Строят молитвен дом за 1 млн. в ”Столипиново”

Организация с нестопанска цел с името „Мюсюлманско сунитско ханефитско изповедание" ще строи социален молитвен дом в ромския квартал „Столипиново" в Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - Строят молитвен дом за 1 млн. в ”Столипиново” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По крадливо и продажно копеле от тотев, не знам дали има в Пловдив. А по-двулични управленци от ГЕРБ съм сигурен, че няма!!!!!!!!!!

Как лека-полека циганите станаха сунити... Защо не им построят и джамия и църква в този молитвен дом? Произхода на циганите е Индия, направете им храм на Буда, защо на Мохамед?

Циганите са от п-в Индустан. Малка част там държи и Пакистан, а те са мюсулмани. Проблема на тази и другите джамии е че циганите никога не са били мюсулмани или христяни и никога няма да бъдат. Те си имат свои вярвания и се правят на протестанти, мюсулмани или други, ако им платят добре.

Браво Ваньо, браво Тотев!

Да вземат да си оправят заглавието. Тия искат да строят Джамия. Да си ходят в Саудитска Арабия тия гадове. Явно искат да ЛЪЖАТ Циганите в Столипиново ти Мюсюлманкси Терористи. Никакви Джамии. Мюсюлманите ЗАПАЛИХА Църквата в Сопот, в България. Трябва да разрушат всички джамии.

Въобще не вярвам на обещанията в статията.Това си е чисто узаконяване на радикалният ислям в България.Ромите за пари са готови на всичко.Днес казват едно, но утре някой арабин им поклати фес-а и те веднага ще продадат роднините си на него.

Не са лакоми за пари само ромите, я виж кой и как е издал разрешителните, и как сега се крият като мишки при този въпрос..............изведнъж от социален дом се превръща в джамия, въобще има ли власт в Пловдив или играе на този, който плаща ?????

На улица БАТАК,ега ти гаврата-"и господ от горе през гъстия дим гледаше на всичко тих,невъзмутим"!!!!!!!!!!!!!!

Путин въведе американският закон за обявяване доходите на НПО...действащ в САЩ от 30 те години на 20 ти век. Коя е партията в България, която е този закон за обявяване произходът на финансирането на НПО, още повече руският закон забраняващ оффшорните фирми.

Дааааа.... А едно време всички цигани бяха християни!!! Огромна вина има българската църква!

4г. Пловдив е управляван от ГЕРБ в коалиция с ДПС, вдигнаха ни данъците и ги направиха най-високите в България ,но циганите не плащат ,никой не ги закача,превръщаме се в цигански град,по главната има повече цигани от българи,заплатите са едни от най-ниските хората масово се изнасят от Пловдив,ако продължава така до 20г. циганите в Пловдив ще са повече от българите,постоянно се теглят заеми и през 2018г. когато изтича гратисния период ще стане страшно,ще теглим заеми за да връщаме заеми .Маминия крадльо прекали с краденето ,а най лошото е че с парите откраднати от пловдивчани си купува медиите ,прокуратурата ,съдиите. Нека на изборите всички да излезем и да гласуваме и да изхвърлим крадливата паплач от Пловдив

това я чака цяла България. след това и халифат

" строи социален молитвен дом в ромския квартал Столипиново"" Напишете че се строи ДЖАМИЯ с пари от Емиратствата. Не бъдете "стеснителни" в изразите. А това разрешено ли е по отношение на независимостта на държавата-всеки "сульо и пульо"с пари да си строи каквото пожелае. А МОЖЕ БИ Е ИНВЕСТИТОР КОЙТО МИЛЕЕ ЗА БЪЛГАРИЯ?

Абе вий луди ли сте?! ЦЪРКВИ трябва да се строят, а не джамии!

НА БУНТ!!! ВДИГАЙТЕ ГЛАВИ БЪЛГАРИ ДОКАТО ВСЕ ОЩЕ СА НА МЯСТОТО СИ И ДАЙТЕ ДА СИ ИЗВОЮВАМЕ ОТНОВО СВОБОДАТА!!! САБОТИРАЙТЕ СТРОЕЖА НА ПОРЕДНАТА ДЖАМИЯ!!!

Електората чака кмета за първа копка.Давай кмете там е истината.

Те така са се разбрали,това да се случи точно преди изборите и тотката да хване и гетото.

много ми е интересно само кой ще разбира нещо от проповеди на споменатите езици като циганите не ги владеят и трите

Не ли малко нагло точно на улица "Батак" да строят този молитвен дом!По добре кмета Тотев да прекръсти улицата, без туй Столипиново му даде мандата!

Ислямизацията продължава!1001поред джамия.Ислямска република България.

Само едно уточнение,при така нареченото "освобождение"на България е имало 32 000хил.джамии и България не е станала ислямска.Как си представяш,че с някакви си 1000 джамии ще стане?