Русенка обезщети зарязан съпруг за развод

Русенка обезщети зарязан съпруг, за да получи развод по взаимно съгласие и да се върне в чужбина.

Обратно в новината

Коментари - Русенка обезщети зарязан съпруг за развод | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какъв мъж е този чехльо, жена му го обезщетила, вероятно съдията е жена, а адвокат е някоя си Гана....,че са присъдили на мухльото тази екстра,че той ако ставаше не би се стигнало до това дередже,боклук и аз бих му платила,за да не го виждам повече в живота си.....браво на русенския съд ....

Жените ги взимат на работа на запад,защото рано или късно искат от тях нещо във замяна,и това е да им обърнат хастара.вие какво ще кажете по въпроса.оная работа на жената няма да се изхаби,така че мъжете им,много да не се вайкат:)

А може би сега този цървул пише редовно в този и други форуми. Като гледам каква злоба се излива... Има много потенциални идиоти като него.

Значи, когато жената осребрява раздялата е повече от нормално, а когато е мъж не е. Нещо пак двойни стандарти, а! Нали уж равенство между половете, а то равенство, само когато е изгодно. За случая не мога да коментирам, защото не им знам нещата, но познато семейство се разделиха по подобен начин. Само, че женага си хваща богат любовник в чужбина. Връща се в БГ, развежда се с мъжа си, взема детето и семейната къща, а той остава на улицата без дете, което сам е отгледал, докато жена му се чука в чужбина. Това явно е правилното за коментиращите преди мен?

Ех, какъв мъж, бе! Ясно е, кой е носил панталона в тая къща.

по-скоро е правилно до се каже, че кокошка е кукуригала в това семейство

Някои аспекти от отношенията "мъж-жена" са добре пресъздадени в сагата между Исенцето Веселинов и Мацола.