Кандидат-кмет с диплома-менте студент в РУ

Кандидат-кметът на ДПС в Кубрат Гюнан Халил се е записал да учи в Русенския университет с фалшива диплома за средно образование. Прокуратурата проверява случая.

Обратно в новината

Коментари - Кандидат-кмет с диплома-менте студент в РУ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Важното е да владее български и според мен трябва изпит да се държи

Ако и руският и английският му език са като на Бареков - язък му за фалшивите тапии

Със сигурност в русенския Университет има кадърни преподаватели и студенти, но, съдейки по езиковата им подготовка и специалностите им, доста от дипломите могат да бъдат обявени за НЕВАЛИДНИ! Просто: " Кой не е влязъл- той не е завършил! " .

Е то къде не е така!?

От кратките данни, с които той е представен в сайта на местния парламент, става ясно, че е на 42 години, има завършено средно образование и се занимава с частен бизнес. Ето така този господин е гушкал в продължение на 16 години парите на общината с фалшивата си диплома за средно образование. Никога не е вземал думата в Общинския съвет никога не е предлагал някакво решение по зададени казуси и т.н. Това лице дължи и месни данъци, които биха в полза на общината, която той иска да я управлява.

И какъв точно е проблемът-има документ,има компетентни органи,има наказание за ползване на документ с невярно съдържание,а тия т.нар. вузове записват децата за студенти още от 11 клас,може да започнат и от детската градина,май не са се сетили за опцията,жалко за завършилите до 89 г.,да ги е срам да кажат ,че са учили там,където днес парите говорят

В детската градина се влиза по-трудно, сравнявайки с университет.

Само да добавя, че нямам нищо против турците. И те са граждани на тази държава и трябва да се уважаваме взаимно. Имам приятели турци! ДПС не са българските турци. ДПС просто са яхнали страха им и го ползват за своите интереси.

Чисто цигане си е. Аз съм имал съученици момчета и момичета турчета в гимназията. Умни и интелигентни, които никога не са имали проблеми с ученето и оценките. Само имената ни бяха различни.

Мисля, че ДПС стигнаха твърде далеч. Фалшиви дипломи, гавра с възрожденска песен, кандидат-съветник с 7 присъди... Сякаш изпълненията им с Делян Пеевски не бяха достатъчни. Явно ДПС се мислят за НЕДОСЕГАЕМИ! И май наистина е така.

Образованите и кадърни хора си гледат професиите и не им се занимава с управление на държавата. По тази причина управлението се завзема от останалите - необразованите и некадърните.

Свестен човек няма как да пробие в политиката или по-точно, ако пробие, вече няма да е свестен!

Ееее,какво искате от младежа?Симпатяга е и ще е послушен.Вместо да подписва разписка за дълг /който не дължи/началниците , с права и свободи, щяха да го държат за топите с тоз компромат.Ама и вие сте едни нахално любопитни журналисти.Ей да му се не види и любопитство бе.

Нещата са изключително прости: Училището има с регистър на завършилите и номерата на дипломите им през 1991 г. и ВЕДНАГА може публично да обяви учил ли е този човек или не там. И проблемът е решен! Защо мълчи Шандор? Второ - от ЦИК или местните Общински органи привикват Халил с оригинала като преди това са направили въпросната справка в техникума - също става за ден - защо не го направят? Който се интересува от моите ИСТИНСКИ дипломи, а те не са малко, моля - нямам какво да крия! А този НЕ Е ОТКРИТ за коментар - ами да, той е в петото измерение .... Егати наистина скапаната държава!!!

То сега са избори. нека да минат изборите, да го изберат за нещо някъде нашто момче, пък после който иска да се пробва да го разследва. аз така правя

Клатикурата, пардон Прокуратурата какви обвинения ще му спретне на турското цигане, па и независимио бг. съд как ще го осъди....

"Откакто свят светува все мазният (неграмотният) отгоре плува!" Р.Ралин