Глобяват за кучета без намордник и документи в Пловдив

14 собственици на кучета са били глобени с по 100 лева в Пловдив, съобщи директорът на инспектората Владо Илиев пред "Монитор".

Обратно в новината

Коментари - Глобяват за кучета без намордник и документи в Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да започват да глобяват за сране на улицата. Че града е осран от кучета уж със културни собственици. Как пък един не видях да си чисти след помияра.

Пловдив братле, това обяснява всичко!

Ааааа и друго се сетих, а документите за самоличност на собственика, тях проверяват ли ги, 'щото там акта е 50 кинта, а могат и да те задържат и сумата нараства главоломно. Сега всеки, с куче или без, да се замисли, колко пъти излиза да хвърля боклука, отива до кварталния магазин, слиза до колата или друго без документи за самоличност. Само трябва до всяка кофа за боклук по един проверяващ и воала - парата ще потече като река към общинската каса.

Уффф, не разбирате ли, че тази поредна кампания няма за цел да реши проблемите, а да събере пари от нищото. Там където има проблеми с бездомни и опасни животни ще си ги има и толкова, просто е от бездомните кучета и безхаберници пари не можеш да вземеш. Там, където няма проблеми можеш да създадеш. Целта не е да решаваш проблемите, това струва пари, а да създаваш проблеми на тези, които могат да плащат.

Напишете от коя служба са тези инспектори! Живо ме интересува, към коя служба се подава сигнал?

То си пише - директора на инспектората Владо Илиев.

Не е нормално да се носят документи. Да имат плочки издавани от общината, които да се закачват на каишката. Всяка година различен цвят. От хиляда км ще се вижда дали кучето е с платен данък. Това е съвсем нормално в нормалните страни. Да не говорим, че може да се проверява номера на чипа...

Моето куче е с RFID чип, за да не го откраднат и да може да пътува извън България. За 11 години чипа му е проверяван . . . . точно 0 пъти. Нямат пари, а ти им обясняваш как да оправят нещо по смислен начин, та цялата тази работа е защото са го закъсали за мангизи - те знаят каква е целта, пък ти ги караш да харчат пари.

Една община да следи за спазването на закона.БРАВО.

Празни хвалби, голяма работа е свършена.А като откраднаха колата на моята прителка даже нямаше кой да дойде в събота протокол да напише, нито разбира се я намериха. Но за такива " важни" неща се намират време и средства, а истинските престъпници си ходят на свобода. И в този ред на мисли кога ще глобят велосипедистите, които също карат където им хрумне при условие, че имат чудесни нови велоалеи.

Утре като имаш дете пак ли ще мислиш, че това не е важно?! Наморник да има всяко куче според мен, защото и малко куче може да ухапе малко дете!

КРАЙНО ВРЕМЕ Е ТОВА ДА СТАНЕ И В СОФИЯ - СТРАШНИ ЗЛОБНИ ПОРОДИ БЕЗ КАИШКИ И НАМОРДНИК, А МАЛКИТЕ ЗА ДА НЕ ГИ ИЗЯДАТ - НА КАИШКИ

Засега само са написани актове. Когато се платят глоботе, тогава се фалете. Трябва да се конфискува кучето и когато кучкаря отиде да плати, тогава да си го прибере. Да видим как ще извади веднагически 100 лева от банкомат ако се наложи, за да си прибере бълхарника дома.

Пълни глупости пишеш, имат ли условия да гледат конфискуваното куче, и с какви мангизи? Може би при твоето, в селския ти двор?

Най-напред всички властимащи да се погрижат да сложат намордници на убийци, крадци и изнасилвачи и пр. ама не могат. Та ще компенсират с кучетата. И на най-малките породи, които са колкото котка и те ли да се разхождат с намордници? Това звучи като данък уикенд и вредни храни. Само глупости мислят.

Прочети по-внимателно - само големите породи

Два пъти пускам сигнали до р-н "Източен", за куче в съсобствен имот - НИЩО! Дори не си направиха труда, да ми отговорят. Добре, че беше полицията и направиха предупреждение, на собственика . Така , че подобни новини ги възприемам единствено като пожелателни...!

Да започнат да глобяват за кучета без намордник и в София!!!

Пак безумия! И защо трябва да се носи паспорта? Нали е задължителна регистрацията на кучетата към Общините и Екологията? По чипа на кучето да се прави незабавна справка! Ама кой да направи Регистър?

Не мога да разбера на кого пречат котките.

На тъпанарите, дето си мислят, че котките са се пръкнали вчера, та и са се увеличили!

А на кого помагат ?:)

На граждани, забравили какво е природа. Имат благотворителна организация.

Отговори си-"приятната "гледка на извадените и разпиляни от контейнерите торби с отпадъци и настъпените фекалии,прегазените котки на уличното платно и "разговорите" им под прозорците нощем.

Тези торби от боклука са извадени от клошари или кофите са преливали от боклук - и в двата случая не са ти виновни котките.А котешките разговори са по-приятни от чалгите и високите пиянски гласове.

жестоки и глупави хора без милост и съвест пускат кучетата