Коментари - Път спира самолетите в мъглата на София | dnes.dir.bg
назад

Път спира самолетите в мъглата на София

Новата писта на летище "София" ще може да посреща и изпраща самолети и при мъгливо време.

Обратно в новината

Коментари - Път спира самолетите в мъглата на София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой е дебилният проектант, дет не е взел предвид кривия път. Или некой недоскив не не гу е съзрял. Бааси тъпия казус.

ПИТАЙТЕ РВД-ТО

Ами ти какъв си? Не знаеш ли, че храната идва от тъпите селяци, а не от културните граждани(селяндури). Яж паветата на център а и реви!

Някои от пътеките за рулиране на летище Шарл де Гол в париж са по мостове над пътища. Изобщо има огромно движение наоколо. Други летища в Европа са доста в града, поради разрастването му. Но имат модерни системи и те функционират. Както се казва на калпава ракета космосът и е крив. А по повод на връзката на самия път с околовръстното - така е навсякъде и е нормално. Не всички пресечки на магистрали и окловръстни пътища имат връзка с тях. Раликата е, че там където съм пътувал това е отбелязано на картата. А у нас ми се е случвало да се запътя към магистрала Тракия по карта по непознат път и да установя, че няма излаз.

Това може да се случи на всеки. Може би проектантите са гонели някакви срокове.

удържайте си парите от самолетните билети,а не от нас,които пътуваме само в тролеи и трамваи

До гражданина който вече е забравил, че до вчера е ходил във външна тоалетна и се срамува да каже от къде е. София е пълна с такива СЕЛЯЦИ където мякат и говорят на диалект, но живеем в София някъде на майната си в крайните квартали, където не можеш да стигнеш с часове, а хората от Кривина ще стигнат по-бързо от тях. Аман от КОМПЛЕКСАРИ-СОФИАНЦИ ДЕБЕЛО ДА ПОДЧЕРТАЯ, ЧЕ НЕ СЪМ ОТ КРИВИНА.

до L - МИСЛЕНЕТО не е БЕЗПЛАТНО, напротив, това е най-важното нещо. Освен това и най скъпото, скъпо не от гледна точка на това което ще се плати за него, а поради това че за да мислиш трябва да си инвестирал в опит и знания. А пък новия терминал е поредната простория в БГ. Грандомански и нефункционален лабиринт.

Пътят не е 10 км! Не може да се направи тунел защото подпочвените води са на около 3-4 м дълбочина. Няма връзка този път с околовръстното, дори по телевизията даваха това феноменално съоръжение, което минава над околовръстното но няма връзка с него. Смеееееех! Само в тая държава може да има пътища от този род.

Стига с тия илсове и милсове карайте на GPS-и С тях нали ми уцелихте прозорците през 90-те сега една писта не можете да узелите аман пууу.

da se zakijat selata, togawa njama nuzhda ot patista mezhdu tjah!

eh, mwka, mwka... nai-napred deistvame, a sled tova mislim. zatova vsichko ni e na ebem strana... boje,boje, dokoga tazi prostotia chte zari v nachata mila BWLGARIA ?!

edin kilometar sled tova ima okolovrasno

Ami ako tozi pyt e tolkova vazen, da napravqt tunel ili nesto podobno. Ima kup resheniq, prosto trqbva da se pomisli...

AMI DA SE VZEME RADIKALNO RESHENIE V POLZA NA LETISHTETO !! A TO E SAMO EDNO V PROTIVEN SLUCHEI NEKA BULGARITE SI STOYAT SELIATSI,NA RAKIIKA I 6OPSKA SALATA !!!!

Те цяло военно летище - единствената защита на столицата ( Доброславци ) закриха, за да си вдигнат категорията, та един селски път ли?

Да им направят тунел!!!! на жителите на Кривина, не на самолетите:)

Типичен пример за лошо управление на проект, което впрочем е повсеместно в БГ и то не само в държавния сектор, но и в частния. Започва стореж на ново писта и всички заедно иху-ахо: ще имаме модерно летище с нова писта. Какво се оказва накрая, маса пари наляти в нещо на което не могат да му се използват пълните възможности. Причината: когато е трбявало да се мисли никой не го е правил. А мисленето, като дейност все още е безплатно и може да се извършва във всеки един момент без ограничение.

да живее инжинерният гений на тези велики Строители!

Еми кой ще ги даде? ние данъкоплатците ще ги дадеме парите. Няма да ги даде държавата, Я! Онзи ден бях до летището да посрещам приятели от чужбина и бях изумен колко много се е увеличил потокът от хора които пристигат и заминават през новият терминал. мисля, че колкото и малко да изглежда айрпорта, трябва да се мисли за неговото развитие. Който е използвал новият терминал, знае колко по-удобен е от старият.

Да им отрежат пътя, а самолетите като прелитат да им пускат провизии. Бат Бойко да им направи нов път през Пазарджик и ш се опрайм.

Новият терминал е много малък, затова трябва да се замисли за неговото разширяване. А и като архитектурно строителство има малко грозноватичък вид, с някакви големи метални тръби има вид на склад за ГСМ! Язък за вложените милиони!!!