СДС и ДСБ пускат внука на Заимов срещу генералите

Бившият подуправител на БНБ Мартин Заимов е общият кандидат на СДС и ДСБ за кмет на София.

Обратно в новината

Коментари - СДС и ДСБ пускат внука на Заимов срещу генералите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Skapi Balgari Sofianci!Spored vsi4kite vi mnenia razbiram ,4e ima umni hora mejdu vas.Za6to ne predlojite niakoi koito niama samnitelno minalo i 4isto nastoia6te?Nai posle triabva edin istinski Balgarin ,koito ne misli za djoba si,a za dobroto na horata!Toi obezatelno triabva da e bespartien,za6toto do sega nikoi ne dokaza 4e ne e zainteresovan ot parite.

освен всичко Мартинчо Заимов обича хазарта така, че братя софиянци може да се видим заложени в някое казино!

komonist-terorist.ne 4ovek a komonist

DA SE IZBIE KOTILOTO GNUSNOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Какъв Мартин Петров, бе ? Мартин Петров е пич от Враца, а тоя Мартин е путка от СДС и олигархията.

защо не публикувахте моя коментар?

Мартин Заимов няма да изтрие с вълшебна пръчка позора от челата ни и няма универсален спасител. Лошото е, че няма и гражданско общество в България, защото ако имаше, голяма част от скандалите свързани с властта напоследък нямаше да придобият толкова дръзка - и развлекателна - същност. Общество, което в кръчмата на чашка се съгласява колко шибан е този или онзи, като изтрезнее мисли само как на своето си дребно ниво също да открадне отнякъде. Вълк на вълка око не вади / или нещо подобно... Битката е за усвояването на средства - каквато е всяка битка в историческата еволюция. Обикновеният гражданин твърде лесно приема коментарите за битката от ръцете на медиите, и изобщо - функциите на гражданското общество мисля са твърде непознати и зле приемани у нас и на Балканите. Просто обичаме зрелища и кръв да се лей. А дойде ли време да ползваме способността си за разсъждения- обикновено се оказваме твърде закъснели. Да, може би формулата е да изберем по-малкото зло -защо не?

Лесно е да се критикува на база режисирана дезинформация. Досега няма доказателства, че някой от последните кметове е направил нещо особено ценно за града в който управлява. Естествено е всеки кмет да улеснява в рамките на закона своите поддръжници, това е политика, все пак и е време да започнем да осъзнаваме че гражданското общество е общество, в което всеки може да се бори за влияние стига да има широка подкрепа и ясни цели. Не е задължително да има пълно съвпадение на целите. За редовия гжражданин на София е важно кой управлява града дотолкова, доколкото това ще повлияе на неговите лични интереси. Някои имат по-големи интереси от други. Винаги е така и не виждам защо не? Не искам да споря за това кое е по-важно-целта или средствата, но средствата са реални, а целите - идея. Затова мисля че трябва да се зададе въпросът - чии средства за управление са по-добри за града? Средствата на полицая или тези на банкера? Изглежда исторически навик е да ни управляват полицаи с неособено рафинирани методи. И понеже сме консервативно мързеливи, защо изведнъж да се съгласяваме с нещо различно? Апаратът си работи както едно време и за да има промяна в стила, опасявам се, още не е дошло време, чисто физически, ако разбирате какво искам да кажа.

Мили, скъпи мои Анечка, Стьопа и ти мое Клавдинче, които правя тъй нещастни, ви(е) стари немощни майчици, сестри, Вера, Йосив и всички близки, Ви(е) всички сте противни на моите разбирания и ще ме укорите, че Ви нося официалния позор. Простете ми и ми вярвайте, че всичко съм правил по убеждение. Това, че Ви оставям без средства ще Ви увери, че не съм се продал. Може би ще дойдат дни, които ще покажат, че съм бил прав. Колкото повече мисля идвам до убеждението, че трябва да свърша. Верните слуги на немците ги повикаха и в моята работа и няма да ме оставят, за което някога може...

Съгласен. Но Б. не е евреин. Гарантирам ! Провери жена му - Цветелина !

Абе защо Мартин Петров. Не е късно да го сменим. Само Костов заслужава да бъде избран. Той е безпогрешен и непобедим. Каквото и да направи ние винаги ще му вярваме сега и завинаги. Не щем Мартин Петров с този дядо и прадядо предатели.

ГОЛЯМ СМУТ НАСТАНА СРЕД ДЕЖУРНИТЕ! АЙДЕ ИЗМИСЛЕТЕ НЕЩО ПО-СМИСЛЕНО, ТОЛКОЗ ЛИ ВИ РОДИХА ТЪПИТЕ КРАТУНИ!!!! ИЛИ И ВАШИЯ СЛОВОРЕД Е КАТО НА СЕГАШНИЯ СОФИЙСКИ КМЕТ!

Луди ли сте, бе хора??!!! Червените са обсъждали М. Заимов като техен вариант първо......Е, те ни направиха на шутове.....Не желая да гласувам за по-малко зло. Искам да избирам поне между две алтернативи. за момента дори не виждам алтернатива. ББ е шут, а не алтернатива, Бригчо- ченге-червен, т.е. не може да ми е алтернатива и тъъъкмо чаках с нетърпение МОЯТА синя, модерна, здравомислеща, образована и принципна алтернатива от Партията-Майка- СДС и .....какво?!?!? Ами то- пак червен........Е, неща.....Искам да имам избор, а не да се чудя какъв компромис да направя с убежденията или очакванията си.

ei zna4i tva bulgarina e stra6en izmekqr!ima edna povest na dqdo vazov ot vreme ono,v koqto ysmiva nekompetentnite tikvenici,koito obsujdat politikata v selskata kru4ma,bez gram da razbirat za kakvo to4no stava dyma!moga samo da konstatiram 4e ni6to ne se e promenilo ot vazovo vreme nasam,pak sedqt tikvenici i komentirat bez dori da sa naqsno kakvo to4no komentirat,samo 4e tozi put ne na selskiq megdan,a po forymite!emi vie ako ste po-kadurni i kompetentni i obrazovani ot g-n zaimov za6to ne se kandidatirate vie za kmetove,ami sedite i vruzvate kysyri,ama to tva e kompleksar6tinata,za vie znaete 4e nikoga nqma da imate takova obrazovanie,takuv ymstven kapacitet,4e da stanete podypraviteli na bnb,ta za tva zavijdate i sedite i pluete!

Не знам за Заимов, но що се отнася до Бойко... - ОТ ТАТО - ПРЕЗ ЦАРЯ - ДО ГОЦЕ - ВИНАГИ ВЕРЕН НА ПАРТИЯТА!!!

браво на помнеш! Отдавна ви говоря да разкарате Лостов. Пак ги съттвори едни За да има обединение в дясно гада трябва да си закрие сектата и да се помоли да се върне в СДС.

Костов е Виновен! :) А този Заимов няма шанс срещу бате Бойко с паламарката- Кръстникът!Успех и да живее.... не да живее- Виновен е Иван Костов! :)

Костов бил най лошия и прочее, кой го казва? Мистър 10% бил еди какъв си. А какви са Манджуков, Тошо Тошев, които покровителства Черепа, Мъжа на Весела Лечева, не му знам и името, Ахмед Доган, и една плеята от отявлени крадци и мошеняги. От къде са тяхните явни пари, защото Костов и Божков приемрно нямат вестници, радиа, ТВ и прочее?! Та виж какви са ти враговете, за да разбереш какъв, ако можеш да мислиш с чутората си.Промивката на червената машина е измила и малкото мозък на голяма част от българското население и затова и дереджето ни е такова.

това е софиянски II

М. Заимов не е избираем. Отново се предлага кандидат, който ще се провали /както при президентските избори/. В коя чаша се налива вода?...

Може и да е кадърен човека но ще е поредният приластен и изоставен от Иван Костов икомпания.

Драги, трябваше да го вкарат в затвора барабар с мистър 10 % и щеше да разбереш за какво. Ама нали няма правителство и прокурур в тази държава затова не знаеш... Цял свят знае Приносът на Костов и сие само ти не знаеш... То си е за твоя сметка...

Нещастници от СДС,против сте кандидатите с минали връзки със службите на КДС(ВКР),но гласувате доверие на внука на бившия царрски генерал Владимир Заимов поставил се доброволно в служба на СССР като шпионин и предател на България.Не се ли въртите като слънчогледите?

Прекалено фин и интелигентен за такава работа.

Вече не смея да предполагам кой ще е следващият абсурд в тая страна, щото не се знае няма ли да отпуша нечие болно въображение. Постъпките на ръководството на СДС не могат да се определят по друг начин, освен като шизофренични.

Малеййй, какви сте ми мамини убавци! Кво ви пука чия кандидатура къде ще се изтипоса, бре?! Вие пак ще си мърсите улиците, пак ще сте си мърлячи пар екселанс, пак ще си лаете, щото не можете да хапете и пак...керванът ще си върви! Да сте чували за карма, харизма и такива неща? Чували сте, ама не вдявате. Ще стане, квото ще стане, без и със нашите тук изпълнения. Викам, да си седнем на по ракийка с лютеничка, ако няма друго, пък да оставим боричканията на палетата!

Мда - проверете му профила в АПИС - МАРТИН МИХАЙЛОВ ЗАИМОВ , ЕГН - 6204166261... Шок и ужас - всякакви хора за съдружници - в около 14 фирми се е подвизавал - от Електрон Прогрес на Георги Крумов (да онзи с Чистота, Волф, Сити Център СОфия, Техномаркет, Фамилия, Супер Боровец - абе Икуест), Божков, Дъщерята на Костов, фирми за цветя, вериги кафета, Никита Шеваршидзе, Собственици на Холдинзи - Доверие, Св. София, Тържища и пазари, Бивши зам министри ... ама хич не си е поплювал ... и това от 2002-ра до сега. Масонски ложи, Институти за пазарна икономика ... Aбе явно много хора са имали да му връщат услуги от БНБ-иско време за да го взимат за съдружник за щяло и не щяло ... добре че от Пощенска банка са се усетили на време ... Халал да ни е поредния мамин син - преуспял финансист ... с много идеи и още повече връзки и пари от добри приятели спестовници от закуски !

Що толкова се хабите бе? Който и да стане кмет малко неща ще зависят от него. Кукловодите са едни и същи. Пак ще си правят каквото си решат !!!

Не ви ли писна бе софианци от кметове все евреи? Няма лби един свестен българин за кмет? Софиянски -евреин , Бойко Б -има нещо еврейско , Заимов също- евреин. За това България е на това дередже. Управляват я хора които само я грабят.

Успех!!! Ама защо в град напълнен със селяни????

абе зрител ти явно си поредния скапан педераст против полицията и заради такива като тебе стигнахме до тука, педали шибани

ГЛАСУВАМ ЗА ЗАИМОВ И ТОЧКА!

Еми кво е правил Костов една година в бившия Съветски съюз. Учи се е да пилотира селскостопански самолет. Но не се научи много :))) Мартинчо е несериозна кандидатура. При така разцъкани карти да ни е честит новия стар кмет Боко. Що са дупки, все са негови. Добре де, Боката като стане пак кмет кой ще му движи ГЕРБа?

ИЗБОР ЗА КМЕТ НА СОФИЯ ЛИ Е ТОВА ИЛИ СЪСТЕЗАНИЕ МЕЖДУ ЧЕНГЕТА? 1.Бойко Борисов- мутроченге, син и внук на ченгета 2.Бригадир Аспарухов - ченге с неизвестни родители. Кои нормални родители ще кръстят сина си Бригадир? 3.Мартин Заимов-ченге , син на ченгета , дядо му - Владимир Заимов е съветски агент на ГРУ или ГПУ няма значение. Монитор може да е помиярски вестник, но информацията е вярна. Неразбираема е позицията на Иван Костов подкрепящ кандидатурата на Заимов.Изкукуригал ли е или изпълнява заповеди?Още не е обяснил какво е правил в бившия Съветски съюз една година?

Имаше филм за генерал Вл. Заимов - Цар и генерал. Как ли актуализираният филм за внука му да се казва: Внук срещу- генерал или Внук и цар?

Да ти го н.....м в тъпата п...а ! Направи си справка за образованието на хората !

Отговарям ти, идиот, такъв ! Не познавам бабата на Бригадир и ми е все едно. Не говори, уроде, за майката на Б.Б., защото тя бе жена, достойна за светиня. Съжалявам, че не те е учила поне една година, кратуно нейдна, за да получиш минимума поне за среден глупак. Не само, че е ходела на училище, но дълги, дълги години учеше умни като нас и глупави като тебе. Не подкрепям сина и, когото познавам добре и е качествен като човек, но вече слуга на олигархията, но не бих позволил на тикви и кратуни като тебе да сквернят паметта и. Прекланям се пред нея! Оставам анонимен, но с наведена в скръб глава пред паметта и, защото я обичах не по-малко отколкото сина и - Бойко.

често си мисля колко е хубаво в България и как аха-аха да стигнеме Европата. И след това отивам командировка в Европата и виждам каква е реалността. Истинат е, че никой не може да ни оправи. Нито София, нито България, независимо колко е европеец, демократ или какъвто ще да е. Искам само да отбележа, че и БКП не можа да докара комунизма у нас... макар и това да е само мое наблюдение. Друга другарки, госпожи и господа, на нас проблемът ни е, че не генерал ще бъде кмет на София, а че сме 500 години назад в общественото развитие. Което всъщност е причината за настъпилите събития (в последните 120 години). А също и причината хората заминали в други държави да мият чинии от зори до здрач, но да не искат да се върнат в България.

Няма идеален кмет, както няма идеален човек. Важното е да има мозък, да го използва, да спазва законите и конституцията, правата и задълженията си и централната власт да не му е направила черна магия.

Правилната политика за гонене на интелигенцията и толериране на простотията на всички нива, вече дава добри резултати. Екземпляри като Бойко тепърва има да ни управляват. Дано да греша.

Бойко ,голям ташак стана,брато!!!! Смешко до смешко се наредиха!!!!

Браво,чудесен избор.Успех !!!

Хахаха, СДС+ДСБ и всички комунисти се наакаха от страх! Четете монитор, ама я си спомнете че именно монитор беше вестникът който хвърляше помия по Костовото правителство до безкрай, именно Монитор пое читателите на вестник Дума когато го спряха! Статията е писана от някоя си Капка ГЕоргиева - А КОЯ Е КАПКА ГЕОРГИЕВА, пардон СИДЕРОВА? ЕТО КОЯ Е: Капка Георгиева е журналист по професия. Работила е като редактор и политически коментатор във вестниците Литературен вестник, 24 часа, Труд, Монитор АТАКА. Водила е рубрики, свързани както с православието, така и с ОКУЛТИЗМА, МИСТИКАТА, народния ФОЛКЛОР, тайните общества. И автор на следните книги: Безследно ли е изчезнал Кивота? Или той е тук и чака да бъде открит? Кой е тайнственият конник, говорещ чрез устата на Ванга? Защо тя му служи цял живот? Прокълна ли бе или докосната от Бога? Наближава ли апокалипсисът и ще се сбъднат ли думите на Ванга: Виждам цялата земя изпепелена! Вярва ли го това някой, Боже!... и т.н. Нека дясномислещите и интелигентни хора се обединим!

Явно всички сме ЧЕНГЕТА , по тази логика...жалко...

Предлагам генералите ако са мъжкари да направят един публичен дуел .Вадят патлаците който остане става кмет .Помислете за този народ трябва му зрелища защото хляба стана скъп.

Епа я като гледам кой го издига, нема нужда да ме съветвате колко е арен.

Плам, знам, че неграмотността е широко разпространена сред седесерковците и още по-смешните т.н.костовисти / ох, нещастна България/, но не се пише софиа, някак си е придобило популярност софия. Но,както се казва, защо да търсим под вола теле ?...

Този път не знам Желая му успех защото съм против генералската мафия