Изнудвали Вальо Топлото да натопи министър

Бившият шеф на "Топлофикация-София" Валентин Димитров заяви, че следователи искали да даде показания, че намерените пари в сметките му са на член на кабинета.

Обратно в новината

Коментари - Изнудвали Вальо Топлото да натопи министър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой от БАШ недосегаемите е решил да подаде ръчица на Топлото..Ама топлото не е вчерашен да припише мангизите на тоя лаком задник.

По думите му в България съществува система, която може да смачка всеки човек, независимо на какъв пост се намира. Хич да не ми се прави на оригинален, да не ми подмята номера с политичесито няанси, ами да си плаща за бакиите. Щото в Бьлгария единствениет, които са мачкани са средностатистическит избиратели!!!

До другаря Борис Велчев И на първолака му е ясно, че Вальо е е съхранявал крадени пари, за БСП и сие личности. Формалните търгове и фирмите източвали Топлофикация... Милчо Василев от Газтрейд АД продавал гориво с транспортни разходи от двора на Топлофикация и пълнел своите и сие джобове... кога ще заговорите за това...

ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ГНЕВА НА ТЪРПЕЛИВИТЕ !

Е това е супер гадна Лъжа. Как може да манипулират така обществеността. Кои го казва това, да се пусне прокурорска проверка веднага срещу него

НАРОДА ИСКА ДА ЗНАЕ ОТ КЪДЕ СА НАМАРЕНИТЕ ПАРИ В СМЕТКИТЕ НА В.ТОПЛОТО??? ДА СЕ ДОКАЖЕ - ОТ ЗАКУСКИ ЛИ СА? ОТ КОМАНДИРОВЪЧНИ ЛИ СА? ОТ КЪДЕ ИМА ТОЙ ТОЛКОВА МИЛИОНИ, ЧЕ ЧАК И НА МАЙКА МУ НА ИМЕТО ПРИ ЗАПЛАТА ....... лева.?????? ДРУГАРЮ ВЕЛЧЕВ, НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА ОЩИПАНИ, НАРОДА ИСКА ДА ЗНАЕ!!!!!!!!!

Абе знае се с кой е крал..Въпроса е в това да ги назове той,а не те...Стига сте ги крили..Народа знае фактите и няма да научи нищо ново.Направо ги вкарайте вкупом в затвора!!

БКП /БСП/ ИМАТ ПРЪСТ В ИГРАТА С ВАЛЬО ТОПЛОТО. ТА ТОВА И НА ПРОСТАКА МУ Е ЯСНО, ЧЕ Р.ОВЧ. - ТОЗ НАГЛЕЦ ДЪРПА КОНЦИТЕ НА КЪДЕТО МУ Е ИЗГОДНО. НО КЪДЕ СМЕ НИЕ ОБИКНОВЕННИТЕ ХОРА В СЛУЧАЯ???? НЕ ТРЯБВА ЛИ ДА ИСКАМЕ ИСТИНСКО ПРАДОСЪДИЕ, А НЕ ДА НИ ЗАМАЗВАТ ОЧИТЕ И ДА НИ ПРАВЯТ НА БАЛАМУРНИЦИ. ТО Е ЕДНА ПРОСТА АРИТМЕТИКА - ДОКАЗВАНЕ НА ДОХОДИ, ОТ КЪДЕ ТЕЗИ МИЛИОНИ В ЧУЖДИ БАНКИ? СПИ ЛИ ДРУГАРЯ ВЕЛЧЕВ И Е ПРОКУРАТУРАТА ? КЪДЕ Е НЕЗАВИСИМИЯ СЪД?

ПРОСТ НАРОД - СКАПАНА ДЪРЖАВА! ТОЗИ МИЛИОНЕР В ЧУЖДИ БАНКИ - НЕВИНЕН! А НА МАЙКА МУ ПАРИТЕ ЗАЩО НЕ РАЗСЛЕДВАТ - ОТКЪДЕ СА, КОЛКО СА, КЪДЕ СА...И ТОВА АКО Е ПРОКУРАТУРА И СЪД, АЗ СЪМ ТРАМВАЙ.

лъжец!

Вальо Топлото не е самотен в игрите си. С него са всички от последните две червено - царски правителства на Царю ни и СтаниШефф и особено министрите на енергетиката. Към тях ще добавим и мафиотите от Костофото правителство и картинката става пълна. никой обаче не е склонен да обвинява и търси кусурите на предишния, защото Гарван гарвана око не вади! Последният Овчаров е толкова навътре в играта, защото неговата партия от 17 години владее този най-апетитен отрасъл на икономиката ни и не са провели нито един открит търг нито една прозрачна приватизационна сделка в него. Покрай него са отгледали такава верна на партията олигархична групировка- новите крупни собственици на енергетиката, между които е и Овчаря. Но тъй като си сложиха предвидливо прокурор- свой номенклатурен кадър от луканковата олигархична мафиотска група, която владее всички постове в БСП , също и съдебната ни система гъмжи от стари и верни кадри, всичко около този процес ще бъде модифицирано, веществените доказателстваизчезн и Ваньо Топлото най-вероятно е да бъде оправдан и погален с перце. А народът просто не му остава нищо друго освен да изпие две студени води. как не сте разбрали че 17 години ни управляват едни и същи хора ,едни и същи бандити и крадци?!

Нищо нама да излезе от случая с Вальо топлото защото ги е страх. Сетих се за винпрома в Грозден. Някой да е чул как се ликвидира този винпром? Как се ликвидират хората,които са се опитали да попречат на ликвидацията? Страх....

А някой попита ли защо не си е платил данъците по тези сметки в чужбина ? и защо още не е оседен за неплатени данъци ....

БСП ДА ГО ИЗДИГНАТ ЗА КМЕТ ВЕДНАГА

пикло, нашата фирма продава неща които използва топлофикация и досега не имало един търг без подкупи, това си го говорим фирмите в бранша като се видим всеки път, купуват се кранове фитинги 10 пъти по-скъпи от най-евтините оферти, фирма Шибър ако ти говори нещо, ама като не си наясно защо се бъркаш с клишета, така се дои като за последно, и то от 1996 год когато аз имам опит, това може да се докаже веднага, като се види пдписа за покупка на кран за 5 хил лева, а в 3 фирми в софия същия кран е 500 лв, тъпа рая сте

Ако каже истинта- поже да го убият като нищо- като Луканов, Илия Павлов, или Кюлев. В престъпна държава живеем- когато във властта има ...

Вальо Топлото се държи непукистки, защото знае, че обвиненията срещу него не могат да бъдат доказани. Разследват го като селски магазинер - какви фактури е подписвал, има ли липси в складовете за резервни части, частите, които са изписани от складоветет вложени ли са в инсталациите и т.н. Адвокатът му, гн Марковски обясняваше снощи в едно телевизионно предаване, че за да има престъпление и то доказано, Вальо Топлото трябва да стане ортак със склададжията и да продават резервните части на черно, делейки се печалбата. Нерде валутни престъпления (обвиненията по това дело не са известни!), нерде селско-магазинерски истории за складови надчети (има много социалистически мухъл в тях, нали?)! Водещата, уж печена разследваща журналистка, дипломиран юрист при това, нито веднъж не попита адвокат Марковски и Вальо Топлото, защо тези сметки в австрийските банки са точно на негово име?! Управлявал капиталите на негови бизнес-партньори, които консултирал за високодоходни инвестиции! Какъв е този човек - Валентин Димитров? Висш (вече бивш) държавен служител или финансов консултант от международна величина, какви бизнес-партньори може да има той в битността си на държавен служител - Директор на Топлофикация - София?! Това е омерзително. Мислят ни за кръгли идиоти и дебили. Поне да гледат делото при закрити врати, а не да се гаврят с хората!

neznam dali nqkoga 6te ima spravedlivost v tazi skapana strana. i do koga 6te ni pravqt na idioti

Честен ли е човек, честен си остава и това си е! Дългия му стаж в българските външнотарговски организации по времето на социализма го гарантира! Нали от там се извършиха най-големите пранета на пари преди и след 10.11. та и досега!

Abe toia valio 6to ne go izkupiat v pan4arevo s edna kofa cement za krakata...kvo ni zanimavat s nego i har4at durjavni pari. Konfiskacia na imu6testvoto i tova na rodnini ot purva linia i to4ka :)

Добре-е-е, а защо никой не се сеща за онова прокурорче Джамбов, а? След като мота толкова време цяла България се оказа, че нищо не свършил: пълен некадърник!!! Балона гръмна!!!!!!!!!!!!!! А, за какво получава тлъста заплата за това време смъкната от гърба на данакоплатеца? Кой е виновен, че тоя смешник-прокурор-нек бил неподготвен? Защо не му отнемем дипломата и да му я заврем там ..... където трябва? Или играе по свирка, а пък ние сме будалите да го търпим?!? До кога с тази безотговорност в държавата на цар Гоце? До кога това правосъдие ще се гаври с народа? Докога ???????

Бреййййй то наглостта при тия е като изворче дето не пресъхва. Как не им свършиха идеите, коя от коя по нагла и оправдателна.Доходон инвестиции ??????? Ми то доходоносни са само там където нещата са нерегламентирани и неясни извършвани незаконно и безотчетно!!!!!! С две думи по престъпен начин!!!!!Откъде иначе печалба измерваща се в пъти, а не в проценти??????Излиза че ги е съветвал как да крадат безнаказано, затова не казва нито кой е съветвал нито кои са бизнес партньорите, нито кои са над него в пирамидата и затова делото е секретно ,ако случайно нещо не си е научил урока и се изпусне да не гръмне по медийте!!! Какво толкова му е секретното на един котел дето топли вода от мазут и нафта а? Питам и чакам отговор!!!!! Ако не го дадат верния отговор е само един !!!! Начина на прикриване , начина на надписване , начина на разпределение на краденото и хората по веригата ,а сетете се сега кои са те?

На топлото ще му се случи случка

Ето! Вальо вече е не престъпник, а жертва на тормоз.. Ебаси скапаната страна... Но кой очаквахте да го осъди? Съдружниците му, който назначават Съда и Прокуратурата ли?! Корупция и мръсотия, гадна страна..

Няма ли най-сетне да кажат името на горката австрийска банка. Познайте защо го крият.

...pravi ni na idioti!!!!...vsi4ki sa v kiupa-Toploto , OV4AROV i leketo Krasimir Georgiev ...!!!...ama ,kakto obiknoveno pri nas - izmuknaxa se!!!

Е как няма да е доволен от себе си? То не бяха джакузита, то не бяха мадами, то не беше шампанско за 2000 лв., то не бяха крупни суми по сметки в банки и т.н. и т.н. И сега целият оплют горкичкият, жив да го оплачеш, чист като сълза. Но ако на съда не може да дава отчет, то сигурно на други ще го дава, идиот.

По думите му в България съществува система, която може да смачка всеки човек, независимо на какъв пост се намира. А ако не си на пост?

щшушляк не шушляк.... ама си оправи играта някой да му е конфискувал парите???или нещо да са го притеснили около собствеността на майка му и прочие съдружие просто с него си оправиха доста парички. сега и да изситине и и да е топъл...топлината у дома ще изстине у тях .не

По думите му в България съществува система, която може да смачка всеки човек, независимо на какъв пост се намира. Да,и ние виждаме - от смачкани повече няма...

А, да не се е объркал нещо? Май на него са му го топнали в затвора:)))))

На това му се казва гьонсуратлък!!! Ама за всички и за този вальо и за съдии и управляващи. Никъде го няма по света това! Видите ли ама той е чист като момина сълза...брей брей безсрамници

ТАЯ МИШКА ЯВНО СИ ПОВЯРВА, ЧЕ Е ПО-ГОЛЯМ И ОСТАП БЕНДЕР.

Тоя шушляк Вальо Топлото, отдавна трябваше да е ИЗТИНАЛ.Много ми е чудно- какво го бавят?

аз си мислех че вече си излежава присъдата /ебати скапаната система /

В.топл. ДГД в затв. ДАНО!!! АМАН ОТ ТАКИВА ТАРИКАТИ, ДЕТО КРАДАТ И ПОСЛЕ СЕ ИЗМЪКВАТ КАТО ПРЪДНЯ ОТ ГАЩИ!!!

Горкият!?!

Колега ЕДНА и Любопитна, има една добра българска поговорка ГАРВАН ГАРВАНА ОКО НЕ ВАДИ! Та и с този процес на Ваньо Топлия Милионер -докато са същите управляващи на власт, процес няма да има, произхода на милионите няма да се види, той ще се хили, ние ще пием студени води!Поздрави!

До всички, които се опитват да мислят във форума. Валентин Димитров е офицер от службите. Непрекъснато е под контрол. И една стотинка не може да открадне за себе си. Цените за отопление на Топлофикация София бяха и са най-ниските в България, от всички други топлофикации работещи на газ. Как е възможно това ако се краде? Схватката е на високо ниво и е за национален суверинитет, а общественото мнение се манипулира изкусно от враговете на Българската държавност. Суверинитет без нацинална икономика и индустрия няма.

Абе разберете едно....той е поставена пешка...абсолютно никакъв е.Кукла на конци е...плюете грешен човек,защото ви замазват очите...

Целият този фарс, дирижиран отвън, цели да фалира Тплофикация и да се убедят наивните овчици, че трябва да се приватизира (подари) Топлофикация на чужденци. Това е последния монопол след Софийска вода, ЕРП, БТК, боклука и т.н. А вие, които овчедушно се вързвате на тази елементарна кампания, след това ще се чудите: Ма защо сега, уж няма Вальо Топлото, а сметките по-големи, а огромните печалби ще излизат навън.

ЩОМ става въпрос за мноооого пари,процесът ще бъде фарс! Иначе пада правителството! Което ще е добре дошло за България! Валентин е обработен да лъже и никой да не търси доказателства,защото няма да е необходимо! Не го винете,не е сам,мноооого са навързани! И не се хабете тук! Така е било и така ще бъде!