Влекач разруши рибарско селище във Варна

Рибари остават без прехрана за дълго, след като лодките им бяха потопени във Варненското езеро.

Обратно в новината

Коментари - Влекач разруши рибарско селище във Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

макси ако имаш брада си кuпуваш и гребен.иначе брадата ти става тип прическа краиморски храсти.

да влекача е виновен и нормално е да се платят щетите на хората.но да ви попитам аз рибари стари другари що нямате застраховки ами това си е море даже и на полето застраховат реколтата а вие пак по танката лаисна.

Какво им търсят лодките там? Че и " рибарско селище" ...Дори в ПУП го няма! Моята лодка си нощува в гаража и кораб едва ли би я отнесъл! И знайте: Бедни от тях няма! При добра слука, за 4-5 часа ,изкарват по 1500- 3000 лв.

А при лоша? Що не станеш рибар и циганин. Явено на тях им е най-добре в България.

Аз СЪМ рибар! Знам как при слука с една въдица, без мрежи, хващам за ден до 20- 30 кг. сафрид! Но не съм циганин, че да отида за риба утре пак! От нея има за мариноване, за фризера, за приятели и за някой тиган за вечеря.

Какво е "хидрокран". ??? P.S. От Варна съм и съм роден тук, ама за пръв път чувам за такова устройство.

Най-вероятно авторът на статията има предвид плаващ кран, нещо като СПК АТЛАС на СТФ или СПК Антей на Портови флот.

По всяка вероятност е така. Атлас и Антей съм ги виждал на живо. (имам и роднини, работещи в СТФ) Може би е заяждане, може би не, но защо журналисти пишат по теми, от които хал хабер си нямат. Не става дума само за тази статия... , ами и за много други. П.С. Чувал съм, че Артър Хейли преди да напише книга по дадена тематика .... много , ама мноого сериозно проучвал ... ъ нещата Тук не говорим за книга а за 10 -20 реда .. ;)