”Народ, потънал в отчаяние”

Последните палестински нападения срещу израелци не са организирана акция. Те са израз на отчаяние, казва политоложката Зилке Темпел в интервю за ДВ.

Обратно в новината

Коментари - ”Народ, потънал в отчаяние” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

интересна е позицията на организациите, които пратиха "бежанци" в европа. оказва се, че "бежанците" в израел са лоши, а "бежанците", с които бе залята европа за отмъщение за да "види какви са тея", щом ги поддържа за автономия. еврейското лоби в ек/еп/меркел/оланд служат на паневропейски интереси, които целят съсипването на европа, чрез "генетично подобряване на матрияла" без да си задава въпроса, дали и талмудистите/ционисти не се нуждаят от малко освежаване на собствения си закърнял матриял, който се множи само между роднини, което води до трайни увреждания, които обясняват днешната обстановка в света, след като те са на власт мерудия и на всеки километър...

Тази политиложка ще има възможността лично да оцени в родната си Германия що за животни са тези, които защитава. Тя явно няма обаче мозък и за 5 стотинки. Някакви примати изстрелват ракети срещу една от най-високотехнологичните нации и очакват в замяна да им върнат баклава и шербет. И са искрено учудени, че им отговарят с ракети и снаряди. Направо неистово учудени. От малки възпитават децата си, че християните и евреите са прасета и маймуни и че не могат да са им приятели. Възпитават ги в джамиите, че джихадът е техния път от 4-5 годишни. И после каква изненада - децата им лумпени и ги застрелват при опит да нападат хора на улицата в Израел.. Т.нар. "палестинци" получават огромни пари от какви ли не ислямски фондации, а също така и от ЕС, за да си строят хареми и да купуват оръжите. Ако те наистина искаха да имат държава, те щяха да почнат да градят нейната инфраструктура. Но такова нещо няма. Само простащина и терор. Това знаят. Едно време им съчувствах. Ах, как им съчувствах... Докато не отидох да работя за 2 години в Израел и да ги разбера що за изроди са. А на ЕС тепърва му предостои да разбира какви са... приятно разбиране.

интересно каква лицемерна политика водят някои нпо-та, оонета, платени от евреи. отмъщават на всички, които не искат да са съгласни с мръсотиите, които вършат по света за 30 сребърника.... отмъщението им е в кръвта, те за това се разбират и с джихадистите така добре. а после се имат за "богоизбрани". от кой Бог, този, чиито син продадоха за сребърници, убиха брата си от завист и реват пред стена, която построиха за света.

Да си загубя времето да прочета "интервюто", в което нищо не се казва!

на баламатума- нашите родни "палестинци" бият полицаи, убиват баби и дядовци по селата, имат право да лъжат и раждат много деца, нищо че не могат да се грижат за тях - въпроса е държавата да плаща помощи и детски - що да ряботят като балами за 400 лв заплата? Я спрете помощите и детските на необразованите и родитеил под 18 години да видите каква "интифада" ще си имаме и тук. Пояснение - "родни палестинци" са същите такива, с название сходно с широко разпространена трибукевна спиртна напитка.

Отчаяние ? От отчаяние човек убива само себе си, а случаят не е такъв.

Това ли ни чака?

Потънали са от отчаяние да вършат зулуми и страдания. Там, където са палестинци и араби в Израел е мръсотия, мързел и наглост. Имаме си ги такива мургавелки у нас, които ги носим на гърба си и ни тормозят.

Много е интересна ситуацията от двете страни на границата - от едната страна е градина, от другата пустиня.

Израел е Божият избран народ, а не Палестина !

Ей тва е! Ей тва са глупостите и приказките които предизвикват всички проблеми на евреите! И после реват! Хак да им е! Написали си митология и започнали сами да си вярват на глупостите - а това най опасното, сам да си вярваш на лъжите! Все едно Гърците да бяха превърнали тяхната митология в религия 4 хиляди години и до ден днешен да си мислят че Зевс живее на планината :)

От какво са потънали от отчаяние ? От това че евреите им създават условия за живот, работа, образование, здравеопазване а в заградените територии им заплащат тока и водата. А те искали да вилнеят и да нападат обикновените хора. Дойчовците от ДВ са мноооого малки за този коментар и анализ. И да не се бутат на коня в краката. Обещал им ..... ? И на мен татко ще ми купи колело, ама....... !

В Библията от Битие 16 глава 12 стих четем следното:"Той ще бъде човек /Исмаил / като диво магаре; ръката му ще бъде против всекиго и ръката на всекиго - против него; и той ще живее пред лицето на всичките си братя." Господ обеща да умножи потомството на Авраам от жена му Сара, като звездите т.е. потомството на Исак.

Там всичко е заради пустата религия,палестинците са фанатици,облъчени от религията и затова,каквото и да направиш за тях,то те ще продължават с бунтовете си! В момента тази ескалация на насилие се прави за да им обърне внимание светът,защото покрай Сирия за тях се забрави! Палестинците таят надежди,че Иран и Русия ще им помогнат в борбата с Израел,които считат за нашественици,но това,ако се случи,ще е краят на човешкото общество! Нещата в този конфликт трябва да се решат единствено със дипломация,за нищо на света чрез военна намеса!!!! Лошото е,че това ще е много трудно,защото на малоумните палестинци и мюсюлманите от Арабския свят много трудно може да им се внуши,че Израел трябва да остане там,където е сега! Но военен конфликт с Израел никога не трябва да се позволява!!!!!

Едностранчив коментар. Израел е една добре подредена и толерантна държава, като е дала права и свободи на всички народности, които живеят в нея. Какво значи земята е на палестинците защото някой им е обещал ? По тази логика земята на Българите е турска защото 500 год. турците са били завоеватели тук или византийска защото по-рано България е била 200 год. под византийско робство. На палестинците са им предоставени условия и правила и ако ги нарушават ще ги смачкат. да се държат нормално, да работят и да спазват правилата. С Израел шега не бива.

Novae

земите, където сега се намира Израел са по начало земи на пелестинците.Те са им обещани от господ и по-специално на Агар и на нейния син Исмаил, чиито наследниц.и Господ обещал да умножи повече от звездите.Палестинците са прогонени от евреите, когато тръгват към земите на дедите си;мнозина от тях се заселват в Европа, днешните цигани.Компромис там сега не може да се постигне, поради което е потребно съвсем друго решение.А то е, всеки по земите на дедите си.Тъй като евреите са наследници на една пленена славянска армия, следва да си дойдат тук в земите на дедите, но така, както са тръгнали на война оттук-ВЪОРЪЖЕНИ.А мургавите- обратно към нова Палестина и нов Йерусалим.И да започват да бачкат, а не да чакат на социални помощи.

Тоз човек направо пренаписа световна та история.

Болни хора! И ти, и едните и другите! Фанатици...до един!

За мургавите ОК, ама за пръв път чувам, че еврейте са славяни.