Дерета в Аспарухово стават отводнителни канали

Деретата по ул. "Горна студена" и ул. "Моряшка" в кв. "Аспарухово" ще бъдат превърнати в отводнителни канали.

Обратно в новината

Коментари - Дерета в Аспарухово стават отводнителни канали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ще могат ли управниците вав варна да се преборят с педераса мак неичев и а премахнат имотите му в центара на кв. аспарухово които са като раково образование на папа на квартала? живея на моряшка и сам свидетел на бедствието.ако то се повтори, което е неминуемо щетите ще бадат много по-големи.

Бетонната греда която сложихте срещу излаза на ул. "Балкапан" на "Народни будители" е пълна глупост. Всички автомобили се струпаха за обратен завой до бившето "Пени". При всеки дъжд водата тръгва по "Народни будители" и залива двора на ъгъла на ул. "Пехчево" . Стават огромни локви в двете направления пред спирките "Калин" . Трябваше да се прокопае с тръби под шосето / и без това беше скъсано наполовина/ на завоя и водите да се отведат към канала. Ама взехте най - тънкото решение - неблагоприятно за хората, но бързо, евтино и тъпо !

Ако отново бетонират деретата /отводнителните канали/ и отгоре, това ще е поредната глупост !!! Толкова къса памет ли има строителния инженер господин Йордан Николов ?!? Та нали именно заради бетонирания отгоре канал на ул. Моряшка - върху който бяха изградени търговски обекти, /с цел печалба/ се случи това !!! Ние от кв. Аспарухово дълго задавахме въпроса, чия велика мисъл беше родила това безумие ! С подписът на кой "строителен инженер" или "архитект" е бил одобрен тогава този проект ? До днес отговор не сме получили ! Но, ако отново се бетонира отгоре канала на ул. Моряшка, този път поне ще знаем името на автора - "строителния инженер" Йордан Николов. Силно се надявам този проект да не бъде осъществен ! Мисля, че никоя съвест не може да понесе такава отговорност ! А може би греша ?!? Какво ще кажете г-н Николов ? Като жител на кв. Аспарухово от 56 години, за мен Вие бяхте един безличен кмет. Поне като строителен инженер се представете на ниво.