Нулеви продажби на имоти в Банско

Цените падат, въпрос на време е да бутат хотели, сериозните инвеститори се оттеглят заради лошата инфраструктура и хаоса в строителството в Банско.

Обратно в новината

Коментари - Нулеви продажби на имоти в Банско | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едно не разбирам - кой ще живее в тези зандани? Банско е пример затова, докъде може да достигне човешката глупост, алчност, безразсъдност, простотия, гавра, невежество, мизерия, безверие, безпереспективност и пълна загуба на ориентация. Резултатът може да бъде само един - мъртав град, град на призраците!

Не ви знам каде живеете и в какво но ефтино няма да купите никога защото вашият критерий за цена е функция от покупателната ви възможност т.е за бедните всичко е скъпо хе хе хе

Гадовете да спрат унищожаването на природата!Веднага!Мр ,унищожихте България, както никой друг досега.

Я за 700 000 - 300кв. апартаменти, готови... Хора опомнете се, по нормалните държави е по-евтино. Във Флорида и Калифорния е по-хубаво, по-евтино, по-чисто и по-широко и има ред, законност и всичко, което липсва тук. Кой нормален човек ще си купи недвижим имот в България? Тук само се спекулира с доходността от недвижими имати. Е който намазал в началото е добре, всички мишки, които се опитват да подражават се юга ще ядат голата тояжка(кожената). Хак да ви е, насрахте всичко хубаво в една прекрасна държава с уникална природа. Не се научихте от чуждия опит(Испания), че не може да се строи така, пазара няма да допусне такова нещо. Образовайте се малко бе хора, селяни с пари има много, освен и вие ако не сте от тях!!!

Седемнайсет холандски туристи са потърсили лекарска помощ в Пловдив във вторник след хранително отравяне, съобщиха от местната здравна инспекция. Сред пострадалите е и българка, преводачка на холандците, съобщава inforadio. Най-тежк е пострадала туристка на 61 години, която е на системи. Холандците са пристигнали на 30 август в България. Преди Пловдив са посетили Банско. Здравните инспектори са изследвали хотела в Пловдив, където чужденците са преспали и ресторанта, в който са се хранили. Резултатит от взетите проби са показали, че няма опасни микроорганизми в храната, консумирана от холандците. Уведоме е здравната инспекция в Благоевград, за да провери хотела и ресторантите в Банско, ползвани от холандците. Ма как така бе! Нали Банско е пълно с туристи и продуктите са пресни, та дрънкат.

На брокерите от Банско препоръчвам да поразгледат сайтовете от Баварските планини. За 20 000 евро има вила с малсо дворче в едно от най-красивите места сред чудна, чиста гора, в която няма незаконна сеч, цигани и прочие.

Не е виновен който яде баницата. Предприемача затова е предприемач. Да предприема! На неговата инициативност се крепи света. Това са най-уважаваните хора навсякъде. Но обикновено предприемача не може да предвиди всичко. Затова са регулаторните органи. Къде са архитектите на държавна ясла?! Къде е строителен надзор?! Прокуратурата може ли да се самосезира?! Га еди кифтета ни рва...

Давам 5000 лева за нова къща с 2 декара двор в Банско!

ЧЕСТИТО! ЧЕСТИТО! ЧЕСТИТО! Сега боста имоти ще преминат в ръцете на банките и нека си ги чукат в главите. Инвеситорите на тези грандиозни комплекси да започнат да работят от сега за увеличаване на потомството си, за да запълнят легловата си база и да няма провалени туристически сезони. ЧЕСТИТО!

Сбогом Банско, здравейте алчни предприемачи с тлъсти гъзове.... Силно се надявам наистина да не продавате повече!

И ДАНО НЯКОЙ ДЕН СТИГНЕМ ДО СРИВАНЕ НА ВСИЧКИ ТЕЗИ ГАДНИ БЕТОННИ ПОСТРОЙКИ В БАНСКО ! И ДА РАЗКАРАМЕ ТОЗИ АЛЧЕН КМЕТ И АРХИТЕКТА НА БАНСКО !

Балона взе да издиша . Хак ви е мерзавци, като унищожихте природата!

Курорта се самоунищожи... това направиха безогледните строежи. Бронкс.

УМИРАМ ОТ КЕФФФ

Нашата фирма спира почивките в Банско на немци, защото търсенето намаля. Ако софиянци компенсират е О.К.. Но наистина е по-изгодно, сигурно и уредено да се ходи в Алпите..

Ами сега кво да праим , за тез пари ке идем у USA и ке си купиме апартамен на Уестсаид

Това не само е кеф, ами очаквано развитие. Преди 3-4 месеца мои приятели(англичани) си купиха къща във Флорида, няма нужда да обяснявам какво представляват къщите там, за 350 000 $. Такава подобна къща в Бояна струва около 1000000 EUR. Та значи ние сме по-богати от американците и би следвало ние да въведем визи за тях, та да не емигрират тука. А не ние да искаме да махат визите за САЩ. А що се отнася до строителството тук - мога да кажа само едно. Виновни не са мутрите и лъжебизнесмените, а само един - ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ. Ха да ви е честит Европейския съюз.

Банско,Пампорово,Чер следва още?Застройте иЧерни връх и Мусала,ако можете купете и Еверест и го нацвъкайте с бетон и него,кретени.Защо ли си мислите,че като имате пари ще си купите и ум с тях?

Пичове, това кредитиране от банките скоро ще свърши. Ще се сети някой разумен човек да поиска кредитни досиета и да ги сравни с данълните декларации на същите лица. Ще изпържат няколко човека, че са погасявали кредити с недекларирани пари и балонът може да се спука много бързо. При това няма значение дали става въпрос за едър мафиот или за дребна шивачка, дето има безработин мъж, 200 лева заплата, а погасява кредит 400 лева месец. Засега банкерското лоби манипулира контрола в държавата и на практика яко стимулира сивата, че и черната икономика. Затова е необходима една яка политическа промяна в парламента и слагае на ред. Тогава т. н. инвеститори ще се разбягат като пилци. Това е надеждата да се спаси малкото останало неосрано от строителните башибозуци в България.

Ima edna provincia v Italia, Toscana se kazva, vqrvam znaete za kakvo stava vapros, kudeto kustite sa po-evtini ot Bulgaria............

Пичове, това кредитиране от банките скоро ще свърши. Ще се сети някой разумен човек да поиска кредитни досиета и да ги сравни с данълните декларации на същите лица. Ще изпържат няколко човека, че са погасявали кредити с недекларирани пари и балонът може да се спука много бързо. При това няма значение дали става въпрос за едър мафиот или за дребна шивачка, дето има безработин мъж, 200 лева заплата, а погасява кредит 400 лева месец. Засега банкерското лоби манипулира контрола в държавата и на практика яко стимулира сивата, че и черната икономика. Затова е необходима една яка политическа промяна в парламента и слагае на ред. Тогава т. н. инвеститори ще се разбягат като пилци. Това е надеждата да се спаси малкото останало неосрано от строителните башибозуци в България.

Тази година бях зимата в Банско, но за последно.За парите които похарчих в Банско +10% ще карам ски в Италия или вАвстрия.Малки селца с прекрасна природа, писти, цени. Шапка му свалям на главния архитект на Банско, много е прост т.е. проз, къде отиде архитектурния вид на това градче.А кмета Краваров, чудо нищо не зависело от него, ами дай си оставката, щото сегашния вид на града е 70% негова заслуга.

Браво давайте още строежи, аз ще изчакам да застроите и връх Мусала или Ботев (нямам претенции скромничък съм ) и там ще си купя един мезонет да мога да се любувам на градският пейзаж дори и в планината. Ама европа да прати още пари по някой фонд, че нещо гледам се бавите притеснявам се, нямам търпение вече.

Май няма друга страна, в която един кв.м. да струва 5 средни работни заплати

Така наречените инвеститори гледат бързо да строят и бързо да продадат за мнооого пари уж техните имоти! Те много добре знаят,че после купувачите ще искар да ги препродат също за повече пари и точно това блазни чужденците! Но нашите прекрасно знаят,че няма да има кой да ги купи тогава,но какво ги интересува! Те нали си вземат парите - след тях и Потоп да стане,няма значение! Та на това му викат спекула,ако не знаят! Нито природата ги интересува,нито България,нито поданиците на България! СЕГА или НИКОГА е девизът им - в мътна вода! Но накрая каквто виждаме,криви им излизат сметките,затова НИКАК не ние жал. Просто всичко си идва на мястото - в природата НЯМА вакуум! Честито на алчните кулаци,кожодери и нискостъблени и нискочели изроди!

Нещастен кретен трябва да е човек да не види, че нещата се решават от мнозинството, било то бедно или богато. Ако си сам в собствените си хотели ще си плащаш заплатите на раята, амортизации, консумативи и т.н. от джоба. Ако не си изрод скоро ще разбереш, че такива хотели няма нужда да поддържаш, защото скоропостижно ще се върнеш там, откъдето ти е произходът. Логиката е проста и колкото и да подскачаш и плюеш себеподобните с по-малко пари, все повече ще ти се налага да разбираш, че обществото е керван, а ти си просто едно добре охранено псе.

Глупости пишат. Ще има да се довършват строежи поне още 3 години. А продажби си има и ако някой се надява да си купи без пари нещо там да забрави.Цените тепърва ще ходят нагоре.

Пуснете ги 1 евро/кв.м и аз ще дойда да си купя няма да ходя на хотели...а и искам свободен достъп до лифта с кола стига с тия бариери и платени паркиги и още нещо тия дето стоят пред ресторантите и те подканят да влезеш много ме дразнят загасете тия печки с дърва ли са с въглища ли са не знам голяма смрад изобщо не може да се усети чист планински въздух в Боровец не е така нафъчкано и въздуха е чист за сега.

hehehehe sorry losers

Клона се счупи:)Малеее,к'ви грозни маймуняци се таркалят на кълбета:)))

Че то се знаеше отдавна... Само на местните тъпанари и в Банско и по Черноморието не им увират главите! Време е да се спре ВСЯКО строителство!!! Да не се започва ново, започналото в ранна фаза да се направи опит да се върне в изначално състояние! Но кой ще върне дюните, вековните гори и спокойствието?! Никакво Паничище, никакъв перелик! Стоп на всичко и анализ на обстановката!!! Колко и какви повече сигнали са нужни, за да се задейства нечий мозък и нечие чувство за отговорност?

То да е само Банско та да му плачеш, ами това е във всички курорти. Пампорово от курорт стана жилищен комплекс. На Черноморието е същото затова хората отиват вече на почивка в Турция и Гърция. Но въпреки това безумието продължава. Почвали да строят Супер Паничище, Супер Перелик и накрая от хубавата ни природа ще остане едно СУПЕР бетонирано нищо. Хората си протестират, но какво от това. Ние да продължаваме да си перем парите. Нека и тази година да няма сняг, че тогава ще събарят защото никой няма да им дойде. А и хората вече предпочитат да отидат в Алпите да карат ски където няма такава велика глупост на строителното им министерство.

Няма по добьр строител от природата, ние хората / по точно говедата бьлгарски и турски/ и посегнахме . Тя ще си го вьрне, това е сигурно!Ще има суша, ще има пороища . Това алчно и тьпо правителство вместо да забрани сечта , да дава пари за залесяване , да забрани под всякаква форма застрояването на горите и морето ни то... Буклуци мрьсни!!!!

Известно време могат да бъдат лъгани всички. Някои могат да бъдат лъгани винаги. Но не е възможно винаги да бъдат лъгани всички.

навсякъде я окакахме ей:((((((((

Maika im da e jiva i zdrava videli che v London imotite vsiaka godina se vdigat sus 40% i si misliat che i v balgaria shte e taka te daje i nechakata da se vdigat sami gi vdigat zenite daje i mesez ne e minal ama tva nito e London nito e biala darjava kato anglia tuka sa maimunski nomera kakto stana s hotelite stroiha stroiha nakraia prazni ostanaha i napilniha moreto s laina i turistite vzeha da biagat oshte poveche. Taka i shte e s imotite shtut neshtat shte namaliat zenite zashtoto na nikoi nemu se kopuva zemia vuv mafiotska i bananova darjava e osven turzite no te go praviat zashtoto isakat da stanem ot turzia.

Пукнете, мамка ви алчна, демократична и западногъзолизаческа На ви див капитализъм!

Мога да ви кажа работното време на багерите пред един от хотелите в Банско. Сутрин 08:45 - до 20:00 вкл. Събота и Неделя. Много спокойно място за почивка.

730000EUR za 290 kvadrata 2500EUR na kvadrat. Za podobna suma v Canada mojesh da si kupish kakvoto si pojelaesh. Ne mi izglejda mnogo razumna investicija.

Eiiiiiiiiiiiii,BEZIM I ZAVISTLIVI BEDNIATSI !!!! DERZAITE MAMKA VI BEZIMOTNA,SLUGI NESHTASTNI!!!!KOITO NEMA PARI I IMOTI, NE MOJE DA RESHAVA!!!

izkyctveni ne6ta prostotiqqqq , nqmam dymi

Е.. ли ви се мамата, а стройте още де! Хората дават пари, но за природа, ама мечтата на бай зельо е да се увре в апартамент и си мисли, че и другите ги гони провинциалния синдром!

padat qko cenite hi hi

Имотната криза е като при залеза - слънцето се скрива първо за най-низките етажи и грее най-дълго за най-високия етаж. Тя не засяга всички, да сте чули цените около Докторския паметник да падат ?

Не са ли много 150 брокери за градче като банско с население под 10 000?

Интересна планета, интересна страна! Ще дойдат марсианците и ще Ви разрешим проблемите,щом не можете сами да се справите.

То и на Пампорово е същата гледка - грозни блокове никнат като гъби за 2-3 месеца. Освен кал и мангали-строители, друго няма. Няма и да има. Евала на инвеститорите.

Е как няма да паднат цените като: Застрояването е с безобразна плътност. 10 етажни блокове се изправят едни срещу други в безкрайни редици на улици с ширина не повече от 10 метра със тротоарите. Получава се безумната ситуация да зяпаш нон стоп какво точно прави съседа ти. 2. Цените са нереално раздути. Искато се по 800 евро на квадратен метър РЗП в квартали като Левски в столицата. 3. Много се разчиташе на взелите кредити, за да купят жилище, но тази история свърши. Цените се вдигат като побеснели, което означава, че ще се наложи ограничаване на кредитирането. Освен това вече взелите кредити е твърде вероятно да имат проблеми с обслужването им, което пък от своя страна води до поява на огромно количество апартаменти на пазара. 4. Все по-затягащите се правила на ЕС относно прането на пари ще засегнат и строителния бизнес в България. Скоро няма да е възможно фирмите във високото строителство да обявяват по 250 лева заплати, а да плащат от 1000 нагоре. Като сумираме всичкоизброено и доста от казаното от участниците във форума се получава един единствен възможен извод. Балонът ще се спука и то скоро.