Общинари предлагат по-висока заплата за кмета на Русе

Поредна общинска комисия прие предложение заплатата на кмета на Община Русе Пламен Стоилов да бъде увеличена от 1500 на 2100 лв.

Обратно в новината

Коментари - Общинари предлагат по-висока заплата за кмета на Русе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е първо да казваш, че Русе е голям град и да искаш заплата колкото в София. Била малка те и жителите са малко 140 000 в Русе в София са 1 500 000 даже, трябва да се намали и да е пропорционална според населението на региона. Срам нямате !

Абе хора,защо се ядете с кмета, той носи отговорности за който си заслужава да получава по висока заплата. За ваше успокоение ще ви дам пример, че управителя на "ВиК" получава в пъти по висока заплата. И е превърнал цялото "ВиК" в лична губерния с Вашите пари скъпи съграждани....помислете!!!

Големия град с ниския кмет, с голямата заплата

За съжаление сме по-известни с това, че сме градът на Искрен "Малкият Мацол" и агент Иван от МВРО.

Ако всички вие, талибани по манталитет, мислите, че 2100 лв. за кмет, при това на голям град, е висока заплата, жална ни майка на всички! С такова мислене нито цигани, нито турци ще ни унищожат, а ние самите. Глупаци сте вие.

Горкия човек - той на тази заплата разчита!

Моля, да напишете и какъв процет ще взема допълнително към гласуваната заплата всеки месец /тримесечие/50% : 60% и т. н. - това също трябва да се знае от избирателите !!!!!!!!!!

дай повече пари на читалищните работници, на артистите, на оперните певци....нали всички една уста имаме - то и досегашната заплата е голяма.....намали я поне със сто лева - ще спечелиш симпатии

Да даде!!! Нали и аз това казвам. Само че както виждаш почти всички (без един) са подкрепили вдигането на заплатата му. Къде е "патриотът", "рицарят" и "спасителят на Русе" Искрен Веселинов да удари по масата? Едва ли той е този, който е бил против.

ЩЯХ ДА МУ БЛАГОДАРЯ ЛИЧНО АКО СИ БЕШЕ НАМАЛИЛ ЗАПЛАТАТА - ЩОТО ИМА И ТАКИВА КМЕТОВЕ ДЕТО НАИСТИНА МИСЛЯТ ЗА ХОРАТА - ИМА И ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ КОИТО НЕ ИСКАТ ДА ИМ СЕ ЗАПЛАЩА А ТОЗИ!!!! АМА ЩО СЕ ЧУДЯ - НАЛИ ЗАТОВА ЛЪЖАТ ПРЕДИ ИЗБОРИ - ДА СИ НАПЪЛНЯТ ГУШАТА - НЕ МИСЛЯХ ЗА ХОРАТА....НЕ МИСЛЯТ

То ако намалянето на заплатата беше мислене за народа!?! Ти що не си я намалиш, с договорката, че с разликата шефа ти ще вземе още работници, в името на борбата с безработицата

В този беден и гладен град със средна заплата от 380 лева да повишавате заплатата на общинските нищоправници е престъпление!

Ако и тези пари са му малко да си открие дарителска сметка-ние пенсионерите ще му превеждаме да не умре от глад-колко са 2100 лв,,

Вижте го тоя на снимката! Изглежда ми на шушумига! Как може да си избираме такива кметове?

Къде беше на изборите? Не гласува ли ?Да си гласувал и сега да имахме друг кмет!

Може и да има вид на шушумига според някои но за разлика от Тасев,Калчев,Николова,Йотов човека прави нещо!

Няма нищо лошо в това на някой да му се вдигне заплатата когато действително работи и от работата му излиза продукт, който е видим. По ли е добре да не се взема заплата, пък и тя работата толкова. От друга страна - заплатите на съветниците не зависят ли от размера на заплатата на кмета?

Тия се прегърнаха като в Парламента , само дето там Волен им пречи а тук неговия човек Миро П. Славчев е плътно за далаверата, егати политическия градски елит !

КАК ПЪК ЕДИН ПЪТ НЕ СИ ГИ НАМАЛИХА ЗА ОБЩОТО БЛАГО,ГОРКИЯТ 1600 НЕ МУ СТИГАТ.ЗА КВО ЛИ ГИ ХАРЧИ????ЗА ТОВА СИ РАЗЧЕКНА ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ ДА ОБИКАЛЯ ПО ФИРМИ И КОЗМЕТИЧНИ САЛОНИ,ЗА ДА БЪДЕ ПАК ИЗБРАН.А КОЛКО ТРОТОАРИ СТОЯТ РАЗБИТИ И ТО ПО ЦЕНТРАЛНИ УЛИЦИ,ХА СЕГА ДА ДАДЕ ОТ НЕГОВОТО УВЕЛИЧЕНИ ДА СЕ ОПРАВЯТ,АМА НАДАЛИ???????

Бабо, ти колко тротоари ще опариш с 600 лв? Нямате ли свършване бе, досадни комунисти?

Точно така бе бабиното нали Пламен си бе и е комунист...Нунев дет го издигна също комуняга наследствена...

Не става дума за "смет", а за КМЕТ

А заплатата на кюстендилския смет е само 1 лев. Не се чуе, а?

заплатата на Фандъкова е по-висока от тази на Бойко Борисов?

Айде почна се, няма и месец след изборите. Кмете, като си толкова социално отговорен и ползваш достатъчно облаги от позицията, която ръководиш тези 600лв ги дарявай на хора в неравностойно положение, соц. слаби майки, деца, училища, градини. Бъди пример!

8 общински съветника гласуваха "за" и само 1 "против" Брейй, кой ще да е бил този "Дон Кихот"? Исето Мацолов? Едва ли? Той е от най-верните слуги на ГЕРБ, нищо че играе "Цирк Балкански" за пред лумпените си.

Аз на теб ти на мен - така се крепи "народната" власт в Б-я.Досега не съм чул или прочел поименно по колко на месец за 2015г. са получили т.н. народни съветници,които 90% от електората не познава,дори и в кварталите където живеят. Те май бяха "на хонорар".

Има "Някой служби", където чИновниците охотно могат да ходят даже "и без заплата". Нещо май се променя "модата" в тези "служби".