Съдят чужденци за пренасяне на фалшиво евро на летище София

Прокуратурата внесе в Софийски градски съд обвинителен акт срещу двама чужденци за това, че в съучастие помежду си са пренесели фалшиво евро на летище София.

Обратно в новината

Коментари - Съдят чужденци за пренасяне на фалшиво евро на летище София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на службите!

Явно са го хванали по предварителна информация. Претърсили са го ужким като редовна проверка, пък после се наложило да претърсят багажа на тоя, с който пътува. Браво на родните ченгета! Това е и основният начин сега за борба с терористи и вдякакви други престъпници - внедряване на агенти в мрежите им.

Sm3hurk0

На мои приятели са им пробутвали фалшиви 20 лева... Единия си ги пази в тях и като ги погледне, се подсеща да е по-внимателен.... Според теб това е престъпление.... Ако ги унищожи - прикриване на улики ! Ако отиде в полиция - обяснения и изписване на 1 кофа мастило ! Накрая, като знам колко е ефективна полицията ни, няма да се очудя, ако го изкарат помагач на някого. Вие, като вещ човек, какво бихте му препоръчали и как да постъпи ?

Драги ми Смехурко, вече си загазил. Знаеш за фалшиви пари, знаеш у кого са, но не си докладвал. Ерго - съучастник си в сериозно престъпление. Поздрав най-сърдечен! Твой приятел вечен: Весел Патиланчо

Имам право да притежавам всичко, което мога да си позволя!

мн. купюри, ж. 1. Спец. Класификация на пари или ценни книжа по номиналната им стойност. Купюри от 100 лева. 2. Съкращение, пропуск в литературно, научно или музикално произведение. Печата се с купюри.

Фалшиви биха били, ако ги бяха декларирали като валута! А, така намерените са си просто - цветни хартийки за игра на децата!