”София Тех Парк” отворя врати на 26 ноември (снимки)

"София Тех Парк" трябва да отвори врати на 26 ноември, обяви премиерът Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - ”София Тех Парк” отворя врати на 26 ноември (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На бай Тошо Тиквата: Хайде, да ви е честито!!! Тази година- полупроводници, догодина- цели проводници!!!...Пък отбрана - друг път ще имаме!

Тиквата на бай Тошо: Хайде, да ви е честито!!! Тази година- полупроводници, догодина- цели проводници!!!...Пък отбрана - друг път ще имаме!

абе дира вие сте имали двойки по математика нали? батето борисов казал че държавата разбирай, той, е инвестирала над 100млн. лева. пък то се оказало че е платила само 7,5, а останалото е платила баба меркел и франсоа холланд, разбирай евро съюза... при все това ч2,5 € 7,5 е =50 а не 100. в задачата за 3ти клас се пита: къде са останалите 50 милиона, хахаха

За всичко има пари, но за улицата, на която живея никога няма пари. Кварталите на София са абсолтюо изоставни и там цари пълна мизерия.

Докато тъпчете народа само в мръсната дупка София, останалата част на България се обезлюдява !!!!!!

Баце ,кво разбираш от технологии ,че се буташ там де не ти пръщи тиквата?

Влизаш в галерията с надежда да видиш тех парка... А то само снимки на премиера слънце

Тия тъпни са запазена марка на дир.бг. Във всичките им публикации може да видиш какви ли не снимки, но нищо конкретно. Една схема на мтрото няма при всичките им публикации по въпроса. Абе "професионалисти". То даже и професионалистките по околовръстното са по-добри ;)

И кой ще работи там ? Може би високо интелигентните сирийски бежанци ? И за колко пари ?

Cлънце, разясни ми, как всичките тия възпитани от Партията хора, така осраха работата в демокрацията? А, че си ЗКПЧ дето се прави на интересно е ясно, защото 90-та година всички бяха продукт на Партията.

Това е абсолютна герберска пералня, създадена от пудела на Борисов Роско Офшоркин и Елица Панайотова, любовницата на т.н. гл. арх. Петър Диков. Кано или късно ще има скандални разкрития.

Абе проблемът с БАН е, че е български и не ще да отразява идеите "големите началници".

Проблемът с БАН е главно в това, че учените остават все по-малко. Възрастните се пенсионират, а млади хора не идват за 300 лева заплата. Това е тъжната истина. А иначе БАН е дал много кадърни учени на света, които работят в най-модерните научни центрове в Европа и САЩ.

"Държавата е инвестирала над 100 млн. лв. и мисля, че след години това ще се оцени високо, коментира още Борисов ..." "Безвъзмездната помощ за осъществяването на проекта е 42,5 млн. евро, а националното съфинансиране 7,5 млн. евро." Кое твърдение е вярното ?!?

(42.5+7.5)EU = (100/2) BGN :-) (approximately)

Абе я виж колко е фиксирания курс 1/1,95583 а сега умножи 50 по 1,95583 =97млн.791хил 500лв р не е като да не достигат едни 2 млн и нещо, май, А?

Сега представяш ли си колко са зле сметките в долари? Леле колко мъка?!

Поне е на правилното място - 4-ти километър.

Тази година фирма наемател за полупроводници,до година за цели проводници!

Пълна безсмислица. Нали си има БАН, финансирайте тях.

Какъв БАН бе кумуне, тези трябва незабавно да ги закрият! По цял ден плюскат и люпят семки. Това е бездънна яма за пари останала от кумунизма и управялвана от кумунисти, мръсни червени неграмотници които нямат грам мозък. Затова трябва да се закрие! Нямаме нужда от тези феодални старци както го каза преди време министър Дянков. Наука се прави само в САЩ защото там са най-умните и можещи хора на светът. България е приятел на САЩ и те ще ни дадът наука стига да поискаме. България има нужда да развива туризма, транспорта и услугите. Младите българи трябва да знаят перфектно американски за да работят в тези нови колцентрове и да получават големи заплати. Идващите тук имигранти също ще работят там и така постепенно България ще стана част от западното про европейско и про американско общество!

Къде оставихте правописа2

Такива дянковци като тебе обезсмислиха ценностите на цели млади поколения в България. БАН са само 8% от учените в БГ, но дават над 60% от научната продукция и иновациите в страната. Маса от тях са в САЩ и ръководят техни проекти.

струва ми се, че много завиждаш на хората в БАН

Дадено комисар Щерев! Слагай тужурката и ботушите, запасвай нагана, вземай двама кухоглави да допълниш тричленката и ги мятай. В името на демокрацията го направи, да те помнят поколенията. Като ги заличите, захващай се с науката. Тя е просто нещо, колко му е даже ти да се справиш с нея. Тъкмо като свалят портретите на Ломоносов от училищните стаи, ще те изтъпанят там твоя, за радост и гордост на цялата ти маала.

Бъркаш щатовете. Държавната помощ е за създаването на технопарка, фирмите в него сами се оправят с финансите си.Идеята е за производствена площадка за продукти с висока добавена стойност, т.е. данъчни постъпления. БАН е отделна, многостранна и много странна тема.

Те БАН са известни с високата възвращаемост на вложените в тях средства. :)

Пропусна кавичките

Не може! БАН е българска и комисионни не дава.