Клаудия Кардинале разгледа разкопките на Ларгото

Министърът на културата Вежди Рашидов показа археологическите находки при Ларгото на актрисата Клаудия Кардинале. Тя стана и Доктор Хонорис кауза на НАТФИЗ.

Обратно в новината

Коментари - Клаудия Кардинале разгледа разкопките на Ларгото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде стига с тази антикоманщина бе. Ние сме Българи и това е БЪЛГАРСКИ ГРАД от 1200 години. Римското наследство е едно, но града е БЪЛГАРСКИ.

Ало, Дир-а. Това новина ли е? Стига вече с тая баба Кардинале! Пишете за реалните проблеми на столицата, а не за някаква забравена от всички бивша звезда. Утре като си издуха носа, пак ли ще е в гръмко заглавие?

Гледах това, което се излъчи по телевизията. Беше гротесно и тъжно. Веждичката я крепи за едната ръка, а с другата оная павка цигари и изобщо не а интересуваше "българския Визувий" ( с последно Веждито просто изби рибата ). Чудя се и на тия от НАТФИЗ, ще и присъждат научна титла. Тая на млади години беше аналог на нашите чалгаджийки и основно печелеше сапунени роли с циците си. Просто се чудя наистина що за матриал сме.

нормално, за тях това е било само досадната прелюдия към поредния запой на чужда сметка

Мутра си кара скъпият джип, но колата изведнъж "заглъхва". Вика първият наблизо техник, но не се открива никаква поврида. А джипът не пали. - Може би има някакъв секрет? - обеснява техникът. Мутра на вика втори, трети техник и все същият резултат: - Може би има някакъв секрет? Мутрата започва,сам да си говори: - Да има секрет: спя с тъщата. ...но каква връзка има с джипът?!