Пътят Русе–Свиленград ще минава през Шипка

Китайски компании са заявили интерес към строителство на тунела под Шипка и пътя Русе - Свиленград, съобщи Лиляна Павлова.

Обратно в новината

Коментари - Пътят Русе–Свиленград ще минава през Шипка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на пролет по икиндия!

направете стария ТРИЛЕНТОВ(като Русе-Шумен, видя се,че става бързо и не скъпо), пък друг когато и както искате, ако въобще стане(ТОЛ система и т.н.)

Ех Китай, Китай, когато БГ политик иска да си лъска имиджа, ходи в Китай, и от там ни обещава сладки и медени приказки. Навремето ролята на Китай изпълняваше СССР.

Така си е Станчо, сменихме едното червено с друго червено. И лъскаме ли, лъскаме ли, лъскаме ...............

Едно време се сърдеха,че Станишев и Първанов все ходят на екскурзия в Китай.Сега ББ се измъкна с половината правителство за Шангхай,прави се на Меркел или Камерън но те измъкнаха за поне 20-30 млрд. евро договори, а той ще си направи селфи с лидера им докато в Европа и на балканите ври и кипи.

колкото се сбъдна офертата р.Дунав да е канал на Софето..., щото от Исъру по-дълбоко нема.......

Той и батко така ми каза: Пътят ще мине , казва, ама един друг път.

русе - Търново - тол такса за богатите русенци, а София - Бургас, София - варна - винетка за бедните софиянци, ама , че работа!

Пак ни предлагате стари, за пореден път претоплени манджи.А кога ще се открива плавателният канал Русе - Варна?Или ще бъде Свищов - Бургас?

А бе направо към Суец, че дори и през Средиземно море :):):)

КАТАР,КАЗАХСТАН,КИТАЙ И Т. Н.БРАВО БЪЛГАРСКИ ЮНАЦИ И ЮНАЧКИ/МИНИСТРИ ДЕ/

Да бе- напролет ще откриват магистралата Русе- В Търново, а наесен "през Шипка" тунела или виадукт ще правят на върха. Ще го строят един милион китайци от двете страни на балкана,нещо като волгодонският канал по времето на Сталин. И насреща какво ще дадем на Зинг-Цвин-Сянжян- целувки,ръкостискане, а винпромите не могат да смогват да изпращат по 2-3 милиарда тона вино - с танкери!

С какви пари беше дувършена АМ Тракия? А Струма? Марица? Китай ли ги построи тях? Защо за едни райони винаги има пари, за други се молим на китайци, патагонци, бимбилистанци...?

Да си чул нещо за пътя на "коприната" ? А ? :)