ЦСКА и въпросът #Кой

Същият онзи сблъсък, довел навремето до оставката на Борисов и до фалита на КТБ, днес прерасна във футболна война и масов протест.

Обратно в новината

Коментари - ЦСКА и въпросът #Кой | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде чорби в "Я"група! Плате си клйопачката или улмрете, като БКП,която вИ създаде!

ВИНОВНИК ЗА ПРОВАЛА НА ЦСКА Е БОЧКО,ГНИЛИТЕ ЯБЪЛКИ-СЪДА И ПРОКУРАТУРАТА,ЧЕ ЛУПИ-ВЪЛКА И ДРУГИ МУТРИ СА ОЩЕ НА СВОБОДА!!! НО,ЩЕ ДОЙДЕ И ТОЗИ НА ОСТАВКИ!?!?

Не харесвам нито ЦСКА, нито Левски!! Ама на Домуса държавата му наля едни 5 милиона, а Берое на чия издръжка е, а ?! Аршинът е различен, аршинът!'!''

И"В"група е химера!!!Благодарим ти Саше,ти прероден рицарю кръстоносец,че наби шутове на мръсната рязана свиня в джамията!Бог да те поживи Саше и ако не дай си Боже се наложи пак да ги спасяваш,се молим за теб!!!

Томов?! Този човек, където се появи, трева не никне. Спомнете си Кремиковци!

Забрави Бат бойко аферата с Мишо-бирата и сега започна стриктно да спазва законите!!!Той и дебелата свиня са в основата на затриването на ЦСКА, НО ИДЕ ВИДОВ ДЕН И ЩЕ СИ ПЛАТЯТ!!!

Няма я вече БКП и Добри Джуров да наливат пари и футболисти в ЦСКА, и отрочето им закономерно фалира..... Бьлгария е демократична страна с пазарна икономика и частни дружества като ЦСКА не се спасяват от нея!!! Червените отдавна твьрдят, че имат милиони фенове, ами всеки да извади по 10 лева и ще платят дьлговете!!!

Перукан Ви видя сметката!Протестирайте пред него!

"Абе" знаем и изпълнителите и поръчителите. Законът над всички, наближава деня в който ще го проумеят и подуенските "знаячи".

А вие защо не го проумяхте, когато ние ви отстранихме?

не очаквах,че и тук е пълно със синя мърша,но да ви кажа,че следващият протест може и да не е мирен,а като изхвърлим Тиквата от властта идва и вашият ред.

Бела маса приготвихте ли си, или да викаме хората с бели престилки?

Всички знаят КОЙ загроби ЦСКА и открадна парите. Това са Ал. Томов и Ст. Младенов. Преди това бяха пернишките им владетели. Да не би някой друг да е имал право да подписва за парите в ЦСКА? В тази връзка на мисли знайте, че Гр. Ганчев ще ги довърши. Защото е същата мутра като предишните им собственици. И после пак ще ходят по площадите да питат кой...

Ма тези още ли си мислят че ЦСКА ще го бъде...То всичко отече, няма клуб няма история...

Платини,Делев,Стоянов,с триото от Сливен,колко платихте бе клептомани!Ревахте ли,като ги фалирахте?!Хайде ревете!

Защо не ревахте,когато откраднахте без да платите по договори футболистите на Сливен,Пирин,Черноморец,Ботев,бе свине?Клубовете им фалираха заради вас,мамка ви крадлива!А сега ревете и за тях!!!

И кой ги открадна запалянковците на ЦСКА?

Не разбира се,но тогава злорадствахте!Оооо,как злорадствахте,като откраднахте и Анисе,сега се сетих.

"Кой" се самоопредели още при първия си мандат. Който не помни, архивите са живи. Дебилите от обкръжението на БМБ в едно със фесовете от Разград ликвидират един клуб и друг остава "най-велик" в новата ни история. Защо се дадоха на пилищара от Разград 5 милиона лева? Има и други въпроси, но е безпредметно. Един народ, избрал да бъде управляван от човек с една прочетена книга, не може да се самоопределя за народ.

На чорайбетата все някой друг им е виновен, самите те - никога! Е, и сега като грухтите във В групата, по-малко ли миришете - НЕ! Само се опитвате да правите вонята си обществено достояние! Що не воняхте на Лупи и Боклукчиите от Титан навремето бе, ами сега се сетихте - да не би Позитано да ви е вербувал - избори идат нещо едно-друго! Или сте тролове на мутрето от Ловеч?

А Как ? Как всички могат да си плащат , как едни за 200000лв бяха пратени в В група , адруги с над 33 млн . искат да прескочат законите . Ако бяхме нормална държава отдавна ЦЦкъ щяха да са закрити . Или да започват с нов а история на чисто .

Кой,кой,кой даде лиценз за първенството на цска през 2008???

Добре де,защо тогава държавата не осъди този,който обра отбора и кремиковци,да върне парите и не само той.У нас крадците не ги съдят.Те си плащат и са на свобода.

Ами така де. Ние сме велики, умни и "честни". Даже По,По и Най. Затова всички трябва да ни плащат и никакви данъци. Да плащат и пенсионерите и учениците и циганите и турците, даже и феновете на другите отбори - без изключение! Ние сме като слънцето и въздуха, без нас няма живот!

Нещата са прости. 1.Футболнит клубове са частни дружества. Държавата не може да се меси в управлението на частни фирми по никакъв повод. 2.Държавата не може да подпомага директно финансово частни фирми. Държавата в лицето на НАП направи предостатъчно компромиси с вас от 2008-ма досега. Имаше компромиси и с базите, ако сте забравили. Дори и сега, като аматьори, пак ползвате държавните бази. 3.По всички правила на УЕФА и ФИФА, държавата няма право да се меси във футбола, иначе следват жестоки санкции, дори може да се стигне до изваждане на клубните и националния отбор от всички турнири. 4.Не държавата назначи Лупи, Гърнетата, Стойчо и прочее мошеници в ЦСКА. И държавата не можеше да се намеси в ЦСКА именно заради точки 1, 2 и 3. Това е положението. Направи ли се изключение с вас, всички ще го последват този прецедент. И, да питам, Глазгоу Рейнджърс да не би да са по-малко велики от вас? Тях безмилостно ги изхвърлиха при аматьорите в Шотландия именно заради дългове.

Абе, олигофрен ако имаше малко мозък и беше прочел внимателно статията и повечето коментари по-долу щеше да разбереш, че всичко е точно обратното на написаното от теб.

Дааааа...много интересно ще стане след известно време.Какво стана до сега.ЦСКА бе отстранен(нямаше да бъде наказан толкова жестоко,но сами си го заслужиха след просташкото решение и на ръководството и на феновете да загубят нарочно един мач , за да не се класира Левски в шестицата)Левски и Лудогорец се уговориха Лудогорец-шампион,а за Левски купата.И вече потриваха ръце за големите пари,след като влязат в групите на УЕФА.Сметките излязоха криви и то поради некадърност и на двете страни.Всички знаем как се ос--ха едните и как другите.Това вече е минало и не е интересно.Интересното тепърва предстои.В Левски,който също е задлъжнял до гуша,изведнъж "заваляха" пари от тук и от там?Ясно е , че целта ще бъде да се повтори това,което Лудогорец направи.Влизане в Шампионска Лига и ...спечелване на няколко милиончета,но...на един стол двама не сядат!И като помисля малко логически,едва ли "бизнесмена" от Разград ще може да се пребори с алчните , мощни нови ("незнайни" познати на всички) собственици на Левски.Затова очаквам и да стане интересно.На Лудогорец ще му подхвърлят динена кора както и на ЦСКА.Ще бъде измислено кога,как и какво точно...Ще почакаме...ще видим и ще се посмеем.

В дира сте си чорбари,но когато се кефихте на 5-те ви поредни победи над Левски(5,не 6,не е трудно да се брои до 10),те бяха постигнати с неспортменско предимство от неплащането на десетки милиони.А сега рев и сополи.

Сидеров и Национална съпротива са решение и отговор на всички въпроси.Човека ясно и просто показа че държавата се управлява от мафия в лицето на Бойко Борисов.Трябва да са ясни исканията от тук нататък и начина на изпълнение. 1.Оставка на Бойко. 2.Оставка на Президента - карикатура. 3.Доброволни дружини и отряди за проблема с арабските пришълци и циганските набези. 4.Забрана на всички НПО- та За да отговарят пред народа трябва изненадваща и взезапна политическа промяна.т.е. с подкрепата на ПП Атака - последната крепост на България.

На вас последната крепост ви остана лудницата в Карлуково.

Ти какво, калцоне за вечеря ли не ти дадоха, или кокалът се изплъзва от устата на Перхидроления пудел? Или Магдето Ташева е станала с четирибуквието си нагоре?

На Челси в Англия, ако му се спре финансирането и натрупа дългове, пред английската кралица ли ще правят протести привържениците му? Само питам, за да се види колко малоумници има за привърженици този отбор.

За Челси и Манчестър Сити положението е друго, те се издържат от руски и арабски олигарси, които експлоатират природните богатства на страните си и с тези лесни пари правят футбол... Но отбори като Барселона и Реал Мадрид имат огромни дългове - доколкото знам по над половин милиард евро - и бюджетите им продължават да са с дефицит. Те имат огромни постъпления, но поради нереално високите и непочиващи на здрава икономическа логика заплати във футбола ежегодно харчат повече, отколкото изкарват. Но не вярвам някой да допусне тези два отбора да фалират...

Обаче те си ОБСЛУЖВАТ редовно дълговете!!!Все забравяте,това,което не ви изнася!!!

' Пеевски медии: Борисов, Доган и Пеевски са разследвани за пране на пари в Лихтенщайн! '

Само да попитам, държавата ли натрупа дълговете, та сега се протестира срещу нея?

Питай, може и да научиш нещо!

Не държавата умишлено си затваряше очите зада унищожи Цска,

Ако си беше искала парите - пак щеше да "унищожава" ЦСКА. За вас няма друг вариант, освен да ви нариват в копанката от държавния бюджет. Всичко друго е "унищожение'.

КОЙ не е въпрос а отговор! При това неточен! Правелният въпрос е в множествено число - КОИ? И тук лъсва цялата сила на ЗАДКУЛИСИЕТО. Защото, ако се замислим КОИ притежават властта и парите да купят Левски, да сринат ЦСКА , да наложат пълно мълчание в медиите и да осигурят тотално бездействие на институциите, то въпросът КОИ придобива конкретните очертания на две емблиматични фигури БОЙКО БОРИСОВ и ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ! Честито на печалившите, а както казва Ботев- а ние, ние сме идиоти!!!

1.пише се:"емблЕматични" 2.Защо направо не кажем че ислямска държава е виновна за случая с цска,а?! Ибрахте си лоши управляващи,натаковаха ви и ви изплюха и после Бате Бойко бил лошия ,щото не искал да плати сметката ви...айде,де...

От това Пеевски да ти е собственик по-голямо наказание няма за рогачите.

Добра статия, ясно е, че ударите срещу ЦСКА от високо ниво са отдавна целенасочени и не са случайни.

МАФИЯ! Змийско кълбо, "Гордиев възел". Обединени сили на НЕВЕЖЕСТВОТО.