18 м. затвор за жена, убила бившия си мъж

Година и половина затвор получи рускиня за убийството на бившия й съпруг, извършено при превишаване пределите на неизбежната отбрана.

Обратно в новината

Коментари - 18 м. затвор за жена, убила бившия си мъж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Такива са рускините,не се оставят да ги мушкат с ножове! Но тия и двамата са пълни несретници,щом ровят в кофите.Да пази Господ!

Скоростта на съдебната процедура е съизмерима с размера на наказанието ... да се смееш ли ... да плачеш ли ...

xranqt se ot konteinera no,imat mobilen telefon

Aми спестяваli sa horata. Tи да не мислиш, че са получили кредит от банка?

Абе трезжения грък дето сгази момичето на спирката се отърва с 5000 лв глоба , а пък таз щото била пияна 18мес...И ако това е съд....

заслужил си е ! кой нормален човек се жени за рускиня ?

На който му се прави секс?

Абе ако й е за първи път, ще мине с една глоба и публично мъмрене.

обикновена циганска драма в БГ .

Само в тотална престъпна кочина може да те вкарат в затвора след като си отнел ножа от този който иска да те ръга, и после си го наръгал.

В тази ситуация само те си знаят какво е станало...

Цели 4 пъти? Хайде не и се прави на големият правозащитник. И аз като жена като прочетох заглавието се възмутих, че може да те осъдят когато се защитаващ. Я чети обаче по-внимателно... Тая всеки ден е била с него, бас ловя, че не за първи път я напада и заплашва, че ще я убие. Едва ли и за първи път и вади нож. Но дори и така да е - самозащита е вземаш ножа, наръгваш един път, за да те пусне и бягаш. Тая го е мушкала, за да го убие. И двамата са пълни утрепки така или иначе, но това е предумишлено убийство отвсякъде.

Алиса Б

С нож лесно се убива, а четири рани се нанасят за 2-3 секунди ако не бързаш. И едно пробождане в крака може да е смъртоносно, а човек може и да не забележи, че е прободен.