Велошествие премина през Русе

Традиционното си шествие за пропаганда на екологичния и здравословен начин на придвижване проведе русенското сдружение „Вело Русе“.

Обратно в новината

Коментари - Велошествие премина през Русе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това протестно шествие ли е било? защото никъде в града няма велоалеи,може би някоя отсечка от 10-15м току що асфалтирана. Как да стигна с колело от Здравец Изток до гимазия Хр.Ботев например- по тротоарите или по трасето на натовареното автомобилно движение.

Моля коментиращите да правят разлика между град Русе, община Русе и област Русе. Ще се радвам всички, които имат актуални данни за различните форми на инфраструктра в ОБЛАСТ Русе да споделят. Ако работат беше лесна, досега да е нарпавена и да не сихабим силите и енергията от Вело-Русе да вършим работа, която в други държави са я свършили властите...

Като пък е толкова трудна работата, не се натискайте да я вършите. Но това си е точно ваш проблем. Ваши ще са и парите, които Кольо Пазарджиев толкова се натиска да усвои. Без кавички.

"Целта е да бъде създадена пълна база данни за актуалното състояние на велосипедната инфраструктура" ?!?! Оффф, аман от напъни да се гепят едни кинти. Велосипедна инфраструктура в Русе, а ?

И най-гадното е, че няма да ги гепиш ти, а някой друг.

Абе... прав си. Ясно е ще се гепят мангизи. Нормално ми е да ми гадно, ме няма да кяра. Иначе е ясно че всички са КРАДЦИ ! Кофти е, че повечето хора в тоя град "крадат" от контейнерите.