Инсталация на „Монтюпе“ остава спряна

Съдът не уважи искането на "Монтюпе" за спиране на предварителното изпълнение на заповед на екоинспекцията в Русе

Обратно в новината

Коментари - Инсталация на „Монтюпе“ остава спряна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко е ясно - ВАС ще отхвърли иска на Еколозите, ще пусне инсталацията и ние отново ще бъдем тровени. За Справка - Цветан Цветанов, комуто след 2 присъди "не бе осигурен справедлив процес" и същият осъден ПРЕСТЪПНИК бе оневинен!?! Същото ще се случи и с това "дело" - щом иде реч за много пари, какво ти население ... Не разбирам това "правосъдие" : има издадена присъда, юристите са се занимавали, пари са плащани, делото е решено и хоп! - друг съд и друга присъда, обратна на вече постановената! Къде е справедливостта и безпристрастността??? Това не е съд, а водевил!

Ако пуснат инсталацията и геноцидът продължи това ще бъде вече краят на Русе.

А едно рушветче няма ли да минимизира риска за населението?

Трудно. В момента работата се разшумя и има медиен интерес. Трябва да се изчака да утихнат нещата и тогава. Вероятно след изборите.

Че нали за това ги подпукаха ? Защото не си пратиха "такса спокойствие". Но ще се скапя от кеф, ако на следващата инстанция отменят решението на корумпирания съд в Русе и французите осъдят свирепо нелепата ни държава за пропуснати ползи и накърняване на доброто име. Обещетението ще е колосално !

И левчетата от твоите данъци да отидат за французите. Умен си еййййййй.

Ако е имало "данък спокойствие", да кажат кой, кога, и колко им е искал. Ама не казват, защото не е имало. Или си траят, защото преди са давали, и сега не искат и себе си да накиснат.

Знам, че всеки българин е по принцип и предател, но не очаквах, че ще има такива, които заради мизерните зи заплати и правото да слугуват на франсета, биха искали държавата да бъде "осъдена свирепо". От едни експлоататори, дошли тук, защото им е лесно да ни тровят. Нас, "туземците". Смяташ ли, че и без това ще се пенсионираш в този завод? Искаш ли изобщо да работиш дълго там? Доволен ли си, че работиш за смешни пари, в отровна среда, щом ги защитаваш?