайбрежната алея над минералния басейн." Над кой точно мин.басейн има скат?!? Освен ако се има предвид локвата до канала!

Кризата на средната възраст е страшна работа - жената иска да строи кула към небето, та да я види дедо Господ. А между-другото, каква е разликата между "уъркшоп" и "работилница"?