Министърът обяви цените на основните храни

Всяка седмица Министерството на икономиката и енергетиката ще дава информация за 15 вида хранителни продукти, като тя ще включва минимална, максимална и средна цена.

Обратно в новината

Коментари - Министърът обяви цените на основните храни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нямат срам тези политици,как може ,имам 4увството ,4е дори се гордеят с тези цени,аз живея в испания,и тук се вдигнаха малко цените,но не е така както в бг,напражо ме хва6та страх,август месец си бях в бг и ....незнам как да го кажа но 8000лева не мим стигнаха,и то пове4ето з ахрана,заредих хладилници,фризери с храна на дядо и баба,за да сам спокойна ,но се питам,какво 6те правят онези баби и дядовци който нямат жнуци в 4ужбина.....питам се....и отговоррр нямам.

Говорит София. Передаем сведения об ценъй продуктов:))))))))))

Много от хората притежават апартаменти. Натам се сещай само ;)

законът не им позволява да съобщят фирмите на некоректните търговци Точно такива закони са нужни.

Ама Нело, поразрови се тук там, прочети и тогава пиши глупости кой какво коментира и не коментира, ма нали сме си прости и ограничени, и неграмотни, манипулациите са ни достатъчни, от вярна информация нямаме нужда в скапаната българия. Това че ти не четеш, не значи, че липсват коментари, анализи с посочени точно причините за ситуацията. И нали сте глухи и слепи, и бетонирани не се чудете защо става така в тази путкинова/ДС-КГБ/ т.н. държава и за тръбата ще се чудите,ама вече за всичко е много, много късно.

От този дебат се вижда на какво ниво сме и че всичко което ни се случва си го заслужаваме!

Би ме било срам да съобщавам тези цени на хора със 100 лв пенсия, защото те плащат идиотски цени за ток, за вода, за телефон и за храна и лекарства не им остава нищо! Като не може Правителството да направи нищо и против спекулата и против продажбата на зърно зад граница, да отстъпи на друго правителство, което ще може! Резил! Когато Овчаров беше министър, поне не казваше, че спекулата не е грях! Тя е грях, който трябва да се изкупи или от бедните, или от спекулантите, или от управляващите. Ако чакаме на дядо Господ-ще е късно и бавно!

Не са виновни нито червени нито зелени, проблема е в нас. Вижте народа, как спи и никой не прави нищо, като овце сме. Всеки си затваря металната врата, пък иначе, какво става него не го интересува, всеки гледа да изклати /с извинения/ другия и това е. Робско племе сме си били и такова ще си останем за съжаление!!!

до кога ще си мрънкате с коментари???? защо никой не се дигна на протест?едни тъпи гърци и румънци живеят по-добре от нас!да се вдигне целия заспал и мрънкащ народ и да им покажем,че не сме овце!!! плащайте парното,а после мрънкате?!докато си мрънкаме те си ни ебат,както и където си искат!ПОМИСЛИ И СЕ ВДИГНИ ЗАСПАЛ НАРОДЕ!!!!

Има ли опозиция в държавата?

Стига с тези бабички и дядовци,които са гласували за комунистите.Преди 18 години пак бабички и дядовци гласуваха за БСП- след 10 години ако пак се избере комунисти да ни управляват - пак бабички и дядовци ще са ги избрали.Не мислите ли че много столетници ще се извъдят в България.Аз пък мисля че сега на тази възраст са онези,които избраха демокрацията и излизаха на митинги по площадите.Така че,не пишете глупости. Колкото до цените - пълна олигофрения. Аз купувам и на по-евтини цени кашкавала например - но след като се изнасят такива цени,защо и търговците да не си ги направят същите - демек да ги завишат.Да не говорим,че се утвърждават вече завишените цени.Което и правителство да дойде на власт - няма оправия - докато народа не скочи и да грабне сопите.

abe tia oligofreni li sa ili kakvo? te dopusnaha taia inflacia, sega kontrol, e oligofrenska rabota, njakoi za 2 meseca taka se nagu6iha 4e njama na kade pove4e, mrasni kradci

Пишете си, каквото искате, но аз одобрявам действията на мин. Димитров. Грижи се човека за нас и това си е. Може да го наричате овехтял соцдургар, но важното е, че е дургар. И най-вече одобрявам мъдрите му визии за българския пазар. Проявете поне малко милост към нещастното ни соцправителство - не виждате ли как е заклещено кучешката от турците. Може това да е новият стадий в развитието на социализма туркосоца, но нека оставим на др. Андрей Райчев да ни обясни как стоят точно нещата. Поради това, дургари, трябва да помогнем на любимото ни соцправителство и през зимата да щурмуваме парламента, за да го отклещим. Защото братското заклещване, дургари, не е братска прегръдка.

ДЕЛА,ДЕЛА И ПАК ДЕЛА/казваше ТОШО правешки/, а сега кого да избера.Всички вкупом съгрешиха и излишни станаха.НАРОДЕ????

За бога братя не купувайте, беше казал един политик. След като министъра обявява такива цени, защо не проверят калкулациите на крайните цени. На Българина му остава само да си купува храната и предлагам да спре да плаща данъци на тази държава, да плаща тока, водата и т.н. и ще има само за храна, и пак няма да стигат парите, защото в едно семейство не работят всичките членове. Все има по-някой безработен, а и дори да работят заплатите са толкова мизерни спрямо сметките, които трябва да се плащат, че все едно са безработни. Просто решението е да се съкратят административни длъжности, които са излишни и само консумират пари от държавния бюджет без да създават материални блага. Има компютри, а в България какво стана слагат компютри за да назначават още и така админситративния апарат нараства пропорционално на компютрите, а не вършат реално никаква работа. И като гласуват и 10 % плосък данък ще донапълнят и без това изпразнената държавна хазна. За миналата година вносът в България е с по-голям дял в съотношение с износа и производство на стоки в България. Като се има в предвид, че в България няма реално работеща икономика, произвежда се малко има ръст в търговския сектор и сектора на услугите. Ниските заплати обуславя ниска покупателна способност на българина, оттам е много ясно за всеки грамотен българин, че страда производството и така България се е устремила към голяма икономическа криза. От тази криза печелят банките, защото в България има висок ръст на потребителските кредити спрямо западна Европа. И в крайна сметка банките се възползват от тази ситуация и целокупния български народ живее на кредит на практика за да оцелява. Разберете, че всичко се прави умишлено с цел унищожаване на България и българите. България в момента е една колониална държва и не мога да я причисля дори към така наречения трети свят, както винаги ние не се вписваме никъде. Великите сили са решили да изчезнем, ако погледнем в историята назад ще се убедим в това. Ние сме трън в историята на света, защото сме древен народ.

Оставете ги на мира! Не ги бутайте от власт, както преди 10 години! Колкото по-дълго стоят сега, толкова по-дълго няма да ги има после! Да, ние всички ще плащаме за това, но сега цената ще е винаги по-малка от тази след 10 години отново да се върнат като се напарвят на умряла лисица и отново да прецакат всичко направено...

Видяла Жабата...Швеция Дания Норвегия... Хайде холан! Айшето ако беше Шведка... Дядка, Дядкааа... Кравата трябва да стане свещено животно като в Индия. И баба Митковица да е жива и здрава като Текезарска Крава!!!

Изродиии съсипахте психиката на хоратаааааа! Мраза българското правителство мраза и държавните организациии всичките сте едни подкупници нечовеци егоисти ненормални. Няма да седа в тая страна на края на света ще избягам далече от вас гадове, карате ме да си мраза собствената страна която унищожавате с лека ръка

отново промиване на мозъци ако са останали такива случайно след 17 год. преходи.

Не знам каква точно е целта, но народа с настъпването на зимата така ще озверее от глад и липса на пари за сметки, че ако тази зима не разпънат министъра и правителството - не знам коя ще е! И сега ми е чудно как така в някои градове ОТНОВО ще подкрепят кметова на тази коалиция, еле па на БСП! Този премиер е неопитен отвсякъде, а партията му не трябва да пробива вече на избори, особено щом се коалира с тези от ДПС. Ама дъртушите ни вкарват отново и отново правителства на BSP даже в комбинация с турци, а нека сега си платят сметките!

Няшите деца и внуци ще в ъ з р о д я т Царство България, кожето през 1939 година е било на 4/да-четвърто/ място в Европа, а такива като ттеб ибрикчии на московскж-китайс мафия от злощастния 9.9.44 та и до ден днешен-63 години грабят и построиха на реаленсоциализъм. а реален комунизъм НО с а м о за себе си и и семействата си. А нна такива като теб запушваха устите и промиваха мозъците със соеви кебапчета и уродливи недозрели текезесарски дини Е Плюскай кебапчета и дини да стотинки и гледай Китай, но нашите деца и внуци не гледат уродливите азиатски империи а нормални държави като Швеция Дания Норвегия /малки като нашата/ а виж и Словения, в която се справиха с ПРЕСТЪПНАТА РУСОФИЛСКА КОМСОЦМАФИЯ! А и Румъния вече ни изпревари а т и 4сАНТИМЕНТО -ПРОДЪЛЖАВАЙ ДА ПЛЮСКАШ И ТРОВИШ МОЗЪЦИТЕ НА НЕЗНАЕЩИТЕ И ЛЕКОВЕРНИТЕ Но дори и пенсионерите-честни комунисти идеалисти вече прогледнаха и проумяха ВЕЛИКАТА ИЗМАМА!

Забелязвам,че даже на соц.келеменцето,коет се зове студент взе да му спада телешкия възторг от премъдрото управление на чичко му Гоце и батко му серГей.Така е моето момче,магазини за пенсионери и заблудени симпатизанти няма,ще плащаш като всички.Да видите колко е загрижено социалното ви правителство за вас.А министъра,да си взема вестника с таблиците на цените и да си бърше г...а с него,както е правил в родното си село.За останалите какво да кажа-щом не сме на улицата на масов протест ,значи сме съгласни на всичко,което правят с нас.

ПРОВОКАТОР- стига си лял крокодилски сълзи по Татовият социализъм Дигай си чукалата и заминавай за Китай.А нашите деца и внуци след като изхвърлят на бунището теб и тебподобните строители на зрялия социализЪм

купих си доматен сок от БББ 100% .ПО РАЗРЕДЕНО НЕЩО НЕ СЪМ ВИЖДАЛ. 1.80 ЛВ. ЗА литър. ЕБАХ ТИ И НАФТАТА

ЕЕе стига де да не сме в комунизма. Какви са тези глупости. Долу БСП комунисти такива!!!

Е на тва комунистите (другаря СТАНИШЕВ) миналия месец му се клеха че е ДЕФЛАЦИЯ. Ма не са си чели учебниците.Тва си е инфлация и е в стил ЖАН ВИДЕНОВ.Те толкова си могат по природа ама бабите и дядовците ни като ги избраха ние бяхме в барчето.......

Евала, чичко паричко много си прав. Критичния минимум на олигофрените е сериозно завишен, особено с последния Петър Димитров, щото на него чежденците са му виновни за вдигането на цените. Наистина следва БУУММММММММММММ! Казвам ти ,като видя Пешо да приказва или ония пикаещия във фонтаните, се превивам от смях. Големи смешници са.

Каква е тази правителствена спекулация? В нашия квартал цените на хляба,сиренето,олиот и на пилешкото месо са под цитираните минимални цени в статията. Правит все повече и повече изпада в неосведоменост и дезориентираност.

да се направи малка агенциика по цените. Планиране контролиране и т н. Там могат да се назначат поне 100 тина членове и симпатизанти. ОФ на тройната коалиция победи окончателно и безвъзвратно.Време е БКП да излезне от нелегалност

на тия комунисти тъпотията край няма

Вчера си купих 800гр. краве сирене от Пикадили за 11лв в София Сити Център. Не пазарувайте от там.

Споко Цоко! Той съпуня не е в потребителската кошница, затуй не му следят цените... Ама като се вдигнат още малко и него ще го сложат... и подстригването и кучешката храна... Сега си трай, че да не чуят...

Брутният външен дълг на България към края на юни достигна 21.18 млрд. евро, показват данните на Българската народна банка. Това показва, че дългът е нараснал с 1.5 млрд. евро, или 7.7% за първите шест месеца на годината, а делът му в брутния вътрешен продукт стигна 79.2%.

КАК ТАКА СОЦИАЛИЗЪМ???? Соци имаме когато: 1 хляб е 25ст 1 мляко е 21ст. 1 кюфте е 15ст. 1 диня е 5ст. Медицинското обслужване е безплатно, образова е безплатно, имаме 100% трудова заетост и така 45 години... Много лошо... Мъка, мъка...тегло... Сег сме свободни, ама НЕМА КАКВО ДА РУЧАМЕ! НАЛИ ЗА ТОВА СКАЧАХМЕ ПО ПЛОЩАДИТЕ? Наиграхме ли се? Не Станишев и Костов, ами и дядо господ да слезе, не мож построи капитализъм в България!!! С трици маймуни... Сега какво чакаме? Да излезем от ЕС ли, що? Тази система не действа. В такива времена мъдрите хора се учат от историята. ЕЛА ЗЛО, ДА НЕ ИДВА ПО- ЗЛО!!! ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО Е!!! ТРЯБВА ДА СЕ ОСВОБОДИМ ОТ ПСЕВДО СОЦИАЛИСТИТЕ И ДА СИ ИЗБЕРЕМ ИСТИНСКИ СОЦИАЛИСТИ: 1 хляб да е 25ст 1 мляко да е 21ст. 1 кюфте да е 15ст. 1 диня да е 5ст. Медицинското обслужване да е безплатно, образова да е безплатно, да имаме 100% трудова заетост И СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО КАТО КИТАЙ

За какво са ни тези цени, като те са вече повишените - мин. сирене 5 и не знам си колко ? Това правителство значи узаконява незаконните повишения, ДА СИ ХОДИ !

Още малко, почакайте още малко и тогава благата ще потекат като пълноводна река. Който не вярва да прочете Ленин и веднага ще му олекне. Който вярва, да гласува за БСП и окончателно ще му олекне.

НА БСП ГЛУПОСТИТЕ НЯМАТ КРАЙ -НА ТОВА МУ КАЗВАМ КОМУНИСТИЧЕСКА ПАЗАРНА ИКОНОМИКА

hybavo za tsenite niama da ezle da ce dade iinformatsia iza za zaplatite

Интересно как ми намериха средната цена,а не ме попитаха ,какъв съм.Телешки ли, свински ли , пилешки ли или съм просто ЛЕК.

Червените боклуци пак сътвориха един куп глупости, народа да пее или да се смее. Нямам думи ... цените хварчат , но никой не му пукааа.

Добре де, за какво ми ги казват тия цени всъщност? Дейност ли отчитат, какво? Ние, обикновените електорални единици, да не би да не ги виждаме? Съвсем на идиоти ни направиха!

Революция трябва, не мислите ли?

Нали идват избори и нашите мутри и бизнесмени, трябва да си внесът лептата в партийните каси на триглавата змия, трябва да заделят нещо и за себе си. Не забравяйте, че много от тези бизнесмени се борят по места за кметове и за общински съветници, та да могат след това да си крадат наволя. Така, че много внимателно гледайте за кого гласувате!!!

Докога ще гледаме и обсъждаме какво става в България? Управниците сами няма да се махнат, нито ще започнат да действат в защита на народа. Що не се вдигнем всички на бунт и да ги изгоним. Само че май е по- удобно да ги плюем по форумите. Полза няма никаква от всичките ни писаници.

Ми бройката на олигофрените в това правителство надхвърли критичния минимум. Следва БУУУУУУУММММММММм

Какво пожелание на цените бе? Кило кашкавал вече е 10,00 лв. А някой да се сеща да увеличава заплатите? Защо мълчим като говеда???

Значи министър Димитров препоръчва потребителите да си подпалят подметките и да хукнат из родните си селища, а още по-добре - да пребродят родината, за да търсят най-евтините магазини! Ей! Този министър да не би да ни взема за маратонци или иска да поувеличи оборота на обувните магазини за сметка на оборота на хранителните. Може замисълът му да е по-пъклен и да очаква и ние като онзи вестител, който пробягал маратонското разстояние и накрая издъхнал, също да гушнем букета, дотътряйки се със сетни сили до заветното евтино сирене, пиле или самун хляб?! Така ли ще направим, заспал народе?

Много Ви благодаря г-н министър! Сега, като купувам месо по10 лв/кг, но знам, че някъде например в Горно Уйно, то е по 6.35 лв/кг ми става леко,леко... Пак ще гласувам за вас! С БКП ДО КРАЯ НА СВЕТА! И да не забравяме, че за всичко е виновен злодея Костов...