Училище осъмна с хлътвания на двора

Части от двора на столичното 120-то Основно училище пропаднаха тази сутрин, след като сградата му беше укрепена за втори път това лято.

Обратно в новината

Коментари - Училище осъмна с хлътвания на двора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Леле, след Цариградско, сега и това! Държавата вече и нагледно пропада!

Моля, редакторът Чипева да обясни изречението: "Той бе категоричен, че няма връзка укрепването на самата сграда на училището с тази на двора." И това не е извън темата, защото неграмотност от типа на горната води до такива практически резултати, като описаните в статията!

Ново пропадане "след като сградата му беше укрепена за втори път това лято"..... Чудесно! Пак някой е взел парите и не е свършил работата. Някакви санкции за фирмите, извършили предните два ремонта?

Не, това е просто поредната поднесена невярна НОВИНА. Първо снимката не е на училището а на спомагателна сграда на 15-20 метра от училището. Второ точно там прокараха нова канализация за тази спомагателна сграда и нормално е да слегне малко почвата.

Минусът е заради това "нормално е да слегне малко почвата". Че е нормално за почвата, нормално е - не трябва да е нормално за майсторите. Има си начини да не се допусне слягане.